Мобільний зв'язок та оператори у нинішній час
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 242 рази
Мобільний зв'язок та оператори у нинішній час
Всім привіт. Користуюсь на даний момент Водафоном, раніше мтс, ще раніше юмс. Взагалі більше 20 років. Якість середня але терпима. Була. До настання часів з відключення електроенергії.
На сьогоднішній день світло дають вдень два раза по годині (вночі не знаю, я сплю))). Поки є світло є все. І інтернет і мобільний зв'язок. Немає світла - немає нічого. І телефон перетворюється на фонарик або читалку книжок.
Але абоненти Київстар до мене дозвонюються. І якість розмови досить не погана. Я не можу ні позвонити ні в месенджері щось написати.
Яка ситуація у вас? Який зв'язок? Може проблема більш у Водафоні? І пора змінити цю волинку на КС чи Лайф?
Більш цікавить думка заміських мешканців, оскільки в самому місті все більш-менш працює.
На сьогоднішній день світло дають вдень два раза по годині (вночі не знаю, я сплю))). Поки є світло є все. І інтернет і мобільний зв'язок. Немає світла - немає нічого. І телефон перетворюється на фонарик або читалку книжок.
Але абоненти Київстар до мене дозвонюються. І якість розмови досить не погана. Я не можу ні позвонити ні в месенджері щось написати.
Яка ситуація у вас? Який зв'язок? Може проблема більш у Водафоні? І пора змінити цю волинку на КС чи Лайф?
Більш цікавить думка заміських мешканців, оскільки в самому місті все більш-менш працює.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: Мобільний зв'язок та оператори у нинішній час
Недавно подключил упс для инета.
Так что пока все ок.
Ну и есть фишка интересная переключить телефон строго в режим 4ж онли.
Проверил- таки работает.
Так что пока все ок.
Ну и есть фишка интересная переключить телефон строго в режим 4ж онли.
Проверил- таки работает.
- Вкладення
-
- Screenshot_20221221_120450_One UI Home.jpg (20.95 Кіб) Переглянуто 400 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Jillian
- Досвідчений
Телефон включений саме в такому режимі. Але толку ноль. Упс для роутера теж немає смислу брати. Не знаю як саме це все працює але коли у попередніх до міста сіл немає світла то і інтернета немає. Скорше всього десь у провайдера є проміжне обладнання яке теж має підживлюватись. (я так собі проблизео уявляю). Немає світла - не підживлюється - немає інтернету. Навіть коли у мене світло вже є.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Toujours un choix
Mais je jure
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
тогда понятно.Jillian писав: ↑21 грудня 2022, 12:07Телефон включений саме в такому режимі. Але толку ноль. Упс для роутера теж немає смислу брати. Не знаю як саме це все працює але коли у попередніх до міста сіл немає світла то і інтернета немає. Скорше всього десь у провайдера є проміжне обладнання яке теж має підживлюватись. (я так собі проблизео уявляю). Немає світла - не підживлюється - немає інтернету. Навіть коли у мене світло вже є.
у меня инет по оптике и как правило пров. его держит.
ну и далекие вышки 4Ж тоже есть.
они тоже не гаснут. Метро дает им свет 24/7
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- Jillian
- Досвідчений
Про що і мова. Інет теж оптика але в чому прикол його відсутності для мене загадка. Єдине це моє припущення вище нарахунок заживлення. Якби все працювало як слід я би не заморочувався. Дома лежить старий упс та відпочиває на зиму акума від буса на 100 а/ч. Щось би придумав.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Toujours un choix
Mais je jure
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Справді, коли вимикають світло водафон вмирає. Ні зв'язку, ні інтернета. Проте київстар і лайф більш менш працюють. Що я роблю. Кладу картку київстара в інший телефон і роздаю wi fi, на ноутбук, на планшет, на телефон. Тобто використовую смартфон, як точку доступу.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
щє і К.С башляти!Дерзкий писав: ↑21 грудня 2022, 16:35Справді, коли вимикають світло водафон вмирає. Ні зв'язку, ні інтернета. Проте київстар і лайф більш менш працюють. Що я роблю. Кладу картку київстара в інший телефон і роздаю wi fi, на ноутбук, на планшет, на телефон. Тобто використовую смартфон, як точку доступу.
і скільки платимо?
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
та у місті все "таке" самеJillian писав: ↑21 грудня 2022, 11:38Всім привіт. Користуюсь на даний момент Водафоном, раніше мтс, ще раніше юмс. Взагалі більше 20 років. Якість середня але терпима. Була. До настання часів з відключення електроенергії.
генератор/зарядна станція в допомогу
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 955 разів
- Подякували: 1638 разів
Я мовчу про інтернет, але завязок закінчився. Водафон за"бав, бомжацькій магазин на районі, може собі дозволити генератор, а компанія з мільярдними прибутками ні.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Мабуть не всі знають, але як почалась війна, то у нас зробили вільний доступ до усіх базових станцій.
Просто в налаштуваннях мобільної мережі оберить іншу.
Ось інструкція з інтернету:
https://decentralization.gov.ua/news/14623
Просто в налаштуваннях мобільної мережі оберить іншу.
Ось інструкція з інтернету:
https://decentralization.gov.ua/news/14623