П.С. я б зробив так же. Як кажуть: ю шуд бі флексебол.

подозреваю, что это могло помешать другим ребятам в очереди, особенно кто не заплатил 50 евро. но это морализаторство отчасти, потому как я скорее всего также дал бы денег для ускорение процесса.
кстати, а если бы не оставил - что тогда было бы? к вопросу не мешает, а помогает.
нет
я не знаю що б тоді було. Може почали б прискіпуватись до кожного документа, чому не на міліметр правіше і так далі. Я думаю там по-любасу було би чого прстібатись і наробити нервів. Хоча я був до того готовий, тому і поїхав з дружиною. А черги не було, ми були єдині на кордоні.kreativ писав: ↑27 грудня 2023, 14:28подозреваю, что это могло помешать другим ребятам в очереди, особенно кто не заплатил 50 евро. но это морализаторство отчасти, потому как я скорее всего также дал бы денег для ускорение процесса.
кстати, а если бы не оставил - что тогда было бы? к вопросу не мешает, а помогает.
Що пригнав?!Nero писав: ↑27 грудня 2023, 16:22я не знаю що б тоді було. Може почали б прискіпуватись до кожного документа, чому не на міліметр правіше і так далі. Я думаю там по-любасу було би чого прстібатись і наробити нервів. Хоча я був до того готовий, тому і поїхав з дружиною. А черги не було, ми були єдині на кордоні.
по твоей логике это будет негативное новшество, а как же тогда помогать то
Супер! Всі Тойоти які у мене були - продавав тільки тому що набридали, їдеш і їдеш а вона не ломається зараза, зовсім нецікаво з ними