Ну. в центре с нфс мне не встречались.
Monobank
Модератор: sim72pin
- postcv
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 31 раз
Re: Monobank
https://molbuk.ua/war_in_ukraine/280901 ... -ibox.html
В Україні відновили роботу платіжні термінали мережі IBox. Вони були вимкнені кілька днів через ліквідацію банку-партнера АТ "IBOX банк".
Про те, що термінали IBox знову приймають поповнення, повідомив і один із засновників monobank Олег Гороховський.
В Україні відновили роботу платіжні термінали мережі IBox. Вони були вимкнені кілька днів через ліквідацію банку-партнера АТ "IBOX банк".
Про те, що термінали IBox знову приймають поповнення, повідомив і один із засновників monobank Олег Гороховський.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
какие то странные сложности у вас.
в привате я выдел терминал, куда можно совать пачкой купюры, а не по одной. можно закинуть на приват, а потом переслать на моно. если вот прям 5 секунд ждать долго, пихать по одной купюре 100500 миллионов кеша и вот это все
оно, конечно, доля шутки в моем месседже. но в ней отчасти мой же опыт - нет денег на моно, а нужно иметь там - то я со своей же карты привата перекидываю нужную сумму на моно карту. с приложения в телефоне, без терминалов.
в привате я выдел терминал, куда можно совать пачкой купюры, а не по одной. можно закинуть на приват, а потом переслать на моно. если вот прям 5 секунд ждать долго, пихать по одной купюре 100500 миллионов кеша и вот это все
оно, конечно, доля шутки в моем месседже. но в ней отчасти мой же опыт - нет денег на моно, а нужно иметь там - то я со своей же карты привата перекидываю нужную сумму на моно карту. с приложения в телефоне, без терминалов.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
З приватна бере %ки. Зараз є валом 500....1000 в чім проблема. Пох на гроші, так і не треба ж тоді і моно, пумб. Будь де повний приват. Заплатив баблішко, зате швидко.kreativ писав: ↑12 березня 2023, 22:12какие то странные сложности у вас.
-
- Поважний користувач
Моно 50к. ПУМБ - 30к. Точно не пам'ятаю, але в Депоті поповняв ,,пачкою,, от не пам'ятаю, що саме за банк тоді я поповняв.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
влітку бігав з пачками гривні по касам банків, через термінали то було б нереально...
з осені перейшов повністю в онлайн через крипту - вигідніше і простіше ніж з готівкою
з осені перейшов повністю в онлайн через крипту - вигідніше і простіше ніж з готівкою
-
- Поважний користувач
Так то зрозуміло, якщо великі сумі і часті перекази, тоді то напряжно. Да і банки засадять на раз - два. Деякі, той же Моно, після 200к за місяць може вже пресанути.
Я через обмінки перекидав, крута штука.
-
- Поважний користувач
Нуууу.....ми, я так розумію, ,,говоримо зараз на різних мовах,, (про різні суми) . Я великі суми через обмінки кидав. Як на мене, то найкраще. Теж без черг, без лишніх питань ,,в той момент,, і в ,,майбутньому,,. Ну і копіїчна комісія.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Через відкликання банківської ліцензії «Айбокс Банку» п'ять днів не працювала одна із найбільших термінальних мереж України IBox. IBox уклала договір з іншим партнером – фінкомпанією City24, розповіли Forbes на правах анонімності один з банкірів. В IBox підтвердили цю інформацію. City24 має власну платіжну систему і понад 10 000 терміналів. При цьому у публічному повідомленні IBox підкреслили, що їх юрособа – ТОВ «Мєтапей» і АТ «Айбокс Банк» не є власником мережі
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©