мій домік, буду тут писати.

Спілкування майже без обмежень
Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Re: мій домік, буду тут писати.

Повідомлення Дід Панас » 20 серпня 2022, 20:17

kreativ писав:
20 серпня 2022, 20:04
Логично, что они при этом выбирают страны побогаче - Штаты, Канада, Англия. Разве ты не встречал в штатах мемных анекдотов об гастарбайтерах поляках? В фильмах их много
В Чикаго їх найбільше і у них там зараз цілі заводи і фабрики, сам був на деяких з них. Так само є польскі ресторани і супермаркети. Наші ще далеко позаду.
Отака х...ня, малята

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 20 серпня 2022, 20:29

Дід Панас писав:
20 серпня 2022, 19:22
Поляки скрізь працюють, нам ще далеко до них, бо вони раніше почали вільно іздити. А в 90х вони і в нас торгували на базарах і першими, раніше наших бізнесменів їздили в турцію за товаром.
який сенс полякам працювати в Чехії?(при однаковому рівні з.п)
в 90‘ цигарки з ментолом ,данальд)
Зображення

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 20 серпня 2022, 20:45

kind писав:
20 серпня 2022, 20:29
який сенс полякам працювати в Чехії?(при однаковому рівні з.п)
в 90‘ цигарки з ментолом ,данальд)
В Чехії з/п трохи вища за Польшу і більше роботи, в основному працюють поляки які живуть близько чешського кордону, щоб на вихідні їздити додому.
Отака х...ня, малята

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 21 серпня 2022, 22:40

Відпрацював перший тиждень на заводі fauricia Automotive у місті Pisek. Перший тиждень мені дали нічні зміни на моє здивування, адже думав що новачків зазвичай ставлять у день. По перше тут треба володіти чеською хоча б на мінімальному рівні. Мій агент дала мені телефон мого мійстра і сказала чекати на нього на сметані у шатні, мається на увазі зона у входу у виробничу галу (цех). Я його чекав до 22.30, навіть людей питав. Потім подзвонив і сказав що чекам на нього на сметані. Згодом він підійшов і повів мене на зону 5С Вольво де познайомив мене з моїм гапЛідером. Спочатку все було ок, до перерви о 24.00 я нічого не робив адже не було деталей (монолітів у моєму випадку). Потім пішла робота. Це було не так легко як я очікував але помалу почав робити на своїх трьох позиціях. Єдине що мені не сподобалось гапЛідер та його (вічно чимось незадоволена ассистентка) постійно на мене покрикували бо не знаю чеської. Короче на протязі тиждня я поступово осваював свої три позиції: зварювальна рука робот, гравьор-контрольний прилад, та ще один контрольний стенд поодаль. Я навчився виправляти помилки що вибиває останній стенд, точніше ті що можу виправити (інші деталі йдуть, якщо на то є потреба,на ребут-ремонт). На мене постійно покрикували на протязі тижня. Я також зрозумів як перезавантажити руку робота за потреби, як перевірити контрольні прилади за допомогою зразка-еталона (майстер деталь). Особливо постійно чимось незадоволена блондинка покрикує на мене до сих пір. Одначе мене попросили вийти на додаткову суботню зміну де ми вперше виконали план. Адже на протязі тижня постійно виходили з ладу верстати. Робота цікава але не легка! 270 деталей за зміну норма, яку не обов'язково потрібно виконати (точніше мало коли виходить її виконати). Весь час потрібно рухатись і на вас всеодно буде покрикувати ваш ГапЛідер і кричати 'быстро! Быстро' а може просто назвати вас курвою, і вдарити по спині показуючи що треба робити. Можливо це зв'язано з мовою. Робота для чоловіків, жінкам (особливо тендітним) тут робити нема чього.

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 26 серпня 2022, 18:46

А у нас зараз пауза велика. Сиджу форум читаю. Постійно виходять з ладу стани. У середу дві години світла не було, то ж ми чистили стани (станки). А так взагалі легкий тиждень. Початок був тяжкий а потім поломки, поломки... На наступному тижні буду у іншого гапЛідера. Бо цей дістав вже... Сьогодні він сказав що стою як солдат... Ще натякнув що маю йому салютувати (ес сер). Щвідкілясь дізнався що я в армію хотів піти. Хоча чого скривати про те ще до армії хотів піти та про те що я маю ф21 то всі наші у чехії знають, адже я росхастав все це всім майже...

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 26 серпня 2022, 18:52

nevill333 писав:
26 серпня 2022, 18:46
А у нас зараз пауза велика. Сиджу форум читаю. Постійно виходять з ладу стани. У середу дві години світла не було, то ж ми чистили стани (станки). А так взагалі легкий тиждень. Початок був тяжкий а потім поломки, поломки... На наступному тижні буду у іншого гапЛідера. Бо цей дістав вже... Сьогодні він сказав що стою як солдат... Ще натякнув що маю йому салютувати (ес сер). Щвідкілясь дізнався що я в армію хотів піти. Хоча чого скривати про те ще до армії хотів піти та про те що я маю ф21 то всі наші у чехії знають, адже я росхастав все це всім майже...
Чим ,,росхастав,, , довідкою? :? То, справді, папірець, якому треба радіти? П. С....якщо він відповідає дійсності.
Востаннє редагувалось 26 серпня 2022, 18:56 користувачем Vov4ik, всього редагувалось 2 разів.

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 26 серпня 2022, 18:56

nevill333 писав:
26 серпня 2022, 18:46
прикольний був би нік/ава ф21
Зображення

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 27 серпня 2022, 00:10

Vov4ik писав:
26 серпня 2022, 18:52
Чим ,,росхастав,, , довідкою? :? То, справді, папірець, якому треба радіти? П. С....якщо він відповідає дійсності.
Ні просто хвастав усім що у мене ф21. Але тепер мене всі шизіком вважають. І вони всім своїм друзям розповіли, а ті своїм, що навіть мійстер на новій роботі дізнався... Але таки так у мене ф21

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1465 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 27 серпня 2022, 08:06

Психіатрія стверджує, що шизотиповий розлад особистості має приблизно 3% людей. І взагалі, немає психічно здорових, є недообстежені. ;-)
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 27 серпня 2022, 12:28

KVadik писав:
27 серпня 2022, 08:06
Психіатрія стверджує, що шизотиповий розлад особистості має приблизно 3% людей. І взагалі, немає психічно здорових, є недообстежені. ;-)
Тут про це краще розповідає лікар

Я спочатку думав, що мене просто до ЗСУ не бажали брати але тепер зрозумів що мене не візьмуть ніколи...
Мої симптоми:
1. Вважаю що все у моєму житті не просто так і що я обраний.
2. Вірю у вампірів, потойбічні світи
3. Почуваюся себе не комфортно у соціумі
4. Коли я бачу багато людей можу скривитися ніби мені огидно... Це не так, просто от так...
5. Іноді ніби чую голоси, вони коментують мене... Можуть як назвати курвою так і похвалити ( мені здається що то духи говорять)
6. Іноді дуже рідко в мене буває черезмірна підозрілість... Мені здається що мною шпигують через камери ...
7. У мене є соціальна тривожність. Мене дуже хвилює як люди мене оцінюють.
8. Я флудер у чатах... Також страшний... Так як мені легше спілкуватися через телефон/пк

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”