Актуальные новости

Обговорення останніх новин в регіоні
Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 963 рази

Re: Актуальные новости

Повідомлення Дід Панас » 06 січня 2024, 18:15

Master писав:
06 січня 2024, 17:51
вот что написала О.Черчел по поводу хейта

...
Я там розумію приміщення надала облрада?
...
І це все, на що спроможна влада ?
Так, волонтери молодці, без їхньої підтримки думаю уже б не було країни.
...
Я просто бачу як відносяться до військових в штатах. Наприклад коли військовий сідає в літак, його завжди запрошують першим пройти на борт і потім стюардеса коротко розповідає про нього і всі пасажири з повагою плескають в долоні, і тут немає війни. І так всюди відношення, той же Apple дає знижку 10% на свою продукцію чи кожен автосалон зразу -$500 на любе авто. Мовчу про різні державні програмки підтримки і реабілітації, яких безліч, те ж навчання в коледжі безкоштовно, ще й платять стипендію і компенсують за житло...і тд. А у нас - нари і чай і то за кошти волонтерів...ганьба такій владі.
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 08 січня 2024, 11:51

Україна незабаром може отримати новий транспортний коридор на Захід. У Румунії дуже швидкими темпами будується автомагістраль до українського кордону.

Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

Йдеться про 450-кілометрову так звану Молдовську швидкісну автостраду (Autostrada Moldovei).

Румунські ЗМІ відзначають активізацію будівництва цієї траси: близько 3 тисяч працівників у режимі 24/7 працюють над її створенням прямо зараз. Магістраль з’єднає столицю Румунії Бухарест із українськими західними кордонами, а саме з Чернівецькою областю.

Траса в майбутньому дозволить Києву мати вихід до румунських портів у Чорному морі.

Зазначимо, що на фоні війни Україна отримала блокаду з двох сторін: у Чорному морі вільно переміщувати вантажі їй заважає росія, а на західних кордонах блокують транспортні перевезення Польща, Угорщина та Словаччина. Через це країна, яка протистоїть збройній агресії, зазнає великих фінансових збитків.

Раніше повідомлялося, що влада Польщі домовилася з фермерами про зняття блокади українського кордону. Ми також писали, що ЄС може позбавити Угорщину голосу для розблокування допомоги Україні.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 09 січня 2024, 12:15

Screenshot_20240109_121406_Facebook.jpg

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 15 січня 2024, 16:08

Вулиці Чернівців прибиратиме фірма, створена кілька тижнів тому: що про неї відомо

Власник ТОВ "Смарт Клін" - із Харківщини, керував цехом, який розбомбили росіяни

Усі деталі тут: https://molbuk.ua/news/303285-vulyci-ch ... idomo.html

Vestler777
Новачок
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vestler777 » 22 січня 2024, 16:28

Громкие аресты: Мазепа, семейка Гринкевичей. Напоминает начало нулевых на расеи- первые расправы с "бизнесменами" Ходорковским и Лебедевым.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 22 січня 2024, 16:52

Vestler777 писав:
22 січня 2024, 16:28
Громкие аресты: Мазепа, семейка Гринкевичей. Напоминает начало нулевых на расеи- первые расправы с "бизнесменами" Ходорковским и Лебедевым.
только тут чисто про Ч новости.

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 22 січня 2024, 19:10

Master писав:
08 січня 2024, 11:51
Україна незабаром може отримати новий транспортний коридор на Захід. У Румунії дуже швидкими темпами будується автомагістраль до українського кордону.
більше схоже на те що вони хочуть Північну Буковину назад повернути... Ха-ха новий транспортний коридор отримати, ну це мене розвеселило нанічь, всім добранічь та гарних снів . :-D :-D :-D

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 22 січня 2024, 19:36

nevill333 писав:
22 січня 2024, 19:10
більше схоже на те що вони хочуть Північну Буковину назад повернути... Ха-ха новий транспортний коридор отримати, ну це мене розвеселило нанічь, всім добранічь та гарних снів . :-D :-D :-D
интересно как ?
штурмом за 3 дня?

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 23 січня 2024, 11:49

Master писав:
22 січня 2024, 19:36
интересно как ?
штурмом за 3 дня?
з сучасною технікою і декількох годин вистачить - навіть у другім світовій німці швидше просувалися... Підірвати мости через Дністер - і все - допомога не прийде. Як то кажуть гола незахищена дупа.. Ні ну це звичайно буде у тому випадку якщо в країні буде безлад, ... але те що вони сплять і марять о цьому - то це 100% . Я пам*ятаю як румунський націоналіст у пряомому мовленні з піною у рота ствердував що Чернівці то давніх часів Румунска земля. І кошти вони влкадають чималі і у нас багато румун а також грамадян з румнуським пашапорто... самі думайте - це наше майбутнє, тільки питання у часі, коли?
Я пам*ятаю день пачтку обстріл коли пачалася війна! Я їхав на роботу дуже засмучений, бо мав їхати за кордон а все накрилося мідним тазом...
У тролейбусі були молоді дівчата які РАДІЛИ - надіючись на те що россіяни нас загарбають як умога швидше і сюди війдуть РУМУНИ - і будемо ми у ЄС. отакот...
Востаннє редагувалось 23 січня 2024, 11:57 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 23 січня 2024, 11:55

nevill333 писав:
23 січня 2024, 11:49
з сучасною технікою і декількох годин вистачить - навіть у другім світовій німці швидше просувалися... Підірвати мости через Дністер - і все - допомога не прийде. Як то кажуть гола незахищена дупа.. Ні ну це звичайно буде у тому випадку якщо в країні буде безлад, ... але те що вони сплять і марять о цьому - то це 100% . Я пам*ятаю як румунський націоналіст у пряомому мовленні з піною у рота ствердував що Чернівці то іспокон віков Румунска земля. І кошти вони влкадають чималі і у нас багато румун а також грамадян з румнуським пашапорто... самі думайте - це наше майбутнє, тільки питання у часі, коли?
влажные мечты рос. пропаганды .

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”