Автоелектрик ВАЗ 2109і
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
Автоелектрик ВАЗ 2109і
Хто знає людину яка розбирається в цій чудо техніці?
Сьогодні машина не реагувала на поворот ключа... Пробував не раз нічо не помогало.
Таке буває коли в авто стоїть хороша сигналка і вона блокує запуск мотора. Тут сигналки звичайно не має.
Зняв клему на 30 сек. машина завелась і проблема як би зникла.
Думаю чи надовго))? І що це було в машині з електронікою мікрохвильовки...
Сьогодні машина не реагувала на поворот ключа... Пробував не раз нічо не помогало.
Таке буває коли в авто стоїть хороша сигналка і вона блокує запуск мотора. Тут сигналки звичайно не має.
Зняв клему на 30 сек. машина завелась і проблема як би зникла.
Думаю чи надовго))? І що це було в машині з електронікою мікрохвильовки...
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 964 рази
Re: Автоелектрик ВАЗ 2109і
Може бути що сам замок вже підуставший і погані контакти на ньому, чи просто акумулятор розряджений. А автоелектрик думаю скаже в твоєму випадку, що потрібно поміняти мозги (ЕБУ)
Отака х...ня, малята
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Та на замок я і в самому початку подумав... І пробував ключ вертіти прижимати і т.д. нічого не помогало стартер не починав крутити. Але ж зняття клеми і перезагрузка авто ніяк не могла вплинути на його працездатнісь.
Можливо так зівпало...
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 964 рази
Ще зі стартером може бути проблема - втягуюче реле може глючити. До нього я б в першу чергу дивився, якщо повториться.Bodya_Hollywood писав: ↑11 грудня 2023, 22:18Та на замок я і в самому початку подумав... І пробував ключ вертіти прижимати і т.д. нічого не помогало стартер не починав крутити. Але ж зняття клеми і перезагрузка авто ніяк не могла вплинути на його працездатнісь.
Можливо так зівпало...
Отака х...ня, малята
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Проблема може бути банальною- окислення клемм акккма. Ти клемму зняв, одів, конакт з'явився. Спробуй почистити і затчгнути їх
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Ну так запалювання було, все працювало... бензоносос качав. Але стартерар не стартував і ніяк не реагував просто повертаєш ключ і нічого.
На даний момент проблеми немає. Ще як варіант датчик воздушного фільтра глюканув.
Так як зняти фільтр і машина не заведеться.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Я написав з власного досвіду - в мене дизель, приборка вмикалася, свічки накалювання теж. А я починав крутити, спрацьвувало втягуюче, а стартер мовчав. Лікувалося піджиманням клемми - я її трохи проуручував, щоб плотніше сідала, і машина заводилася. А, згадав, на бензиновому форді теж так було і так само лікувалосяBodya_Hollywood писав: ↑13 грудня 2023, 15:08Ну так запалювання було, все працювало... бензоносос качав. Але стартерар не стартував і ніяк не реагував просто повертаєш ключ і нічого.
На даний момент проблеми немає. Ще як варіант датчик воздушного фільтра глюканув.
Так як зняти фільтр і машина не заведеться.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Скоріше всього так і є. Мінус не затянутий для бистрого зняття...zepellin писав: ↑14 грудня 2023, 23:11Я написав з власного досвіду - в мене дизель, приборка вмикалася, свічки накалювання теж. А я починав крутити, спрацьвувало втягуюче, а стартер мовчав. Лікувалося піджиманням клемми - я її трохи проуручував, щоб плотніше сідала, і машина заводилася. А, згадав, на бензиновому форді теж так було і так само лікувалося
- Yura_82
- Активіст
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 59 разів
- Контактна інформація:
При таких симптомах не стоит грешить на клеммы. Встречал такое на служебных инжекторных ВАЗах. Там иммобилайзер блокирует запуск стартера (фирменный вазовский прикол), при этом щиток приборов светится. Вскрыли "мозги" двигателя, а там вода побывала. Отдали блок управления в ремонт - починили, теперь ездит.
Разборка Skoda Octavia. Корректировка одометров (пробег), диагностика, чип-тюнинг, привязка ключей, стирание данных об ударе (crash data) в блоках airbag.
О5ОЧЗЧ1863
О5ОЧЗЧ1863
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Ти був правий, проблема була в реле замка запалювання. Окислились контакти... Так як воно находиться не на свооєму місці а під капотом.