Життя під час війни і після неї
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Життя під час війни і після неї
Колись у мене була у мене була проблема зі світлом, згорів трансформатор на моїй лінії , і якого не було щоб срочно замінити, кароч тиждень мало не бути світла, а в сусіда окрема лінія від іншого трансформатора і було світло. Так тиждень я від нього і брав електрику, заплатив йому +~ як зазвичай за тиждень набігає, ну і разом випили могорич чисто по сусідськи.
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Навпроти нас є будинок, який жодного разу не вимикали, хіба, коли був блекаут.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 954 рази
- Подякували: 1639 разів
Може кому занадобится. Почав цікавитись радіоприймачами щоб на випадок довгого блекауту та відсутності зв'язку і інтернету, дізнаватись новини. Ціни на приймачі теж полетіли в космос в середньому за простеньку "аля" туристичну модель треба віддати 1000-2000грн. І тут я згадав, що маю рації BAOFENG UV-5R і в них є вбудований радіоприймач. Протестовав і дуже не фігово я скажу вони приймають, ловлять без проблем станції, що в мене в машині не ловляться. З плюсів мають слабенькій вбудований ліхтар, функція зв'язку рації теж може бути корисна. В режимі очікування на одному заряді працює декілька днів. Плюс до цих рацій є просто величезна купа різних аксесуарів, підсилені антени, акумулятори, чохли і тд. А ціна на ОЛХ від 1200грн. Раджу замість радейкі краще брати щось такого плану.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
вспомнилось...Sl@vcheg писав: ↑22 грудня 2022, 11:18Може кому занадобится. Почав цікавитись радіоприймачами щоб на випадок довгого блекауту та відсутності зв'язку і інтернету, дізнаватись новини. Ціни на приймачі теж полетіли в космос в середньому за простеньку "аля" туристичну модель треба віддати 1000-2000грн. І тут я згадав, що маю рації BAOFENG UV-5R і в них є вбудований радіоприймач. Протестовав і дуже не фігово я скажу вони приймають, ловлять без проблем станції, що в мене в машині не ловляться. З плюсів мають слабенькій вбудований ліхтар, функція зв'язку рації теж може бути корисна. В режимі очікування на одному заряді працює декілька днів. Плюс до цих рацій є просто величезна купа різних аксесуарів, підсилені антени, акумулятори, чохли і тд. А ціна на ОЛХ від 1200грн. Раджу замість радейкі краще брати щось такого плану.
Шо пан палить: “Ватру” чи “Орбіту”?
- Нє, пан палить сільраду.
- О, то пан має рацію.
- Нє, то сусід має рацію, а пан має кулемета.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Думаю брешуть.., навіть по форуму бачу що відсоток набагато більший«Кожен четвертий громадянин України має розлади психіки через війну», — ВООЗ.
Це можуть бути різні види психічних розладів: від тривоги та стресу до тяжких станів, таких як посттравматичний стресовий розлад.
Помітно... Особливо через призму регулярних срачів на рівному місці. Та срачі - не головна проблема. Проблема в тому, що абсолютна більшість людей з психічними розладами, або не усвідомлює, або не хоче зізнатися собі, що їх має, а воно ж помітно...
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Естественно. Тревожность, депрессии - сплошь и рядом. Птср думаю у каждого будет, так или иначе