Еміграція... Країна, куди ви хочете поїхати жити.

Вільне спілкування

Країна, куди ви хочете поїхати жити

Східна Європа (Польша, Чехія, Угорщина, Прибалтика...)
3
5%
Західна Європа (Німеччина, Голандія, Франція, Великобританія...)
9
15%
Тепла) Європа (Італія, Греція, Іспанія, Португалія)
8
13%
США, Канада
15
25%
Південна Америка (Аргентина, Мексика, Бразилія...)
0
Немає голосів
Країни бувшого СРСР (Росія, Казахстан, Білорусь...)
2
3%
Азія, Близькй Схід, Африка (Китай, Корея, Японія, Ізраїль, ПАР...)
1
2%
Екзотичні острова ти країни з пальмами)
2
3%
Україна - найкраща країна, нікуди не хочу їхати
17
28%
Ваш варіант у коментарях.
4
7%

Всього голосів: 61

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Re: Еміграція... Країна, куди ви хочете поїхати жити.

Повідомлення kreativ » 03 лютого 2023, 16:37

сегодняшняя история относительно на тему. у меня была вялотекущая проблема с зубами мудрости и надо было ее как то решить когда то очень давно. но то я много работал, то был ковид, потом война и все потом как то.

за это время мелкая проблема выросла в большую и сложную. мой стоматолог уже не решился в такое ввязываться, отправил меня к челюстно-лицевому хирургу-ортодонту. по сути это не просто удаление 2 зубов, а операция со вскрытием десны под местной анестезией, всякие разные инструменты по извлечению зубов, по ходу еще с использованием какой то болгарки что ли (?) которой мне пилили челюсть и меня этот этап операции впечатлил больше всего, потом швы наложенные в двух местах и всякое подобное на часок активно проведенного времени. делалось вероятно лучшим специалистом в масштабах города + 2 медсестры.

а месседж мой в том, что это стоило вроде бы ощутимых 50 евро. но если сравнить с ценой такой затеи хотя бы в польше, то я думаю это было 10х. сколько в штатах, я и хз даже.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 03 лютого 2023, 16:52

kreativ писав:
03 лютого 2023, 16:37
сегодняшняя история относительно на тему. у меня была вялотекущая проблема с зубами мудрости и надо было ее как то решить когда то очень давно. но то я много работал, то был ковид, потом война и все потом как то.

за это время мелкая проблема выросла в большую и сложную. мой стоматолог уже не решился в такое ввязываться, отправил меня к челюстно-лицевому хирургу-ортодонту. по сути это не просто удаление 2 зубов, а операция со вскрытием десны под местной анестезией, всякие разные инструменты по извлечению зубов, по ходу еще с использованием какой то болгарки что ли (?) которой мне пилили челюсть и меня этот этап операции впечатлил больше всего, потом швы наложенные в двух местах и всякое подобное на часок активно проведенного времени. делалось вероятно лучшим специалистом в масштабах города + 2 медсестры.

а месседж мой в том, что это стоило вроде бы ощутимых 50 евро. но если сравнить с ценой такой затеи хотя бы в польше, то я думаю это было 10х. сколько в штатах, я и хз даже.
ты уже не мудрый?
но вообще то интересно - хотябы про 10Х в польше.

так ли оно там?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 03 лютого 2023, 17:21

Не думаю, що в Розвинутій Європі будуть робити операцію такого роду за 500€....Я думаю, це попандос на 1000 і косарі ,,Юроу,,.

Да і у нас....хзхз.....або ти гарно бАлтаєш/прикрашаєш, або це черговий твій ,,шапочний,, знайомий.....там одного, твого тексту тільки на 20€ :-D

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 03 лютого 2023, 17:51

Мені робили таку ж операцію десь на межі 2017 і 2018 років, вже не пам'ятаю точно. І тоді я заплатив за все 1200 грн. Можете самі порахувати скільки це євро було на той час.
Пам'ятаю, як перед операцією лікар мені сказав. Завтра ви будете себе почувати так, ніби вас збив тролейбус. І так воно і було. :-D
Востаннє редагувалось 03 лютого 2023, 17:58 користувачем Дерзкий, всього редагувалось 1 раз.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 03 лютого 2023, 17:55

kreativ писав:

Щоб порівнювати вартість послуги, потрібно порівнювати і зарплати в цих країнах
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 03 лютого 2023, 18:03

Vov4ik писав:
03 лютого 2023, 17:21
Не думаю, що в Розвинутій Європі будуть робити операцію такого роду за 500€....Я думаю, це попандос на 1000 і косарі ,,Юроу,,.

Да і у нас....хзхз.....або ти гарно бАлтаєш/прикрашаєш, або це черговий твій ,,шапочний,, знайомий.....там одного, твого тексту тільки на 20€ :-D
Ситуация со мной. Болтать/украшать люблю, но тут все по факту

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 03 лютого 2023, 18:23

kreativ писав:
03 лютого 2023, 18:03
Ситуация со мной. Болтать/украшать люблю, но тут все по факту
Нууу....для мене це дуже дивно....
1е....один з найкращих в місті
2е....там ж грачки/матеріалу мало піти
3є....я за чистку плочу 1200/1500...то є різниця....почистити і пилити/рубати/шити/наркоту дати....і т.д.? І це за 2к+?

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 03 лютого 2023, 18:32

Vov4ik писав:
03 лютого 2023, 18:23
Нууу....для мене це дуже дивно....
1е....один з найкращих в місті
2е....там ж грачки/матеріалу мало піти
3є....я за чистку плочу 1200/1500...то є різниця....почистити і пилити/рубати/шити/наркоту дати....і т.д.? І це за 2к+?
1) ну не самая простая операция+знакомые медики=постарался выбрать самого опытного врача по отзывам и реальным скилам
2) тут мало что скажу, наверное да.
3) была бы цифра в 10к, допустим, то не было бы того поста здесь

В двух словах чего было то - удаление за одну сессию двух зубов мудрости, один раззросся так что его сложно было извлечь, второй наоборот не прорезался и нужно было вскрывать десну да извлекать его по частям.

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 03 лютого 2023, 18:41

kreativ писав:

і вже все зажило?
все норм?
Зображення

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 03 лютого 2023, 18:57

kreativ писав:
03 лютого 2023, 18:32
1) ну не самая простая операция+знакомые медики=постарался выбрать самого опытного врача по отзывам и реальным скилам
2) тут мало что скажу, наверное да.
3) была бы цифра в 10к, допустим, то не было бы того поста здесь

В двух словах чего было то - удаление за одну сессию двух зубов мудрости, один раззросся так что его сложно было извлечь, второй наоборот не прорезался и нужно было вскрывать десну да извлекать его по частям.
А где делал?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Відповісти

Повернутись до “Балачки”