Всім привіт. Підкажіть можливо хтось їздить часто, або планує їхати. Потрібно привезти зі Львова в Че одну коробку. Нова пошта хоче неадекватно багато. Коробка має десь 150см на 100см , і вага 30 кг.
Або можливо хтось знає якихось перевізників які катаються туди і можуть взяти паку коробку. Буду дуже вдячний
Привезти посилочку зі Льовоа в Чернівці
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 24 рази
Re: Привезти посилочку зі Льовоа в Чернівці
Спробуй Автолюкс https://autolux-post.com.ua/offices/
Значно дешевше ніж Нова пошта
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
подивився, в них все рівно доставка майже 2000 виходитьDaniel Hart писав: ↑24 листопада 2022, 15:03Спробуй Автолюкс https://autolux-post.com.ua/offices/
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Шукай первізників на великих автобусах. На автовокзалі можна поцікавитись. Багато з них їде через Львів і задоволенням привезе цю коробайку за значно менші гроші.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
Півтора на метр на скільки? Воно легке, тому рахують по об'єму. Наприклад 150*100*10 у містекспрес буде ~130 грн., а 150*100*100 вже ~1300tarik писав: ↑24 листопада 2022, 13:41Всім привіт. Підкажіть можливо хтось їздить часто, або планує їхати. Потрібно привезти зі Львова в Че одну коробку. Нова пошта хоче неадекватно багато. Коробка має десь 150см на 100см , і вага 30 кг.
Або можливо хтось знає якихось перевізників які катаються туди і можуть взяти паку коробку. Буду дуже вдячний
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
ваш пост мені допоміг, не з доставкою, але в прицнипі напевно вирішив проблему) Суть в тому шо відправник пішов на пошту питати скільки буде ціна доставки і сказав габарити коробки. Він мені кинув ті габарити,але я зразу не звернув увагу, подумав шо так і має бути) але коли ви запитали про висоту я ще раз подивився і зрозумів шо тут шось не то.. висота вказана була 106см, хоча насправді там висота максимум 20 см. Короче виявилося шо відправник взяв розміри з офф сайту і вони виявилися якісь ліві, він теж не звернув увагу на висоту. Через те і таку ціну рахували. А насправді там вже мало б бути в адекватних межах
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
це прям дуже велика/габаритна/важка посилкаtarik писав: ↑24 листопада 2022, 13:41Всім привіт. Підкажіть можливо хтось їздить часто, або планує їхати. Потрібно привезти зі Львова в Че одну коробку. Нова пошта хоче неадекватно багато. Коробка має десь 150см на 100см , і вага 30 кг.
1.укр пошта
2.або НП
і все,далі без варіантів
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
Укрпошта не підходить. Там обмеження на суму довжин сторін 2.5 метри. 150+100+20=270 > 250
МістЕкспрес ще, можливо Автолюкс.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ