Порадьте хорошого плиточника-сантехніка
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Порадьте хорошого плиточника-сантехніка
Не знаю чи мені тут треба плиточника, чи сантехніка) Треба зняти в душі на підлозі 1.5 кв.м. плитки, зробити гідроізоляцію і знову поставити плитку. Вроді квадратура не велика, тому не знаю чи хтось за таке хотів би братися. Можливо хтось може порадити якогось хорошого майстра з яким можна проконсультуватися і який міг би це зробити.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Порадьте хорошого плиточника-сантехніка
Ну да, прямо.....хороші не візьмуться.... а якщо була бракована плитка, чи будинок усідається чи щось упало і плитка тріснула, то це хороший плиточник не переробить? Тільки алканяри за таке візьмуться? Тим більше треба шукати хорошого плиточника. Він і це зніме обережно і по сантехніці зробить і гарно нову поставить плитку.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Хороші плиточники не займаються некваліфікованою роботою чи підготовочними роботами, їхній час занадто дорогий для цього.Vov4ik писав: ↑01 вересня 2022, 14:14Ну да, прямо.....хороші не візьмуться.... а якщо була бракована плитка, чи будинок усідається чи щось упало і плитка тріснула, то це хороший плиточник не переробить? Тільки алканяри за таке візьмуться? Тим більше треба шукати хорошого плиточника. Він і це зніме обережно і по сантехніці зробить і гарно нову поставить плитку.
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Ну чому хороший не може ,,цифранути,, , а ти вже собі думай....підходить тобі чи шукати ,,кулібіна,,?
А, от те, що хороший по дзвінку не прийде, то тут погоджуюся. Треба буде чекати.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
там душовий піддон викладений з плитки... І явних тріщин там нема, але з роками були не великі тріщини кругом зливної решітки і т.д. Заробив все наново фугою, але все рівно десь вода по трохи просочується, мокріє перекриття і потолок в сусідів знизу. а минулий криворукий майстер навіть не зробив гідроізоляцію в місці піддону. Думаю, тут варіант тільки знімати плитку і робити зараз гідроізоляцію
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
мб ті,хто натупив можуть робити кращє!
п.с дивіться майстра в оголошеннях на Олх,але кращє через знайомих!

- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Думаю тут більше помилка замовника - на другому поверсі та ще й над сусідами, потрібно було ставити душовий піддон, а не з плитки робити.
Отака х...ня, малята