Пол года прошло...
Между первым и вторым
Пол года прошло...
А у нас є? То це того весь інтернет в оголошеннях ,,допоможіть зібрати.....,,? А авто ремонтувати за власні бабки? А, сука, заправляти його за власні бабки? ТовариШШи.....це ж п*здєц. І це все на фоні 220000 в місяць на одного депчика. *банулися вкрай всі вже чи, що?
То тепер це називається "наше наследие"? А як же "скоро все изменится"?
Быстрее? А що були якісь намагання провести судову реформу? І яким саме чином, якийсь Педро заважає зеленій владі, яка має всю повноту влади вже 4 роки провести реформи?
І ти досі віриш цій владі? На словах одне - кажуть, що у них доста людей, а на ділі інше - ловлять людей на вулицях, як худобу.Vov4ik писав: ↑07 січня 2023, 12:15Нуууу, я не буду доказувати із піною у рота. Бо тут уже Креатив все сприймає відносно себе , ще й інші так почнуть . Я знаю, що ,,по правилам,, мало б багато бути чого інакше. ,,Але маємо те, що маємо ,, (с).
А у моїх і на колінах виписували, і у авто тягнули (даже не хотіли писати), а інших таки і затягнули. Ну от ви ж самі підтверджуєте, що анархія. Як, бляха, раз можна було відправити на полігон, і яким треба бути упоротим, що і другий раз відправляти ту ж людину, яку ,,комісували,, чи, що з ним там зробили?
І з однієї сторони - твоя держава, яку потрібно захищати, бо прийдуть кацапорили, а з іншої ,,логічні думки,, - вся та п*здота від кормушки не пішла воювати, а буде ,,воювати,, до посліднього українця, бо ДЕ вони ще знайдуть ,,країну-стадо лохів,, яку можна доїти десятиріччями безбожно?
То все фігня, головне, що державні банки в минулому році показали рекордні прибутки, а лохи потерплять.Vov4ik писав: ↑07 січня 2023, 12:31А у нас є? То це того весь інтернет в оголошеннях ,,допоможіть зібрати.....,,? А авто ремонтувати за власні бабки? А, сука, заправляти його за власні бабки? ТовариШШи.....це ж п*здєц. І це все на фоні 220000 в місяць на одного депчика. *банулися вкрай всі вже чи, що?
Так ми вже майже перемогли. Треба ще трішки зачекати чи ні? Але ти давай не переводь тему. Краще скажи, чого, якщо влада заявляє, що людей їй більше не потрібно, на місцях продовжують пакувати людей?