Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю

Вільне спілкування
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю

Повідомлення kreativ » 28 лютого 2023, 10:14

есть у меня мысль, что с возрастом, можно все меньше и меньше думать об общественном мнении и быть все больше свободным в высказываниях да собственно дресс-коде. а некоторые люди наоборот, с годами все больше становятся сжатыми этими социальными факторами. в контексте сказанного, Бобулу чисто плевать на общественное мнение и это прикольно :-D

ну и вопрос розбещенных женщин можно тоже обсудить.

Відповідаючи на одне з запитань, Бобул заявив, що зараз жінки розпещені: «Якщо жінка мозок тобі виносить, як до неї можна ставитися? Жінки зараз розпещені. Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків, нам теж важко. Меркантильними стали жінки, дуже меркантильними. Багато жінок самотні і не розуміють чому – у них є все, але немає щастя. А тому, що треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася сама. Кого ти так образила. Не міг він, наприклад, шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого». Блогерка Емма Антонюк заперечила музиканту, дорікнувши, що він ображає жінок.

«Я не ображаю їх, а просто сказав, що змінилися жінки. Стали меркантильними. Що таке меркантильність? Думають тільки про себе, про гроші, про те, щоб жити класно, машини, будинки. А ніхто не думає, де чоловік може взяти це все. Не всі можуть бути банкірами, «папіками», – продовжив співак.

Згодом музикант перейшов на особистость самої Антонюк. Він сказав, що вона в 32 роки незаміжня і у неї немає дітей, хоча вже час, як він вважає. Дівчина відповіла, що це сексистська маячня.

«Сонце моє, я зараз встану і піду. Ми говорили про щось, і ти починаєш на мене тиснути своєю термінологією, яку я не розумію. Нехай я дурний, але в мене є життєвий досвід і я тобі про нього говорю. Я прожив 69 років – це досвід, якого в тебе немає. Дай Боже, щоб він у тебе був у майбутньому. Не потрібно мокати мене в унітаз. Я тобі про свій досвід кажу, а ти мені починаєш говорити якусь х#рню. Все, до побачення», – заявив Бобул.

Після цього артист підвівся, спробув сам зняти мікрофони, та залишив інтерв'ю. У відео також показали кадри телефонної розмови Бобула з ведучою, де артист заявив, що журналістка «зробила його винним у цьому».

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Re: Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю

Повідомлення KOTBUS » 28 лютого 2023, 10:30

А що за упорота назва теми? Іво Бобул образив, ведуча Емма Антонюк... Я художник - я так бачу?
Рівень "ведучої" на лице!
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Re: Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю

Повідомлення kreativ » 28 лютого 2023, 10:33

KOTBUS писав:
28 лютого 2023, 10:30
А що за упорота назва теми? Іво Бобул образив, ведуча Емма Антонюк... Я художник - я так бачу?
Рівень "ведучої" на лице!
Гучний скандал в ефірі. Як співак Іво Бобул образив ведучу Емму Антонюк та пішов з інтерв'ю - взял здесь

а вот еще первоисточник - Гучний скандал в ефірі. Співак Іво Бобул образив ведучу та втік з інтерв'ю

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 28 лютого 2023, 11:13

kreativ писав:
28 лютого 2023, 10:14
есть у меня мысль, что с возрастом, можно все меньше и меньше думать об общественном мнении и быть все больше свободным в высказываниях да собственно дресс-коде. а некоторые люди наоборот, с годами все больше становятся сжатыми этими социальными факторами. в контексте сказанного, Бобулу чисто плевать на общественное мнение и это прикольно :-D
навішування своїх недо ярликів
це вже дуже сумно!!!
Зображення

bucovinec
Постійний користувач
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 236 разів

Повідомлення bucovinec » 28 лютого 2023, 12:15

Нормально хайпанули. Без скандала це інтерв'ю би подивилось дві з половиною людини

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 28 лютого 2023, 12:34

Ну так ти взяв для назви теми версію журналістки, але при цьому на стороні Бобула.
….
Знаю особисто Івана дуже давно, він такий і є - проста і пряма людина зі своїми поглядами на життя, без зіркової хвороби.

А на рахунок сказаного ним, абсолютно погоджуюсь, так і є.
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 28 лютого 2023, 12:41

Дід Панас писав:
28 лютого 2023, 12:34
Ну так ти взяв для назви теми версію журналістки, але при цьому на стороні Бобула.
….
Знаю особисто Івана дуже давно, він такий і є - проста і пряма людина зі своїми поглядами на життя, без зіркової хвороби.

А на рахунок сказаного ним, абсолютно погоджуюсь, так і є.
мне понравилось кое что в модели поведения, хотя и не уверен что правильно трактовал. ведь я то его в долгую не знаю.

svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Повідомлення svetliachok007 » 28 лютого 2023, 12:45

Я не соглашусь с Бобулом. Не все женщины меркантильные. Сами мужчины в первую очередь смотрят на женщин в дорогом шмотье, с толстым кошельком, на крутой тачке. Но ведь надо учитывать, что не все женщины на это сами зарабатывают. Конечно такая будет меркантильной. А что касается того, что в каком-то определенном возрасте женщина не замужем и это е минус - то это все фигня и пережитки прошлого. Заграницей многие женятся поздно. Мозгов больше. Начинаешь ценить и мужчину и отношения. Тут все вообще-то индивидуально. Жизненный опыт - это хорошо, но бывают и исключения из правил.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

bucovinec
Постійний користувач
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 236 разів

Повідомлення bucovinec » 28 лютого 2023, 12:51

Дід Панас писав:
28 лютого 2023, 12:34
без зіркової хвороби.
:-)

Відповісти

Повернутись до “Балачки”