Тема для паники

Спілкування майже без обмежень
KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Re: Тема для паники

Повідомлення KVadik » 15 січня 2024, 05:35

sergej1974007 писав:
15 січня 2024, 00:44
Ти про мене?
Блін(
Я реально задихався(——не вистачало кисню(
Телефон в руку взяв навіть щоб швидко подзвонити(
Але то якось таким приступом було і пройшло(

пс. Треба починати бігати знов(
Але в мене ще неіеличка операція в березні(——тож біг все відкладаю(
Схоже була панічна атака.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 15 січня 2024, 08:15

sergej1974007 писав:
14 січня 2024, 22:22
—даже телефон под руку поставил для екстренного вызова на всякий случай(
Кароче отдышался.
А утром сегодня проснулся——и опять живой(
Только голос сел совсем(
а твои то где были в это время?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 24 січня 2024, 19:48

Украина готовится к возможной пандемии X на основе опыта в борьбе с коронавирусом, – Ляшко

По словам министра здравоохранения, уже создан кадровый ресурс, готова материально-техническая база и запущено глобальное партнерство, позволяющее быть готовым к вызовам 😊

"Болезнь Х" – потенциальный вирус, внесен в список с 2018 года, который может привести к пандемии.

вот вам - Ковид это и был Х(v 1.0) вот почему все страны практически одинаково на него отреагировали - подготовка началась еще в 2018! а может и ранее.
а сейчас продолжается с учетом уроков v1.0

“Хвороба Х”. Багато з вас вже чув цей термін. Багато хто навіть подумав, що світ знову зіткнувся з новою загрозою… Хочемо заспокоїти – це не так.
Хвороба Х – це потенційна загроза, яку вчені всього світу спільно намагаються завчасно спрогнозувати, щоб миттєво застосувати всі наявні ресурси для збереження найголовнішого - життя людей.
Свого часу пандемія COVID-19 також була хворобою Х. Кожна країна зробила висновки щодо своїх систем охорони здоров’я і важливості міжнародної співпраці, обміну даними, технологіями й інноваціями.
Востаннє редагувалось 25 січня 2024, 09:07 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 24 січня 2024, 19:51

Master писав:
24 січня 2024, 19:48
Украина готовится к возможной пандемии X на основе опыта в борьбе с коронавирусом, – Ляшко

По словам министра здравоохранения, уже создан кадровый ресурс, готова материально-техническая база и запущено глобальное партнерство, позволяющее быть готовым к вызовам 😊

"Болезнь Х" – потенциальный вирус, внесен в список с 2018 года, который может привести к пандемии.
новость с родины
На Черкащині зареєстрували перший в епідсезоні 2024 року летальний випадок через ускладнення захворювання на грип. Сталося це у Черкасах, помер 19-річний хлопець.
Про це під час брифінгу повідомив головний державний санітарний лікар області Володимир Папач.

З його слів, за минулий тиждень (15-21 січня 2024 року) в області зареєстрували 4 957 випадків захворювань на грип та ГРВІ, із них 95 випадків — коронавірусна інфекція:

"Половина пацієнтів — діти віком до 17 років. Порівняно з попереднім тижнем, кількість захворілих зросла на 14,5 відсотків. Проте загалом рівень захворюваності нижчий від епідпорогу Найвища захворюваність реєструється в Черкаському і Уманському районах. Минулого тижня госпіталізували 288 людей, з них — 39 з коронавірусом. Двоє людей померли".

Як розповів Володимир Папач, один випадок - смерть 88-річної жінки, в якої не було щеплення, була пов'язана з коронавірусною інфекцією. Ще в одного, 19-річного, пацієнта, був клінічно підтверджений грип:

"З початку епідсезону в області зареєстровано 85 740 випадків захворювань на грип та ГРВІ. Кількість захворілих на 16,6 відсотка більша від аналогічного показника за минулий рік. 30 людей померли, 29 з них — внаслідок ускладнень коронавірусної інфекції. Усі вони — люди старші 65 років, не щеплені".

На Черкащині, зі слів Володимира Папача, циркулюють 14 різних генетичних ліній вірусу SARS-CoV-2 штаму "Омікрон". Зокрема, фахівці підтвердили циркуляцію такого субваріанту, як "Пірола". Також виявили новий субваріант, який називають "Дженні".

"Вірус постійно мутує, намагається ухилятися від імунної відповіді і швидше вражає людей з ослабленим імунітетом. Захворіти можуть навіть ті люди, які щеплені, але ті, хто отримав необхідний курс вакцинації, безумовно, менш вразливі до тих чи інших негативних наслідків", — пояснив медик.

Володимир Папач додав, що наразі найефективнішим засобом профілактики проти грипу і COVID-19 є вакцинація.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 24 січня 2024, 20:02

да сейчас грипп , который в основном у детей.
и не менее тяжёлый чем ковид.
помню как Олег мне тут доказывал что грипп даже близко не равен ковиду .
ну ну ...

deploy
Досвідчений
Дякував (ла): 154 рази
Подякували: 82 рази

Повідомлення deploy » 25 січня 2024, 07:52

Master писав:
24 січня 2024, 20:02
да сейчас грипп , который в основном у детей.
и не менее тяжёлый чем ковид.
помню как Олег мне тут доказывал что грипп даже близко не равен ковиду .
ну ну ...
зараз якийсь пісец ходить у нас в ЧЕ )
на Новий рік у мене зранку раптом опухли ладоні, і відчув всі ознайки якогось захворювання (темпа, горло, слабкість..). Пішов до лікаря здав тест на ковід, здав тест на грип все - .
прописав він мені антибіотики, якісь противовірусні, через 3 дня стало все добре... тільки от зараз облазить шкіра на ладонях і стопах :? чого шкіра облазить і чого ладоні були опухлі - ніхто не знає..

На тому тижні у малого грип А (тест позитивний). темпа 39, яка збивалася так собі, але зараз все добре..
У батьків ковід буд перед Новим роком.. (але це вже у них раз 3тій здається)... тому проходить як звичайна застда.

Тому бережіть себе і не кашляйте!

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 25 січня 2024, 09:09

Master писав:
24 січня 2024, 19:48

вот вам - Ковид это и был Х(v 1.0) вот почему все страны практически одинаково на него отреагировали - подготовка началась еще в 2018! а может и ранее.
а сейчас продолжается с учетом уроков v1.0 . ну и планку смертности подняли в 20 раз!

“Хвороба Х”. Багато з вас вже чув цей термін. Багато хто навіть подумав, що світ знову зіткнувся з новою загрозою… Хочемо заспокоїти – це не так.
Хвороба Х – це потенційна загроза, яку вчені всього світу спільно намагаються завчасно спрогнозувати, щоб миттєво застосувати всі наявні ресурси для збереження найголовнішого - життя людей.
Свого часу пандемія COVID-19 також була хворобою Х. Кожна країна зробила висновки щодо своїх систем охорони здоров’я і важливості міжнародної співпраці, обміну даними, технологіями й інноваціями.

так что - готовимся!
Вкладення
1093773_10200846048268193_1258345865_o.jpg

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 01 квітня 2024, 14:03

даже страшно нажимать
:-D
Screenshot_20240401_140013_Facebook.jpg

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 02 квітня 2024, 01:07

Master писав:
01 квітня 2024, 14:03
даже страшно нажимать
:-D