ну це як на городі бузина, а в Києві дядько
Мобілізація під час Війни
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Мобілізація під час Війни
Хто не знає чому сума стартує з 9000 грн, пояснюю - за кожного мобілізованого призовника воєнкомам дають премію 8000 грн, та ще й чекати треба на цю премію, а тут 9000 і зразу, щоб відпустили ну і потім решту за фіктивний документ. От такий "бізнес"У Чернівецькій області викрили двох військовослужбовців одного з обласних мобілізаційних відділень на систематичному вимаганні хабарів за підготовку фіктивних документів для військовозобовʼязаних про непридатність до військової служби.
Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.
Затримали фігуранта під час чергового траншу неправомірної вигоди - 9 000 грн.
Зазначається, що лише минулого місяця правоохоронці затримували одного з командирів цього ж центру комплектування на хабарі у 3 000 доларів США за зняття ухилянта з військового обліку за станом здоровʼя.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Перевірки ТЦК та СП. Покращення роботи. Відновлення справедливості. Притягнення правопорушників до відповідальності
Створені робочі групи від Міністерства оборони працюють в регіонах. Аналізується все — досвід служби, репутація, інформація в публічному просторі, звернення громадян, що надійшли на гарячу лінію та іншими каналами. Триває робота над пропозиціями змін до нормативно-правових актів. Окрім цього, у пріоритеті — цифровізація роботи центрів комплектування.
Щодо зворотного зв'язку, який ми отримуємо від громадян. Прийнято понад 2300 звернень. Теми охоплюють весь спектр питань, які можуть виникнути при взаємодії з ТЦК та СП — від корупційних проявів до якості організації роботи. Кожне звернення опрацьовується індивідуально.
Триває робота й зі сторони правоохоронних органів щодо перевірки керівного складу ТЦК та СП. НАЗК сформовано базу, до якої увійшли всі керівники та заступники керівників ТЦК, яких слід перевірити. По 102 особам вже розпочато моніторинг способу життя.
Активно працює й ДБР. Від початку війни розслідує 106 кримінальних провадження щодо порушень під час роботи ТЦК та СП, військово-лікарських комісій. Повідомлено про підозру 21 особі. 8 обвинувальних актів щодо 16 осіб — спрямовано до суду.
Якщо ви зіткнулися з проблемами під час взаємодії з ТЦК та СП, прошу повідомляти Міноборони за цими контактами:
- за номером 0 800 31 01 79 (багатоканальна гаряча лінія);
- на електронну пошту [email protected];
- на чат-бот в телеграм: https://t.me/tck_report_bot.
Підписатись | Facebook
Створені робочі групи від Міністерства оборони працюють в регіонах. Аналізується все — досвід служби, репутація, інформація в публічному просторі, звернення громадян, що надійшли на гарячу лінію та іншими каналами. Триває робота над пропозиціями змін до нормативно-правових актів. Окрім цього, у пріоритеті — цифровізація роботи центрів комплектування.
Щодо зворотного зв'язку, який ми отримуємо від громадян. Прийнято понад 2300 звернень. Теми охоплюють весь спектр питань, які можуть виникнути при взаємодії з ТЦК та СП — від корупційних проявів до якості організації роботи. Кожне звернення опрацьовується індивідуально.
Триває робота й зі сторони правоохоронних органів щодо перевірки керівного складу ТЦК та СП. НАЗК сформовано базу, до якої увійшли всі керівники та заступники керівників ТЦК, яких слід перевірити. По 102 особам вже розпочато моніторинг способу життя.
Активно працює й ДБР. Від початку війни розслідує 106 кримінальних провадження щодо порушень під час роботи ТЦК та СП, військово-лікарських комісій. Повідомлено про підозру 21 особі. 8 обвинувальних актів щодо 16 осіб — спрямовано до суду.
Якщо ви зіткнулися з проблемами під час взаємодії з ТЦК та СП, прошу повідомляти Міноборони за цими контактами:
- за номером 0 800 31 01 79 (багатоканальна гаряча лінія);
- на електронну пошту [email protected];
- на чат-бот в телеграм: https://t.me/tck_report_bot.
Підписатись | Facebook
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
город на 250к, прошло через военкомат 1 000 человек и вот уже 8 лямов зп у военкома? ну чет странно выглядит эта теория.
- Дід Панас
- Адміністратор
200 т дол хіба багато? - уже не бомж, але до Одеського воєнкома, ще дуже далеко
Думаю там набагато більші суми крутяться, враховуючи активність і масовість облав. Знайомий розповідав про встановлений рекорд спроб його мобілізувати (він непридатний), недавно він йшов пішки від Греко католицької церкви до вул. Зеленої і 6 раз його зупиняли для перевірки.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
так это в белую 8 лямов зп, не взятками.Дід Панас писав: ↑26 липня 2023, 18:01200 т дол хіба багато? - уже не бомж, але до Одеського воєнкома, ще дуже далеко
Думаю там набагато більші суми крутяться, враховуючи активність і масовість облав. Знайомий розповідав про встановлений рекорд спроб його мобілізувати (він непридатний), недавно він йшов пішки від Греко католицької церкви до вул. Зеленої і 6 раз його зупиняли для перевірки.
- Дід Панас
- Адміністратор
Гаразд, розділи цю суму на всіх ловців (не знаю скільки їх на все місто 20... 50... 100), і що там виходить на одну кишеню?
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
А инфа про 8т за мобилизованного достоверная?
Или ?
И типа их поровну на всех делят ?
Или это всё таки вброс?
Неужели оф. Платят больше чем на передней линии ?
Чёт не сильно в это верю.
Во взятки верю , а в 8т нет.
Или ?
И типа их поровну на всех делят ?
Или это всё таки вброс?
Неужели оф. Платят больше чем на передней линии ?
Чёт не сильно в это верю.
Во взятки верю , а в 8т нет.
- Дід Панас
- Адміністратор
Правду тільки у воєнкомів можна узнати, але думаю вони нам це не скажуть))
https://www.tiktok.com/@igor_mosiichuk/ ... 0817068294
Почитай коменти під цим відео, там теж хтось не вірить, хтось сумнівається, але більшість підтверджуюють цю інформацію.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
В коментах тиктока много чего пишут.Дід Панас писав: ↑26 липня 2023, 18:54Правду тільки у воєнкомів можна узнати, але думаю вони нам це не скажуть))
https://www.tiktok.com/@igor_mosiichuk/ ... 0817068294
Почитай коменти під цим відео, там теж хтось не вірить, хтось сумнівається, але більшість підтверджуюють цю інформацію.
Доверия лично у меня к ним нет
Еще та помойка.
А вот взятка в 9000 грн.
Смех один.