Електромобіль матиме бортовий інвертор на 4 кВт, за допомогою якого можна буде забезпечити електроенергією невеликий будинок чи електроінструмент. Один модуль батареї може живити будинок пʼять годин, квартиру – десять годин.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4214055001
https://www.epravda.com.ua/publications ... 30/696460/
Экономия электроэнергии
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Экономия электроэнергии
Два в одному - купи китайський український електромобіль і отримай автономне живлення будинку
Отака х...ня, малята
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
і що?
і все!
*День без відключень світла перенесли в усіх областях*
У всій Україні перенесли так звані "дні без відключення світла", тобто "режимні дні". Про це повідомляє Сумиобленерго. За їх інформацією, ці дні були заплановані з 24 січня по 2 лютого. У цей період у кожній області повинні були перевірити рівень споживання електроенергії.
Режимні дні перенесли через велике навантаження на енергомережу, яке зараз фіксуються в Україні. Для того, щоб дати "безліміт" споживання електроенергії одній області, потрібно значно обмежити споживання іншій. На жаль, в нинішніх реаліях це неможливо.
і все!
*День без відключень світла перенесли в усіх областях*
У всій Україні перенесли так звані "дні без відключення світла", тобто "режимні дні". Про це повідомляє Сумиобленерго. За їх інформацією, ці дні були заплановані з 24 січня по 2 лютого. У цей період у кожній області повинні були перевірити рівень споживання електроенергії.
Режимні дні перенесли через велике навантаження на енергомережу, яке зараз фіксуються в Україні. Для того, щоб дати "безліміт" споживання електроенергії одній області, потрібно значно обмежити споживання іншій. На жаль, в нинішніх реаліях це неможливо.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Пока можно забыть про день без отключений.
Вот ещё один месяц зимы прошёл...
По свету у меня экономия в два раза.
ПО газу так же как и было год назад.
Вот ещё один месяц зимы прошёл...
По свету у меня экономия в два раза.
ПО газу так же как и было год назад.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1759 разів
- Контактна інформація:
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Master
- Легенда Форуму
вот и новости от облэнерго!
Ми врахували побажання краян - мати можливість планувати свою роботу наперед, тож пропонуємо нову версію графіку. Тепер в ньому будуть відображатися години гарантованого включення електроенергії (зелені клітинки) та години, коли ваші оселі будуть точно знеструмлені (позначені червоним кольором).
Важливо! Години заживлення і відключення будуть незмінні для кожної групи упродовж кількох наступних днів.
У графіку з’явилися клітинки нейтрального кольору. Це саме той час, коли кожна група може бути заживлена, залежно від змін у лімітах споживання або завдяки зменшенню споживанню електроенергії. Також години нейтральної зони ми використовуватимемо як запасний час для перемикання між групами, щоб виконати необхідні технічні та безпекові дії.
Законодавство зобов’язує нас оновлювати інформацію кожні 30 хв, тому ми будемо докладати усіх зусиль, щоб вимушені зміни у графіку застосовувати виключно за рахунок годин нейтральної зони. Й залишати максимально незмінними години заживлення та знеструмлення у кожній групі.
типа так...
чет нейтрального очень мало .... и типа это теперь так надолго ? не на один день!
Ми врахували побажання краян - мати можливість планувати свою роботу наперед, тож пропонуємо нову версію графіку. Тепер в ньому будуть відображатися години гарантованого включення електроенергії (зелені клітинки) та години, коли ваші оселі будуть точно знеструмлені (позначені червоним кольором).
Важливо! Години заживлення і відключення будуть незмінні для кожної групи упродовж кількох наступних днів.
У графіку з’явилися клітинки нейтрального кольору. Це саме той час, коли кожна група може бути заживлена, залежно від змін у лімітах споживання або завдяки зменшенню споживанню електроенергії. Також години нейтральної зони ми використовуватимемо як запасний час для перемикання між групами, щоб виконати необхідні технічні та безпекові дії.
Законодавство зобов’язує нас оновлювати інформацію кожні 30 хв, тому ми будемо докладати усіх зусиль, щоб вимушені зміни у графіку застосовувати виключно за рахунок годин нейтральної зони. Й залишати максимально незмінними години заживлення та знеструмлення у кожній групі.
типа так...
чет нейтрального очень мало .... и типа это теперь так надолго ? не на один день!
Востаннє редагувалось 31 січня 2023, 14:07 користувачем Master, всього редагувалось 2 разів.
- Master
- Легенда Форуму
я его отключил - задолбал , одно время каждые пол часа прилетало.
Мне проще и удобнее тут
https://energy-cv.info/
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
С одной стороны типа удобнее, что график наперед и ты прогнозируешь.Master писав: ↑31 січня 2023, 14:01вот и новости от облэнерго!
типа так...
Буферукцццццобмена-1.jpg
С другой, если ты 14я группа, то жесть. Ушел на работу без света, пришел домой в 7 с работы - нет света. И знаешь, что не будет до 23х.
- Master
- Легенда Форуму
да , но не ясно пока на сколько дней он наперед.
у меня хоть с 6-8 - будет свет и не надо будет Гену тревожить с утреца.
но... сейчас начнут их бомбить те кого это не устраивает! и требовать справедливость!
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Меня другое удивляет почему в таком маленьком городе, аж 19 групп и почему не сделать как у других городах, вот у меня во Львове с 10 декабря такой график и в целом все ок, да есть моменты, когда отключают не только красные, а и белые клетки, и бывает включают с опозданиями, но в целом я могу свой день планировать
Востаннє редагувалось 31 січня 2023, 15:19 користувачем Keon, всього редагувалось 1 раз.