мій домік, буду тут писати.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Re: мій домік, буду тут писати.
Вчора як ви знаєте після роботи полетів зразу до праги автобусом.
Прибув у місто о 10.00 і пішов гуляти, так як посилка з України що мав забрати у Празі ще була в ' дорозі'. Короче не дозвонився. Вийшов на автостанції 'Прага на Кнежичі' та пішов у сторону ріки. Навіть на цьому березі ріки (це вважай окраїна) були величні будівлі з добрим декором. Трохи згодом я вийшов до ріки і переді мною відкрився ВЕЛИЧНА ПАНОРАМА. Я пройшовся вздовж ріки та завернув назад, бо міст на той берег починався трохи вище. Потім з моста також зробив декілька знімків.
(Далі буде...).
Прибув у місто о 10.00 і пішов гуляти, так як посилка з України що мав забрати у Празі ще була в ' дорозі'. Короче не дозвонився. Вийшов на автостанції 'Прага на Кнежичі' та пішов у сторону ріки. Навіть на цьому березі ріки (це вважай окраїна) були величні будівлі з добрим декором. Трохи згодом я вийшов до ріки і переді мною відкрився ВЕЛИЧНА ПАНОРАМА. Я пройшовся вздовж ріки та завернув назад, бо міст на той берег починався трохи вище. Потім з моста також зробив декілька знімків.
(Далі буде...).
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- nevill333
- Активіст
Я суботку я такі дійшов до Центрального залізничного вокзалу пішки за 1.5 години. Наступні 5 годин я ходив по околицям та зняв дуже багато відео на самому вокзалі. Він мене вразив. Поки що для мене Пражський главні надразі - це найкрутіший вокзал у світі.
Посля 2ї отримав валізку з України, сплатив 500 крон за доставку. Та о 15.23 виїхав влаком до дому. О 18.00-18.43 мав пересадку на 'місцевий влак' та о 19.00 був удома. Це був день потягів. Я надивився цих потягів...
Посля 2ї отримав валізку з України, сплатив 500 крон за доставку. Та о 15.23 виїхав влаком до дому. О 18.00-18.43 мав пересадку на 'місцевий влак' та о 19.00 був удома. Це був день потягів. Я надивився цих потягів...
- nevill333
- Активіст
Знаєте а мені шкода цього Невіла. Але що подієш цей світ має дуже жорсткі рамки обрамлені фізичними законами та матерією. І Я нічого не можу з цим поробити. Залишається чекати смерті. Але з іншого боку Я дорожу цим 'персонажем'... Що робити? Адже там мені можуть сказати на кшталт: - вибачте, але тепер ви в іншому світі, навіщо вам спогади Невіла?
Ну так ще є особистість. Ми так би мовити з Ним злилися, притерлися. Ми стали єдиним цілим. І розірвати?!! Ні я не дам цього зробити.
А поки доводиться грати свою роль у цьому КУРЯТНИКУ.
Ну так ще є особистість. Ми так би мовити з Ним злилися, притерлися. Ми стали єдиним цілим. І розірвати?!! Ні я не дам цього зробити.
А поки доводиться грати свою роль у цьому КУРЯТНИКУ.
- nevill333
- Активіст
А я знову на роботі. У цю неділю у нас рання. Сиджу, відпочиваю, пауза...
Всі ці ранні, нічні, отполедні. Оцей перехід постійно тяжко дається.
Всі ці ранні, нічні, отполедні. Оцей перехід постійно тяжко дається.
- nevill333
- Активіст
КОРОЧЕ НАРОД. ЩАДОВБАЛО ЖИТИ НА ДВА ДОМІКА. МАЮЧИ ЛИШЕНЬ ТЕЛЕФОН ЦЕ ДУЖЕ НАКЛАДНО.
РОЗКРИВАЮ СВОЮ ОСОБУ!
ДОБАВЛЯЙТЕ МЕНЕ У ДРУЗІ. І ПІШІТЬ КОМЕНТАРІ. АЛЕ НЕ ЗЛІ БО ЗАБАНЮ!
У МОЖМУ ПРОФІЛІ ВИ ЩНАЙДЕТЕ БАГАТО ВІДЕО ТА ЦІКАВОГО!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100070749842682
РОЗКРИВАЮ СВОЮ ОСОБУ!
ДОБАВЛЯЙТЕ МЕНЕ У ДРУЗІ. І ПІШІТЬ КОМЕНТАРІ. АЛЕ НЕ ЗЛІ БО ЗАБАНЮ!
У МОЖМУ ПРОФІЛІ ВИ ЩНАЙДЕТЕ БАГАТО ВІДЕО ТА ЦІКАВОГО!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100070749842682
- nevill333
- Активіст
зараз я вже у Празі працюю на скдадах. Я мав паузу у тиждень, лишень на початку місяця. Тут немає нічних, 130 крон на годину початкова ствка, на наступний місяць 140. І якщо буду водити ВЗП то 150. Права мені як би мовити вже дали і ВЗП порулити дали.... Відробив лишень два тижні неповних.
Живу у готелі, на 15 поверсі... Мій сусід монгол.. До центра праги мені добиратися хвилин 20 не більше (з них 10 хвилин до метро)
Житло 7000 на місяць - це ЖАХ як багато. Я хочу знайти підзаробіток!!! та зняти власну кімнатку.
Мені сильно до вподоби метро. Мій ноутбук менє радує, але я його маю кожного разу брати з собою, бо боюся що вкрадуть.
Корочє отакі справи. Думаю почати робити дванадцятки та в суботку виходити. Бо так мало виходить відкласти. Я вже жалкую що з того автозаводу пішов. ХОЧА ЦЯ РОБОТА МЕНІ ДО ВПОДОБИ. І ПРАГА - ТО Є ПРАГА!
Живу у готелі, на 15 поверсі... Мій сусід монгол.. До центра праги мені добиратися хвилин 20 не більше (з них 10 хвилин до метро)
Житло 7000 на місяць - це ЖАХ як багато. Я хочу знайти підзаробіток!!! та зняти власну кімнатку.
Мені сильно до вподоби метро. Мій ноутбук менє радує, але я його маю кожного разу брати з собою, бо боюся що вкрадуть.
Корочє отакі справи. Думаю почати робити дванадцятки та в суботку виходити. Бо так мало виходить відкласти. Я вже жалкую що з того автозаводу пішов. ХОЧА ЦЯ РОБОТА МЕНІ ДО ВПОДОБИ. І ПРАГА - ТО Є ПРАГА!
- nevill333
- Активіст
щовихідних я ввечері луюблю гуляти Прагою. Знаєте йдеш і бачиш безхатченків яким ІСТИ НЕМАЄ ЧОГО! А зовсім поряд дорогий бутік та ресторан де їдять заможні туристи та Пражани...
Я бачив жінку яка з жадіюністю їла кусок хліба.
З іншої сторони думаєш: а що їм замало? Роботи непочатий край на любий смак.
Я бачив жінку яка з жадіюністю їла кусок хліба.
З іншої сторони думаєш: а що їм замало? Роботи непочатий край на любий смак.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
яка робота на складі?nevill333 писав: ↑19 листопада 2022, 16:57зараз я вже у Празі працюю на скдадах. Я мав паузу у тиждень, лишень на початку місяця. Тут немає нічних, 130 крон на годину початкова ствка, на наступний місяць 140. І якщо буду водити ВЗП то 150. Права мені як би мовити вже дали і ВЗП порулити дали.... Відробив лишень два тижні неповних.
- nevill333
- Активіст
пікати товар. Можна пішки з возиком в середині по регалам катати а можно на возику якщо з електроприводом. Є ще погрузчики. В принципі у складі в основному одні товаром полки(регали) наповнюються, інші опустошають. Треті - розпікують... Я вже все вмію. Є ще правда відділ де капоти, але я там не був. Суть та сама.
Потім це все за допомогою команд мікрокомпьютера (видається кожному) - це все пересипається у ящики на відправку