Недвижимость в Черновцах и по стране

Спілкування майже без обмежень
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2868 разів

Re: Недвижимость в Черновцах и по стране

Повідомлення Master » 22 листопада 2023, 22:37

Дід Панас писав:
22 листопада 2023, 22:25
Для Макдональдс Яремча виявилась у більшому пріоритеті чим Чернівці.
не знаю , в чем прикол и шумиха вокруг этого фастфуда ?
да , по началу когда он был один в Киеве , то это было другое , что то новое .
сейчас их в Киеве как грязи, на каждом углу .
Были недавно с малым , он впервые был и в Киеве и в маке , ни у него ни у меня особых впечатлений от этой булки .
есть у нас Ози. там практически то же самое , и куча других аналогов .

единственное что там круто это быстрота , но на вкус уже не то .

даже картинке на рекламе не соответствует .
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 22 листопада 2023, 23:22

Master писав:
22 листопада 2023, 22:37
не знаю , в чем прикол и шумиха вокруг этого фастфуда ?
да , по началу когда он был один в Киеве , то это было другое , что то новое .
сейчас их в Киеве как грязи, на каждом углу .
Были недавно с малым , он впервые был и в Киеве и в маке , ни у него ни у меня особых впечатлений от этой булки .
есть у нас Ози. там практически то же самое , и куча других аналогов .

единственное что там круто это быстрота , но на вкус уже не то .

даже картинке на рекламе не соответствует .
McDonalds це не зовсім про поїсти і не просто фастфуд. Це будуть нові стандарти життя у місті і нові тренди, нове місце зустрічі і нові слова у розмовах чернівчан. І ще наскільки знаю, вони працюють прозоро і не дають хабарів місцевим чиновникам, можливо із за цього і є затримка з відкриттям. Але якщо його по франшизі відкривають, то це все наші місцеві мали б порішати :-D
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 22 листопада 2023, 23:33

Дід Панас писав:
22 листопада 2023, 23:22
нові стандарти життя у місті
я не уверен в таком серьезном влиянии макдака прям на город.

ксати, в черкассах тыщу лет есть уже. и вот чет не могу ни разу вспомнить, чтоб покупал там чет кроме кофе. хотя прям в центре и регулярно в том районе был, как еще студентом, так и уже работающим после вуза.

а другое дело приехать ночным в киев и пойти в мак на привокзальной позавтракать, прежде куда то дальше двигаться. и где то читал, что этот именно входил в топ 10 с крупнейшим оборотом по всему миру.

а, вот нашел инфо
МакДональдс на Вокзальной площади Киева становится рекордсменом уже не впервые. Начиная с 2006 года он регулярно входит в пятерку наиболее посещаемых МакДональдсов в мире. Но занять третье место в прошлом году ему удалось впервые.10 мар. 2011 г.

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 22 листопада 2023, 23:55

kreativ писав:
22 листопада 2023, 23:33
я не уверен в таком серьезном влиянии макдака прям на город.

ксати, в черкассах тыщу лет есть уже. и вот чет не могу ни разу вспомнить, чтоб покупал там чет кроме кофе. хотя прям в центре и регулярно в том районе был, как еще студентом, так и уже работающим после вуза.

а другое дело приехать ночным в киев и пойти в мак на привокзальной позавтракать, прежде куда то дальше двигаться. и где то читал, что этот именно входил в топ 10 с крупнейшим оборотом по всему миру.

а, вот нашел инфо
Розповім тобі одну історію, яка була в часи коли ще працював ресторан готелю "Черемош". Так от, там був постійним клієнтом такий собі Вася Молдован....далеко не бідний, понтовитий і авторитетний у своєму колі персонаж, і покликав він директора ресторану, коли йому офіціантка відмовилась принести його улюблене блюдо - банош.... каже - немає у нас такого в меню (на початку 90-х справді не було такого блюда в жодному ресторані міста), на що директор так само відповів - так немає у нас розкладок скільки туди ставити кукурудзяної муки і бринзі. Тоді Вася Молдован попросив директора покликати повара, який був чи то з Коровії чи з Магали, дав йому 100 доларів (мішок муки тоді коштував 10 доларів) і каже - сходи через дорогу на базарчик, купи все що потрібно для баноша і звари його, що той і успішно зробив. Після цієї історії у ресторанах і кафе міста і почав з"являтись у меню банош і мамалига.
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 23 листопада 2023, 00:02

Дід Панас писав:
22 листопада 2023, 23:55
Розповім тобі одну історію, яка була в часи коли ще працював ресторан готелю "Черемош". Так от, там був постійним клієнтом такий собі Вася Молдован....далеко не бідний, понтовитий і авторитетний у своєму колі персонаж, і покликав він директора ресторану, коли йому офіціантка відмовилась принести його улюблене блюдо - банош.... каже - немає у нас такого в меню (на початку 90-х справді не було такого блюда в жодному ресторані міста, та й всієї України думаю теж не було), на що директор так само відповів - так немає у нас розкладок скільки туди ставити кукурудзяної муки і бринзі. Тоді Вася Молдован попросив директора покликати повара, який був чи то з Коровії чи з Магали, дав йому 100 доларів (мішок муки тоді коштував 10 доларів) і каже - сходи через дорогу на базарчик, купи все що потрібно для баноша і звари його, що той і успішно зробив. Після цієї історії у кожному ресторані міста почав з"являтись у меню банош і мамалига.
Я тебе умный вещь скажу, но только ты не обижайся (с) - “После” не значит “вследствие”

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 23 листопада 2023, 00:12

kreativ писав:
23 листопада 2023, 00:02
Я тебе умный вещь скажу, но только ты не обижайся (с) - “После” не значит “вследствие”

Ну, тоді ця історія довго шуміла і переросла в новий тренд, потім навіть власники деяких ресторанів запрошували Васю прийти до них почеверяти банушем ;-)
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 23 листопада 2023, 00:39

Дід Панас писав:
23 листопада 2023, 00:12
Ну, тоді ця історія довго шуміла
чет уверен, если мне начать спрашивать моих родственников черновчан, что в то время жили здесь и работали в разных бюджетных организациях - они эту историю не вспомнят. равно как и Серега/Мастер, например. и парирую твой аргумент, что зато вот теперь можно пойти заказать бануш в любом ресторане - думаю, что это было бы и без описанного тобой поступка героя своего времени.

давай к макдаку вернемся. что ты имеешь ввиду под этим?
нові стандарти життя у місті
типа не было фастфудов раньше, а сейчас все посмотрят на мак и также начнут? так нет же. или начнут быстрее работать, равняясь на мак? или в меню ресторанов появятся бургеры? так уже давно есть.

мой месседж, что мир давно изменился после 90тых и тогда было бы эпохальное событие. а сейчас - "ну, прикольно", можно сходить раз-второй-третий, особенно будучи в районе возле мака, потому как по своему уникально. но не более.

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 23 листопада 2023, 01:47

kreativ писав:
23 листопада 2023, 00:39
чет уверен, если мне начать спрашивать моих родственников черновчан, что в то время жили здесь и работали в разных бюджетных организациях - они эту историю не вспомнят. равно как и Серега/Мастер, например. и парирую твой аргумент, что зато вот теперь можно пойти заказать бануш в любом ресторане - думаю, что это было бы и без описанного тобой поступка героя своего времени.

давай к макдаку вернемся. что ты имеешь ввиду под этим?

типа не было фастфудов раньше, а сейчас все посмотрят на мак и также начнут? так нет же. или начнут быстрее работать, равняясь на мак? или в меню ресторанов появятся бургеры? так уже давно есть.

мой месседж, что мир давно изменился после 90тых и тогда было бы эпохальное событие. а сейчас - "ну, прикольно", можно сходить раз-второй-третий, особенно будучи в районе возле мака, потому как по своему уникально. но не более.
Поживемо , побачимо
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 23 листопада 2023, 09:30

kreativ писав:
23 листопада 2023, 00:39
Ты прав , не помню я такую историю , хоть в те годы я очень частенько там бывал.(1986-1999)

как то и без баноша там было что поесть и попить и потанцевать.
:-D
эх.... ностальгия...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 23 листопада 2023, 11:05

Sl@vcheg писав:
22 листопада 2023, 13:51
Цікаво, що там з Макдональдсом біля Майдану, є в когось інформація? По плану мали запустити на кінець жовтня. Недавно там проїздив, щось таке враження, що будівництво зупинилось.
сьогодні проїжджав - фасад роблять.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”