часто бывают, что отдают предпочтение какому то определенному бренду (ОККО , ВОГ и т.д) и заправляют на той что ближе или по пути.
а все другие просто обходят стороной (даже если рядом и цена ниже!)
часто бывают, что отдают предпочтение какому то определенному бренду (ОККО , ВОГ и т.д) и заправляют на той что ближе или по пути.
Я АМІК давно просік, що хороше паливо, ніяк не привчу себе там заправлятися.Bodya_Hollywood писав: ↑06 жовтня 2023, 12:08Там бензин дуже сумнівної/низької якості . Пару разів заправлявся на Стелсі біля Епіценру, всі рази просто нічого особливо не відчував просто звичайний бензин середньої якості ну останній раз пам'ятаю машина перестала їхати нормально прийшлось розбавляти іншим. Після чого викрислив цю заправку...
Я із тих людей який їде до 0 в баку і заправлятись на одній заправці не завжди виходить то ж перепробував напевно всі в місті і липших 3 на мій погляд це:
1- ОККО (На калинівській) - не знаю як ну на їхній бензині машина їде довше на 15-20 км даже в порівнянні з WOG.
2- WOG (Майдан) - просто хороший бензин, хороша динаміка авто... розхід + - в межах норми.
3- AMIC (Депот) - один раз заправлявся поки що, бензин сподобався на рівні WOG.
Якщо б розмова була про Socar, думаю, я б поїхав.
Ну такий приклад привів)) Коли в Тарашанах був Шелл, то багато хто казав що там краща солярка.
на калинівській це ж там де епіцентр? бліна, далекувато. але думаю треба спробувати. бо розхід останнім часом 14 літрів :DBodya_Hollywood писав: ↑06 жовтня 2023, 12:08Там бензин дуже сумнівної/низької якості . Пару разів заправлявся на Стелсі біля Епіценру, всі рази просто нічого особливо не відчував просто звичайний бензин середньої якості ну останній раз пам'ятаю машина перестала їхати нормально прийшлось розбавляти іншим. Після чого викрислив цю заправку...
Я із тих людей який їде до 0 в баку і заправлятись на одній заправці не завжди виходить то ж перепробував напевно всі в місті і липших 3 на мій погляд це:
1- ОККО (На калинівській) - не знаю як ну на їхній бензині машина їде довше на 15-20 км даже в порівнянні з WOG.
2- WOG (Майдан) - просто хороший бензин, хороша динаміка авто... розхід + - в межах норми.
3- AMIC (Депот) - один раз заправлявся поки що, бензин сподобався на рівні WOG.