Да. Коллеге я про нуль сказал ещё до того как написал тут вопрос. Он уже сам нагуглил, все сделал и всё работает, доволен.
Обсуждение EcoFlow и других устройств в текущей ситуации
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Обсуждение EcoFlow и других устройств в текущей ситуации
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:

Мене спитала інша людина, чому не працює. Я йому сказав про "нуль", але не був впевнений, що це саме воно, бо мій котел працює і без цього. Також не був впевнений, що це не "фішка" виключно генераторів. Тому написав ще тут. Перекинув колезі відео з відповіді. Він сказав, що по моєму наведенню вже погуглив та все зробив.

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
так дельта вторая на liFePo4 аккумах, а сами по себе аккумы дорогие, чего ж им падать то в цене?Sl@vcheg писав: ↑26 січня 2023, 20:12Глянув генератори подешевшали в рази. Зараз інверторний новий можна за 10-15к грн запросто взяти. А вот всілякі Екофлоу не спішать падати в ціні. І зараз якщо є можливість десь покласти генератор то вигідно ставити саме його. "Народна" Єкофлоу Дельта 2коштує біля 50к грн і всього 1024ватг. За різницю в ціні можна купити пару бочок палива і взагалі не переживати, що світла може не бути і декілька днів
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Вчера у меня сломался генератор. Не заводится. Ну я подумал, что свечу залило, но было уже 6 вечера, темно, оставил на утро. Утром повез на рынок дубинский, там свечу поменяли, карбюратор почистили и снова работает. Короче если что на Дубынской чинят, прям на улице возле чебуреков.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
скільки це(ремонт) коштує зараз ?akinak писав: ↑26 січня 2023, 23:15Вчера у меня сломался генератор. Не заводится. Ну я подумал, что свечу залило, но было уже 6 вечера, темно, оставил на утро. Утром повез на рынок дубинский, там свечу поменяли, карбюратор почистили и снова работает. Короче если что на Дубынской чинят, прям на улице возле чебуреков.
Востаннє редагувалось 27 січня 2023, 09:34 користувачем kind, всього редагувалось 1 раз.

- bucovinec
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 236 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
Блин, я ещё вечером хотел поддержать этот тренд и спросить, может там шаурма рядом продавалась и тоже не в курсе ли цен.