здається,він так весь час "заряджав".
про 1/10 напевно не чув!
Якщо є генератор, то не треба великоі ємності. Тому різниця в ціні десь 40к грн. Це 800 літрів бензи або 1500 годин роботи акуму. Ну колись екофлоу буде вигідніше, але це все не про гроші, а про аварійне живлення через війну. Я не думаю, що через рік нам ці всі штуки знадобляться.
Откуда появится электроэнергия в нужном количестве через год? Экспорт с Европы?akinak писав: ↑30 січня 2023, 01:24Якщо є генератор, то не треба великоі ємності. Тому різниця в ціні десь 40к грн. Це 800 літрів бензи або 1500 годин роботи акуму. Ну колись екофлоу буде вигідніше, але це все не про гроші, а про аварійне живлення через війну. Я не думаю, що через рік нам ці всі штуки знадобляться.
У москалей заберем по репарациям. Провод там кинем или в виде газа по трубе или деньгами - то детали технические.kreativ писав: ↑30 січня 2023, 01:31Откуда появится электроэнергия в нужном количестве через год? Экспорт с Европы?
Или отвоюем запорожскую аес и будет хватать на актуальное потребление?
Насчёт полностью победы в течении полугода, как обещал Буданов, и начала восстановления страны - вопрос мне видится ещё подвешенным.
Я тоже хочу думать, что это одна единственная у нас такая зима с отключениеми. Но вот хз.
Десь читав, що в Чернівецьку область було релоковано більше 50 промислових підприємств.