ВІЙНА

Вільне спілкування
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Re: ВІЙНА

Повідомлення Master » 16 січня 2023, 13:41

Nero писав:
16 січня 2023, 13:32
ага, до Киева тоже не дошли. Вы недооцениваете этих свинорылых.
ну ты и сравнил Киев и Ч.
да уж...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 16 січня 2023, 14:27

akinak писав:
16 січня 2023, 13:15
Ну мы же понимаем прекрасно, что сюда не дойдут. Так что на самом деле это все разговоры.
Такі категоричні заяви у нашій країні може позволити собі хіба Закарпатська область. :-D

А як же Молдова?

На рахунок ,,це все розмови,, - цілком погоджуюся. Бо, якщо вони дійдуть сюди, значить вони розхирячили все ТАМ.....а це вже фіаско. І чим ближче кацап, тим висловлювання будуть ,,змінюватися,, 8-)

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 810 разів

Повідомлення Nero » 16 січня 2023, 14:58

Master писав:
16 січня 2023, 13:41
ну ты и сравнил Киев и Ч.
да уж...
ну да, там же норм, когда убивают, а тут нет.
Каждый может сколько хочет смеяться и говорить, что сюда никогда не прийдут свинорылые. А я лучше буду готов к этому. Я буду готов к диверсионным группам. Я учусь и тренируюсь. А вы смейтесь, смешно же.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 16 січня 2023, 15:03

Nero писав:
16 січня 2023, 14:58
ну да, там же норм, когда убивают, а тут нет.
Каждый может сколько хочет смеяться и говорить, что сюда никогда не прийдут свинорылые. А я лучше буду готов к этому. Я буду готов к диверсионным группам. Я учусь и тренируюсь. А вы смейтесь, смешно же.
вообще то никто не смеялся.
смешного тут мало.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 16 січня 2023, 16:48

Дерзкий писав:
16 січня 2023, 08:39
Так він нічого нового не сказав. Про всі ці плани кремля давно відомо нашому генштабу. Недарма ще з літа на кордоні з Білоруссю будується стіна, різноманітні загороджувальні і захисні споруди. Так само на одеському напрямку все укріплено і захищено. Нехай лише спробують туди сунутись. Отримають по повній.
Так само, судячи з активізації наших воєнкоматів, наш генштаб збільшує мобілізаційні резерви у відповідь на мобілізацію на росії, яку цей єксперт називає новим етапом війни.
Тобто всі ці плани відомі і не є якоюсь несподіванкою для нас.
Нового Іларіонов нічого не сказав , та й це все впевнений розуміють і знають у нас в Генштабі , і путін розуміє теж що, якщо саме зараз не відрізати поставки озброєння із заходу, то потім коли прийдуть петріоти і леопарди, то буде пізно і він вже не зможе нічого серйозного зробити, тому Іларіонов і говорить про можливий масштабний наступ росіян саме в найближчому часі.
Я чесно кажучи не сумніваюсь в прогнозі Іларіонова, що путін хоче провести таку масштабну воєнну операцію, яка б забезпечила йому перемогу , але я дуже сумніваюсь, що росіяни зможуть її реалізувати і вірю в нашу перемогу.
Отака х...ня, малята

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 16 січня 2023, 16:58

Дід Панас писав:
16 січня 2023, 16:48
то потім коли прийдуть леопарди
як це має змінити хід війни?
Зображення

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 16 січня 2023, 17:02

kind писав:
16 січня 2023, 16:58
як це має змінити хід війни?
Кардинально, танки це більше наступальна чим оборонна зброя. Петріоти ти вирізав з цитати і можеш ще добавити літаки, які стануть наступним кроком після леопардів.
Отака х...ня, малята

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 16 січня 2023, 17:07

Дід Панас писав:
16 січня 2023, 17:02
Кардинально, танки це більше наступальна чим оборонна зброя. Петріоти ти вирізав з цитати і можеш ще добавити літаки, які стануть наступним кроком після леопардів.
патріоти-2шт.це повна шляпа!х-22 не збивають і щє багато чого!
Джавеліни !!!600к.зелені(комплект)!!!
Ця війна для когось нехілий бізнес!!!(гроші погублять цей світ)
Літаки/танки -нам не світять,користі мало/ціна космос/економіка у попі!!!
Зображення

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 16 січня 2023, 18:18

Дід Панас писав:
16 січня 2023, 16:48
Нового Іларіонов нічого не сказав , та й це все впевнений розуміють і знають у нас в Генштабі , і путін розуміє теж що, якщо саме зараз не відрізати поставки озброєння із заходу, то потім коли прийдуть петріоти і леопарди, то буде пізно і він вже не зможе нічого серйозного зробити, тому Іларіонов і говорить про можливий масштабний наступ росіян саме в найближчому часі.
Я чесно кажучи не сумніваюсь в прогнозі Іларіонова, що путін хоче провести таку масштабну воєнну операцію, яка б забезпечила йому перемогу , але я дуже сумніваюсь, що росіяни зможуть її реалізувати і вірю в нашу перемогу.
Він каже, що наступ по наведеним напрямкам розпочнеться в найближчий час і в той же час каже, що путін має об'явити мобілізацію 15 січня. Але щоб підготувати всіх цих мобілізованих знадобиться що найменше декілька місяців. То як може найближчим часом початися такий масований наступ, як у них немає на це ні сил, ні засобів? Зараз всі їхні сили сконцентровані на Донбасі.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 16 січня 2023, 18:30

Дерзкий писав:
16 січня 2023, 18:18
Він каже, що наступ по наведеним напрямкам розпочнеться в найближчий час і в той же час каже, що путін має об'явити мобілізацію 15 січня. Але щоб підготувати всіх цих мобілізованих знадобиться що найменше декілька місяців. То як може найближчим часом початися такий масований наступ, як у них немає на це ні сил, ні засобів? Зараз всі їхні сили сконцентровані на Донбасі.
По різним даним від 300 до 500 тис. вже було мобілізовано, як думаєш - де вони і чим займаються? Підказка: варіант бухають - вже не робочий.
Отака х...ня, малята

Відповісти

Повернутись до “Балачки”