ВІЙНА
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Re: ВІЙНА
Скоро новое наступление? Или очередная волна нагнетания? Взято из ХЧ
рф готується до наступу.
Про це глава ВП заявив на брифінгу за участю американських сенаторів Джека Ріда та Ангуса Кінга, які прибули сьогодні до Києва.
рф готується до наступу.
Про це глава ВП заявив на брифінгу за участю американських сенаторів Джека Ріда та Ангуса Кінга, які прибули сьогодні до Києва.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Хаха....нагнітання? То ще треба було щось читати/аналізувати? Після того, як почали ловити на вулиці пацанів і зразу затягувати в буси/авто, то й так стало зрозуміло без читання, що щось намічається. Ну ще варік, що ушатали колосальну кількість, але думаю, що перше...
П.С.....і бляха....тільки не починайте знову тут розказувати, як раніше, що ви всі фраєра були у військоматі і там сказали, що ви нахир нікому непотрібні....
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
так, поскольку камень в мой огород, то давай я отвечу. особенно на п.с. - я был в военкомате, хожу по 10-20к шагов по центру каждый день и чет я все никому не нужен. ну и слава богу да все правильно, потому как кому я такой нужен то?Vov4ik писав: ↑06 січня 2023, 23:08Хаха....нагнітання? То ще треба було щось читати/аналізувати? Після того, як почали ловити на вулиці пацанів і зразу затягувати в буси/авто, то й так стало зрозуміло без читання, що щось намічається. Ну ще варік, що ушатали колосальну кількість, але думаю, що перше...
П.С.....і бляха....тільки не починайте знову тут розказувати, як раніше, що ви всі фраєра були у військоматі і там сказали, що ви нахир нікому непотрібні....
насчет нагнетания - ну хз. а что намечается, на когда и как?
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Спочатку мобілізацію проведуть, а потім підуть в наступ зі свіжими силами. По строкам найімовірніше - початок березня. Як тільки почнеться мобілізація там, логічно що почнеться і у нас.
Отака х...ня, малята
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів