Я выше описывал.
Первый раз за много лет попался контролёр.
Молодой пацан.
Причём в автобусе 1А.
Я выше описывал.
На комунальних пільговики можуть їздити безкоштовно?Master писав: ↑08 грудня 2022, 18:32Из ФБ.
Друзі, хочу поділитися враженнями від поїздки на 5 маршруті. Мені пощастило сьогодні їхати в 5 маршрутці та яка новенька.
Спочатку я не дуже зрозуміла, бо чекала на жовту. Для порівняння, це небо і земля. Чисто всередині, великий автобус ніхто тобі в спину не дихає, водій чемно слідкує за дорогою, а не кричить оплатіть за проїзд. Бо виявляється шо оплатити можна і безготівково. Ну дуже подобається мені цей новий транспорт. А виявляється це автобуси комунальні і такі нові всі. Вже не хочеться їздити на старих і брудних приватних маршрутках. Добре що місто думає про людей і створює комфорт. Так їздити в задоволення таким транспортом. Скоро доженемо інші міста .
Не знаю.
Карты пока не раздавали, насколько я знаю. Только предварительные заявки собирали.
угу, "поворачивайте"... гуглоперевод такой гуглоперевод...Master писав: ↑19 грудня 2022, 09:16ПриватБанк вернет своим клиентам 50% стоимости проезда в городском транспорте!
ПриватБанк анонсировал еще одну выгодную программу для своих клиентов. На сей раз речь идет об оплате проезда в городском транспорте. Банк предлагает своим клиентам расплачиваться за поездку своей карточкой Visa или при помощи смартфона. Это, конечно, касается лишь тех видов городского транспорта, в которых установлены терминалы для безналичных расчетов.
"Оплачивайте транспорт картой Visa от ПриватБанка или по телефону во всех видах городского транспорта, где есть терминалы для безналичных расчетов, и гарантированно поворачивайте до 50% стоимости поездок", - сообщают в Facebook-аккаунте ПриватБанка.
Очень важное замечание по сути вопроса.