Оплата проезда через EasyPay

Вільне спілкування
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: Оплата проезда через EasyPay

Повідомлення Master » 16 вересня 2022, 08:50

в общем пока ни разу еще не оплатил я проезд этим EasyPay...
добавить их карту для оплат пока не дает (не работает Банк ИД - пишут что временно) , а платить подвязанными картами или ГуглПей геморно, надо всякие коды дополнительно вводить и подтверждать.

пока проще дойти до валидатора.

да и пока еще ни разу не видел чтобы кто то предъявлял кондуктору талон в смартфоне.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 16 вересня 2022, 11:00

Master писав:
16 вересня 2022, 08:50
в общем пока ни разу еще не оплатил я проезд этим EasyPay...
добавить их карту для оплат пока не дает (не работает Банк ИД - пишут что временно) , а платить подвязанными картами или ГуглПей геморно, надо всякие коды дополнительно вводить и подтверждать.

пока проще дойти до валидатора.

да и пока еще ни разу не видел чтобы кто то предъявлял кондуктору талон в смартфоне.
У нас валидаторы где-то в 20-25% случаев талоны не выдают.
Просто никто не следит за тем чтоб заменить закончившийся рулончик бумаги.
А может и не просто, а с умыслом. В одном из троллейбусов кондукторша сказала что уже 2 дня не выдает.
Бумага денег стоит, а так если по 2 дня не менять, можно сэкономить некоторую сумму и положить в карман...

Но к чему это я... Контролеры в таких случаях просят показать операцию списания банком денег с карты.
Видел и сам показывал. А вот через изи не платил пока тоже, смысл заморачиваться если карта есть и есть валидатор...
А вот если будут все троллейбусы без кондекторов, да в час пик - оно может быть полезно, чтоб не протискиваться к водителю или к единственному работающему валидатору

Впрочем, с 1 октября очередное подорожание, так что планирую уменьшить количество поездок в городском транспорте
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 16 вересня 2022, 18:17

OlegLOA писав: Яка дурня, 3й маршрут від Депоту до центру (соборна пл) це в середньому 30-40хв. (Залежить від часу - заторів в центрі та від того скільки стоїть на зупинці), а якщо від кінцевої до кінцевої думаю близько години буде. Квиток дає право проїзду від кінцевої до кінцевої. На 5му маршруті мабуть ще більше часу, там можуть бути ще на Хотинській затори, та навіть без них довжина маршруту більша. Тому за 20хвилин не встигне людина доїхати якщо треба 'по максимуму'. З іншого боку, в правилах користування електротранспортом нічого немає про можливість їхати за тим самим квитком пересівши на інший маршрут. Але якщо треба проїхати одну-дві зупинки і ще на короткому маршруті...
Вы не зрозуміли.
Зі слів кондуктора: якщо ви зайшли в тролейбус і, за вимогою того ж кондуктора , пред'явили в телефоні талон, який був активований більше 20-30 хвилин тому, вони сприймають, як той, що використовується вдруге при поїздці.
Якось так.

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 16 вересня 2022, 18:57

w-lom писав:
16 вересня 2022, 18:17
Вы не зрозуміли.
Зі слів кондуктора: якщо ви зайшли в тролейбус і, за вимогою того ж кондуктора , пред'явили в телефоні талон, який був активований більше 20-30 хвилин тому, вони сприймають, як той, що використовується вдруге при поїздці.
Якось так.
І змушують ще раз купувати при них?

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 16 вересня 2022, 19:04

Vov4ik писав:
І змушують ще раз купувати при них?
Незнаю, мене не змушували, тому, що активація була до 5 хвилин.
Декілька разів пред'являв з телефону, кондуктори перевіряли час, який залишився. На питання 'для чого?", вони саме так, аргументували свою любопитість, яку я описав вище.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 вересня 2022, 20:21

Думаю жизнь сама скоро это отменит.
Привязку к конкретному тролейбусу.
Купил час едешь хоть час.
Купил сутки, неделю, месяц -соответственно.
И проверять это будут не кондуктора люди, а умные тролейбусы.

Вот самокаты уже это показывают.
Так же будет и не только с ними.

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 16 вересня 2022, 20:28

Master писав:
16 вересня 2022, 20:21
Думаю жизнь сама скоро это отменит.
Привязку к конкретному тролейбусу.
Купил час едешь хоть час.
Купил сутки, неделю, месяц -соответственно.
И проверять это будут не кондуктора люди, а умные тролейбусы.
Ага, счас... Скорее введут увеличение стоимости проезда в зависимости от количества остановок, чем дадут ехать на нескольких маршрутах по одному талону.
И насчет умных троллейбусов... у нас... очень смешно.
Достаточно посмотреть какая рухлядь ездит по улицам города и на проезд в ней поднимают тарифы...
И еще посмотреть на то какие "валидаторы" и гпс-трекеры закупают (подскажу - посмотрите на количество издохших валидаторов, и издохших и глючащих трекеров)
На 3м маршруте например регулярно ездили 2 троллейбуса-привидения, которых не было видно в приложении.
Еще бывают "зависшие" метки там где их на самом деле нет..
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 вересня 2022, 20:30

OlegLOA писав:
16 вересня 2022, 20:28
Ага, счас... Скорее введут увеличение стоимости проезда в зависимости от количества остановок, чем дадут ехать на нескольких маршрутах по одному талону.
И насчет умных троллейбусов... у нас... очень смешно.
Достаточно посмотреть какая рухлядь ездит по улицам города и на проезд в ней поднимают тарифы...
И еще посмотреть на то какие "валидаторы" и гпс-трекеры закупают (подскажу - посмотрите на количество издохших валидаторов, и издохших и глючащих трекеров)
На 3м маршруте например регулярно ездили 2 троллейбуса-привидения, которых не было видно в приложении.
Еще бывают "зависшие" метки там где их на самом деле нет..
Я смотрю немного дальше вперёд.
И не только на Ч.

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 16 вересня 2022, 20:33

w-lom писав:
16 вересня 2022, 18:17
Вы не зрозуміли.
Якось так.
Вони можуть сприймати собі як хочуть.
Має бути чітко прописано в правилах.
І не може бути такого обмеження, 20-30хвилин, у випадку якщо на даному маршруті від кінцевої до кінцевої не можна доїхати за цей час.
Звісно, якщо контролери не зайшли на перших 2-3 зупинках після кінцевої, тоді в конкретному випадку таке обмеження зрозуміле...

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 16 вересня 2022, 20:38

Master писав:
16 вересня 2022, 20:30
Я смотрю немного дальше вперёд.
И не только на Ч.
Да, всем, в том числе и людьми, будут управлять компьютеры...
Эту сказку или утопию мы уже слышали.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”