Звичайно нема. Бо ви живете в ілюзії. 40 хв, це називається нема лишнього часу витрачати на одну людину?
Хотели завербовать.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Re: Хотели завербовать.
Ну вроде только один вариант. Но тут же часто вопрос в розовых очках в прошлом, в ожиданиях что кто то другой решит наши проблемы за нас. А если не было таких ожиданий, то и нет неожиданностей
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Ну, я розумію, що про вступ надіялися хіба ,,телемарафонівці,,...АЛЕ, вже після кінцевого і офіційного обісрамбо, які ваші думки? До пАслЄднього чи будуть такі перемовини?
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
А що ти сподівався, що нас візьмуть до НАТО? Поки у нас у владі корупціонери і мародери, які купують яйця по 17 грн нікуди нас не візьмуть. А в Вільнюсі нашому величайшому лідору вкотре показали його місце в світі. І скільки би він жорстких відосиків не записував, нічого це не змінить, поки він не почне реально боротися з корупцією у владі, а не на словах. В НАТО не дурні люди сидять і словам не вірять.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Я не сподівався на вступ. Але я не можу зрозуміти одну річ. З їхньої сторони, це звучить - ,,сідайте домовлятися,, (і далі будемо думати, що з вами робити ((точніше, залишками вас (((території)))_))_) чи, просто, ,,до пАслЄднЬого,,? Ось це, я не можу зрозуміти.Дерзкий писав: ↑12 липня 2023, 14:37А що ти сподівався, що нас візьмуть до НАТО? Поки у нас у владі корупціонери і мародери, які купують яйця по 17 грн нікуди нас не візьмуть. А в Вільнюсі нашому величайшому лідору вкотре показали його місце в світі. І скільки би він жорстких відосиків не записував, нічого це не змінить, поки він не почне реально боротися з корупцією у владі, а не на словах. В НАТО не дурні люди сидять і словам не вірять.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
нажаль 2 варіант(це якщо вибирати з Ваших питань)-в кінці літа буде більш детальна "картина"майбутнього для UA ,бо на данний момент фронт більше у статичному стані після деяких тактичних дій, але без допомоги союзників вже давно би був "повний"Amazon+ зі слів Воллеса(
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
У украинского артиста театра, друга и партнера В. Зеленского по шоу "95-ый квартал" Евгения Кошевого украинские журналисты спросили о том, почему он на данный момент не прошёл через мобилизацию и продолжает находиться в Киеве. Хотя ранее говорил, что "русские совершенно не умеют воевать"...И что уж он то Евгений, показал им и гнал бы само собой до самой Москвы...И вот что ответил Евгений на вопрос украинских журналистов, почему же он отказался идти в военкомат:
Ему оказывается "неможно воевать". Потому как убьют его и никакого толку в этом не будет. А оно ему надо-такой расклад?!
"...Да меня в первый день ловит снайпер, стреляет… И только хейтеры после этого будут хайповать. "Фу, слава богу, он помер". И давай вот это все, гулянки там. Нет-нет-нет. Я не собираюсь"
Вот действительно: оно ему надо?! Там же стреляют...
А воюют пусть другие. Так Евгений мыслит.
Зато у тех кого отлавливают на улицах Киева, Черкасс, на пляжах Одессы и вручают повестки... У них видимо военного опыта побольше, чем у Евгения. Об этом и говорят с возмущением в украинских с\сетях. А Кошевому идти в окопы: "...та ни, мне неможно". Он в ресторане и при доходах, а простой "Микола" в окопах...
Ему оказывается "неможно воевать". Потому как убьют его и никакого толку в этом не будет. А оно ему надо-такой расклад?!
"...Да меня в первый день ловит снайпер, стреляет… И только хейтеры после этого будут хайповать. "Фу, слава богу, он помер". И давай вот это все, гулянки там. Нет-нет-нет. Я не собираюсь"
Вот действительно: оно ему надо?! Там же стреляют...
А воюют пусть другие. Так Евгений мыслит.
Зато у тех кого отлавливают на улицах Киева, Черкасс, на пляжах Одессы и вручают повестки... У них видимо военного опыта побольше, чем у Евгения. Об этом и говорят с возмущением в украинских с\сетях. А Кошевому идти в окопы: "...та ни, мне неможно". Он в ресторане и при доходах, а простой "Микола" в окопах...
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.