Экономия электроэнергии

Спілкування майже без обмежень
Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 963 рази

Re: Экономия электроэнергии

Повідомлення Дід Панас » 25 грудня 2022, 20:57

kind писав:
25 грудня 2022, 20:52
ні
як це працює?
Такс фрі оформляєш при покупці в магазині і після того як вивіз з ЄС йдеш в магазин де купляв повертаєш 19%. Якщо ти давав гроші перевізнику щоб той купив, то він мав би так зробити)). Якщо хтось купив тобі в Німеччині і передав бусом, тоді не працює це
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 25 грудня 2022, 21:32

Screenshot_20221225_213059_Facebook.jpg
д
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1231 раз
Подякували: 1306 разів

Повідомлення sergej1974007 » 25 грудня 2022, 22:17

Дід Панас писав:
25 грудня 2022, 20:53
Ти говориш про передачу бусом, а я говорю якщо сам купляєш. А якщо весь бус забиваєш цими всіма енергетичними товарами, то можна навіть не брати гроші за перевозку і продавати по німецьцій ціні в Україні, якщо цих 19% оформляти і ще й гарний заробіток вийде.
Ти не уявляєш який там гємор з тими процентами((
Можливо у військовіий час трохи змінилося((—— але наскільки я знаю то несуттєво((
Дуже рідко хтось робить ті возврати((——
А перевізники не хочуть тим займатися((———
( він піде оформляти "повернення" на декілька генераторів ( ну хай 10 навііть)——він простоіть щонайменше добу на таможні, плюс буде декілька разів розпаковувати—запаковувати бус, плюс ще й виставлять йому рахунок на ті всі передачки ((
А так——він заплатив трошки бабла——
І навіть бус не відкриваючи поіхав далі за півгодинки((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 25 грудня 2022, 22:21

Дід Панас писав:
25 грудня 2022, 20:57
Такс фрі оформляєш при покупці в магазині і після того як вивіз з ЄС йдеш в магазин де купляв повертаєш 19%. Якщо ти давав гроші перевізнику щоб той купив, то він мав би так зробити)). Якщо хтось купив тобі в Німеччині і передав бусом, тоді не працює це
"Вивіз з ЄС"—— це трошки така собі процедура))——
Ти потратиш купу часу на таможні, оббігаєш там все і всіх, і навіть при ідеально оформлених документах ти будеш на те "повернення" ще деякий час чекати((
Кароче це нормальний варіант для того хто купив самий і везе самий—— і ще має час і натхнення до того ж((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 25 грудня 2022, 22:46

sergej1974007 писав:
25 грудня 2022, 22:17
Ти не уявляєш який там гємор з тими процентами((
Можливо у військовіий час трохи змінилося((—— але наскільки я знаю то несуттєво((
Дуже рідко хтось робить ті возврати((——
А перевізники не хочуть тим займатися((———
( він піде оформляти "повернення" на декілька генераторів ( ну хай 10 навііть)——він простоіть щонайменше добу на таможні, плюс буде декілька разів розпаковувати—запаковувати бус, плюс ще й виставлять йому рахунок на ті всі передачки ((
А так——він заплатив трошки бабла——
І навіть бус не відкриваючи поіхав далі за півгодинки((
Перевізники чудово займаються поверненням такс фрі , не розповідай байки. Буси назад повертаються затарені мінімум на 10ку євро і за 1900 можуть трохи побігати, ніхто добу там не чекає, максимум годинку, а про дав бабла полякам щоб не відкривали бус це дуже давні історії, а щоб поляки виставили якийсь рахунок за перевезення передач, це вже твоя бурна фантазія))
Отака х...ня, малята

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 25 грудня 2022, 22:50

Дід Панас писав:
25 грудня 2022, 22:46
Перевізники чудово займаються поверненням такс фрі , не розповідай байки. Буси назад повертаються затарені мінімум на 10ку євро і за 1900 можуть трохи побігати, ніхто добу там не чекає, максимум годинку, а про дав бабла полякам щоб не відкривали бус це дуже давні історії, а щоб поляки виставили якийсь рахунок за перевезення передач, це вже твоя бурна фантазія)), ти щось чув але не зрозумів де і хто бере гроші і на якій митниці.
Ну таке((
Я в принципі на своі очі спостерігав як перевізники готували собі пацанчика на зміну))—— на кожному пункті де потрібно платити——платили і показували—роз"яснювали що де і кому))
Тобто я більш—менш уявляю де і скільки вони платять))

А ти в декількох моментах не в темі—— але дуже хочеш мене повчити життю((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 25 грудня 2022, 22:55

sergej1974007 писав:
25 грудня 2022, 22:50
Ну таке((
Я в принципі на своі очі спостерігав як перевізники готували собі пацанчика на зміну))—— на кожному пункті де потрібно платити——платили і показували—роз"яснювали що де і кому))
Тобто я більш—менш уявляю де і скільки вони платять))

А ти в декількох моментах не в темі—— але дуже хочеш мене повчити життю((
В свій час пів життя провів на цих всіх митницях, та й тепер є постійні контакти з перевізниками.
Вчити когось мені це не потрібно, а те що хтось тобі по вухам проїхався під виглядом інструктажа якось пацанчика, то тут я тобі не доктор
Отака х...ня, малята

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 25 грудня 2022, 23:04

Тут підтримаю Сергія, ті, хто возить посилки-передачі, не займаються такс-фрі, це бізнес інших людей і дійсно там треба тратити купу часу на оформлення, ні про яку годинку і близько мови не може бути. А гроші платять ясно що не полякам, а нашим, щоб швидко і без напряга проходити нашу митницю.

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 25 грудня 2022, 23:13

Buxx писав:
25 грудня 2022, 23:04
Тут підтримаю Сергія, ті, хто возить посилки-передачі, не займаються такс-фрі, це бізнес інших людей і дійсно там треба тратити купу часу на оформлення, ні про яку годинку і близько мови не може бути. А гроші платять ясно що не полякам, а нашим, щоб швидко і без напряга проходити нашу митницю.
Про нашу митницю згідний, але це інша історія яка не має відношення до процедури експорту товару з ЄС.
Черга по процедурі такс фрі залежить від митниці, часу доби, чим ідеш, тому все у всіх по різному І да, може бути довго якщо вантажний бус з товаром, але там знають за що чекають. І якщо бус з пасажирами і один генератор з якоюсь 50кою євро, то чекати не будуть навіть годину, але якщо там вже 500-1000 євро, то ніхто такі гроші не залишає, а пасажири в бусі навіть не здогадуються чого вони довго чекають на польській митниці(
Отака х...ня, малята

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 25 грудня 2022, 23:44

Дід Панас писав:
25 грудня 2022, 23:13
Про нашу митницю згідний, але це інша історія яка не має відношення до процедури експорту товару з ЄС.
Черга по процедурі такс фрі залежить від митниці, часу доби, чим ідеш, тому все у всіх по різному І да, може бути довго якщо вантажний бус з товаром, але там знають за що чекають. І якщо бус з пасажирами і один генератор з якоюсь 50кою євро, то чекати не будуть навіть годину, але якщо там вже 500-1000 євро, то ніхто такі гроші не залишає, а пасажири в бусі навіть не здогадуються чого вони довго чекають на польській митниці(
1000 евро возврату—— це приблизно 10 генераторів по 500 евро.
Ти уявляєш скільки це об"єму?
І навіщо ім зв"язуватися ( як бізнес) з генераторами, якщо вони за пакетик формату маленька дамська сумочка беруть 10—20 евро. Тобто в об"єм генератора вони засунуть десяток таких пакетиків невеличких.

пс. Ну і купа нюансів ще((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти