Ну ок.
Но оплата ведь по факту проезда ?
А как оплатить предоплатой если сумма может меняться???
Ну ок.
Ну смотри вот ты вызвал такси с тебя списало 75 грн, потом ты приехал например из-за пробок и поездка стала 100 грн, так тебе твои 75 грн возвращают на карту прям мгновенно, а 100 грн списывают после того как вернулась твоя первая сумма
Да. Именно так оно и работает.
Так, вже приймають замовлення.
В неділю викликали для клієнтів до контори за номером 0 (50) 815 44 22 через оператора служби Тасксі Чернівці. Потрібно було передати терміново певний пакунок з речами та документи. Таксист приїхав, взяв всі речі в авто, а потім через 20 хв зателефонував отримувачу і повідомив, що не знає де адреса, і що оскільки він не знає такої адреси, за якою потрібно доставити документи, то він доставляти не буде. Після цього йому запропонували повернути речі назад в офіс, але він повідомив, що викине іх і повертати не буде. Питання вирішилося тільки після того, як зателефонували в поліцію на 102. Після дзвінка в поліцію таксист повернув документи назад і ми викликали іншу службу. Будьте уважні, коли користуєтеся службами таксі. З службою Чернівці Таксі це вже не вперше, тому якщо не бажаєте колись залишитися без своїх речей - не ризикуйте у співпраці з непрофесіоналами. Поліції велика подяка. В результаті витрачена година життя і остаточне визначення зі службами таксі з якими не можна працювати! До речі, не знаю хто власник тієї поганої служби, то хто знає його - передайте, що оператори у нього хами, і таксисти безтолкові. Максимально репост, щоб люди за свої гроші не страждали і не терпіли хамство і не втрачали час на непрофесіоналів…
Мабуть таксист був неадекват, але чесний неадекват і признав вину, ну і болт йому не заплатив і з тебе не зняв.Master писав: ↑04 квітня 2024, 15:31прикольный случай был вчера со мной.
ехал вечером с внуком на Болте домой , водитель попался не совсем адекват , но я не стал с ним ругаться , а просто доехали домой и я поставил ему 1,
обычно сразу после оценки идет списание денег с карты ..., но мне пришло сообщение с извинениями от Болт и... денег не списало.
что это было я так и не понял.
(как правило я ставлю 5 , 1 поставил впервые)
мне никто не звонил. а вот только что за проезд списали .kreativ писав: ↑04 квітня 2024, 16:38Как по мне война вносит свои коррективы, такси же простой и очевидный способ подзаработать денег. Ну и вот приходят в профессию случайные люди, со своими тараканами в голове, случается всякое. У меня было недопонимание с таксистом, поставил единицу в болте, так задолбался потом на звонки техподдержки отвечать, мол расскажите все в деталях что случилось, нам очень важно знать.