Администрация решает убирать минуса или ставить?
Поставил -1. За чудо программу.Nero писав:Ставьте назад, но тогда получиться, что можно ставить минус нашару. Я отписал делальнее в личку.
по ссилці проходиш і там зразу все є.Nero писав:Коля, вообще-то ты тоже неправ, надо было бы сразу выложить отключение, там под спойлер.
А я чо, у меня каспер до сих пор мертвыйnikalajka писав: я наприклад спочатку трохи пересрав але все окей. пережив.
виключив через сочЄтаніє клавіш. вот і все.
і багато каметнів написані по-приколу в часності Рассела
Рассел ти мені нагадуєш анекдот про жирафаRassel писав:А я чо, у меня каспер до сих пор мертвыйnikalajka писав: я наприклад спочатку трохи пересрав але все окей. пережив.
виключив через сочЄтаніє клавіш. вот і все.
і багато каметнів написані по-приколу в часності Рассела
Юра дякую що прийняв рішення видалити мінус, я правда подумав шо маестро сам його видалив. але бачиш не помогло. людина має свою думку.Nero писав:Ставьте назад, но тогда получиться, что можно ставить минус нашару. Я отписал делальнее в личку.
Нікалайка, я мінусів не ставив, тому не має чого мені дякувати, тут я маю тобі дякувати, антивірус вмер, а віруса почали у мене єротіку тюбзритиnikalajka писав: Юра дякую що прийняв рішення видалити мінус, я правда подумав шо маестро сам його видалив. але бачиш не помогло. людина має свою думку.
конформістично поставив би смайл з пивасом, але ми ж з тобою не п"єм. тому дякую