Стрельба на Воробкевича.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Re: Стрельба на Воробкевича.
Могло быть и так. Местные давно упрашивают власти, чтоб если не восстанавливают бассейн то хоть надежно закрыли все входы (а с ним интересная история, как обычно у нас, выделили какие-то деньги, начали ломать, а потом все работы свернули... Т.е. и деньги города куда-то уплыли, и сравнительно нормальное помещение, хоть и с проблемами, превратили в совершенно аварийный обьект, и работы не закончили). В прошлый раз (ну по кр. мере про который я слышал) полицию вызвали родители детей которые пришли и рассказали про увиденное, и другие дети следили! за ним (типа чтоб не убежал, чтоб знать куда пойдет). И таких эпизодов с тем что там видели какого-то извращенца, было несколько, полицию не всегда вызывали. Что было с тем которого таки задержали (было видео в соцсетях как его ведут к полицейской машине, но лица там не было видно, хотя может есть и другие сьемки) - все затихло, не знаю. А перед этим и какой-то фоторобот распространяли. Как было на этот раз пока неизвестно.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
уже почти сутки прошли...
фото пока так и не родили...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Доцент
З камер вряд чи буде фото нормальної (достатньої) якості. Тим більше що о 17 вже освітлення погане, а поруч не так багато закладів де є камери. Хіба що одяг чи зовнішність були примітні і зайшов кудись в магазин чи ще кудись...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Так затримали цього піськатряса - вбивцю, чи ні?
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- Master
- Легенда Форуму
-
- Доцент
Того збоченця, що затримала поліція на тому місці у 2020 - просто відпустили. Майже одразу. Забракло доказів. Навіть справу не відкривали.
Може, і фото його не залишилося в них... це мені у ФБ нагадали.
По ТВА сьогодні сказали, що поранений поліцейський в реанімації. Можливо тому мало інформації і немає фоторобота.
А приміщення - впевнений, "готували" аби продати за безцінь. І майже впевнений, що так і буде. Або зруйнують.
Зараз знову піднімуться батьки тих хто ходить у ту школу, 27, там поруч ще одна є... І будуть вимагати у влади вирішити питання. Батьків зрозуміти можна.
Звісно, ніхто зараз стільки грошей на відновлення басейну не виділить. А визнати аварійним і знести - набагато легше. Згодом там же можна якусь піцерію чи ще щось таке побудувати...
У нас чомусь дуже багато комунальних приміщень доводять до аварійного стану... Мабуть, тому що ніхто за такі дії не відповідає.
А потім влада рапортує про вдало продану аварійну нерухомість...
Крім цього басейну, який все ще можна було б відновити, було б бажання, за останній рік чув ще про колишній дитсадок, а потім МЛ№1 (вул. Південно-Кільцева 1 здається, у дворах), ще приміщення колишньої стоматполіклініки на Федьковича. І якщо останнє - в старому будинку, то перші два - в будинках що будувалися десь у 70-80-ті роки, точно не знаю, але вони "занадто молоді"...
Може, і фото його не залишилося в них... це мені у ФБ нагадали.
По ТВА сьогодні сказали, що поранений поліцейський в реанімації. Можливо тому мало інформації і немає фоторобота.
А приміщення - впевнений, "готували" аби продати за безцінь. І майже впевнений, що так і буде. Або зруйнують.
Зараз знову піднімуться батьки тих хто ходить у ту школу, 27, там поруч ще одна є... І будуть вимагати у влади вирішити питання. Батьків зрозуміти можна.
Звісно, ніхто зараз стільки грошей на відновлення басейну не виділить. А визнати аварійним і знести - набагато легше. Згодом там же можна якусь піцерію чи ще щось таке побудувати...
У нас чомусь дуже багато комунальних приміщень доводять до аварійного стану... Мабуть, тому що ніхто за такі дії не відповідає.
А потім влада рапортує про вдало продану аварійну нерухомість...
Крім цього басейну, який все ще можна було б відновити, було б бажання, за останній рік чув ще про колишній дитсадок, а потім МЛ№1 (вул. Південно-Кільцева 1 здається, у дворах), ще приміщення колишньої стоматполіклініки на Федьковича. І якщо останнє - в старому будинку, то перші два - в будинках що будувалися десь у 70-80-ті роки, точно не знаю, але вони "занадто молоді"...
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
В начале 90-х там был частный садик в который я ходил, потом вроде там был пожар и дальше появилось типа поликлиника/больница, вроде потом и она заглохла, я там уже лет 7 не был
-
- Доцент
Туда перевели горбольницу №1 (была до этого на Волгоградской, которую переименовали в Сагайдачного).
Вроде, там только ЛОР и глазное отделение были.
Сравнительно недавно ее перенесли на Ровенскую, вроде обьединив с другой больницей.
А про то здание на Южке уже была информация что оно заброшенное, аварийное, все разгромлено, и вроде как притон для бомжей и наркош...
Вроде, там только ЛОР и глазное отделение были.
Сравнительно недавно ее перенесли на Ровенскую, вроде обьединив с другой больницей.
А про то здание на Южке уже была информация что оно заброшенное, аварийное, все разгромлено, и вроде как притон для бомжей и наркош...
- Master
- Легенда Форуму
Я так понял , что мы уже ничего не узнаем, что же там на самом деле было.
никого не смущает, что нет никаких свидетелей этого задержания .
никаких.
(как будто это было где то в глухом лесу)
никого не смущает, что нет никаких свидетелей этого задержания .
никаких.
(как будто это было где то в глухом лесу)