Да машину все видели .
Это понятно
А сам момент вкл.выкл.?
Причём регулярно в одном и том же месте.
Да машину все видели .
Вот для чего у нас 18 групп.
Ті об'єкти, що ти описав відносяться до критичної інфраструктури і ніяких претензій до них немає.zepellin писав: ↑01 лютого 2023, 00:26В мене знайомі живуть в районі буковинської лікарні та пологового будинку. І в них електрику майже не відключають, можливо директори цих закладів домовилися.
І виникає запитання - а може не завжди домогосподарства в цьому ланцюзі є важливішою ланкою, ніж, наприклад, тролейбуси, хлібопекарні, або виробництва з безперервним циклом. Мені теж не подобається, коли немає світла, але я не буду питати - чому в тролейбусників є, а в мене немає, хоча тролами я не користуюся.
Зи. Ні в якому разі не виправдовую тридваразів, які використовують ситуацію в країні під себе.
Если есть факты, то почему ты ещё не написал заявление в прокуратуру?(с)Дерзкий писав: ↑01 лютого 2023, 09:57Ті об'єкти, що ти описав відносяться до критичної інфраструктури і ніяких претензій до них немає.
От скажи, яка критична інфраструктура знаходиться на ринку Буковинський? Чи може поряд є об'єкт критичної інфраструктури?!
І взагалі, що це ви наговарюєте на саме чесне підприємство в Україні - Чернівцівобленерго?
Воно ж ніколи не вимагало хабарі за підключення до світла.
Це все москальске іпсо. СБУ на вас нема.
Це стьоб чи ти теж вже став фанатичним прихильником влади одного із двох ,,ворожих,, кланів (читай: дяд Мастер і Дерзкий ) тут?
А навіщо? Нехай люди працюють. Мені не шкода. На тому ринку в основному працюють мікропідприємці, у яких немає можливості придбати генератор. Та й я писав вище, спеціально для таких упоротих, як ти, що лише приводжу факти, які сам чув або бачив, а висновки робіть самі.
Это фраза дерзкого, которая была его универсальным ответом на все противоречивые ситуации времён каденции порошенка. Я ж обозначил в конце, что это цитата