Підкажіть по покупці телевізора
Re: Підкажіть по покупці телевізора
Дайте для допомоги свої вихідні критерії: діагональ, бюджет, сфера використання. Це допоможе в підказках та остаточному виборі.13ый воин писав:для каких целей то телик?
Отправлено с моего M2011K2G через Tapatalk
Я коли останнього разу брав телевізор в тому році, то підійшов дуже прискіпливо, але за прискіпливість доводиться платити. В моїх критеріях на момент вибору були: тип матриці і відображення кольорів, сучасність технологій та діагональ. У мене є обмеження по розміру до 50" в силу розміру приміщення та розміщення ТВ. Вибирав між LG OLED та Samsung Neoqled. На виході взяв qe50qn90a від Samsung.
Колега мій змінив Xiaomi 32 на сучасніший Xiaomi 32 тому що у нього в нішу меблеву більше не влазить. Тому, кожному своє...
Колега мій змінив Xiaomi 32 на сучасніший Xiaomi 32 тому що у нього в нішу меблеву більше не влазить. Тому, кожному своє...
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
тобто ти шукаєш в Чернівцях того, хто привезе тобі під замовлення з Європи?
складна задача
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
а чому в інтернеті не хочеться?(на місці все перевірити)
+ гарантія

- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
Нема там ніяких нюансів. В магазині бачать що ти з України, дають доки, на кордоні питаєш румунського митника, він спрямовує де покласти печатку, через пару днів або тижнів їдеш в той самий магаз і за 2 хвилини тобі вертають ПДВ, прямо з каси. Все надзвичайно просто. Я так купив собі та Філіпс, який вийшов мені в 9000. В Україні він був від 14500. Але з чим згідно, що залежить від моделі. Ті ж самі лижі були в одну ціну, там виграш був би лише в ПДВ.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Як це ніяких ньюансів? Ось ти сам деякі і розповів), а вони кожен раз різні в іншому магазині, на іншій митниці, на іншій зміні ))Comrad писав: ↑21 серпня 2022, 10:26Нема там ніяких нюансів. В магазині бачать що ти з України, дають доки, на кордоні питаєш румунського митника, він спрямовує де покласти печатку, через пару днів або тижнів їдеш в той самий магаз і за 2 хвилини тобі вертають ПДВ, прямо з каси. Все надзвичайно просто. Я так купив собі та Філіпс, який вийшов мені в 9000. В Україні він був від 14500. Але з чим згідно, що залежить від моделі. Ті ж самі лижі були в одну ціну, там виграш був би лише в ПДВ.
Отака х...ня, малята
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
:) Насправді то складно лише якщо ти як той хлопак з хутору в Києві :) якщо не питати і роззяти ріт, то дійсно, нюанси непоборні :)
По магазинам, всюди де я питав, доки робили без проблем. Але за прямо всі магазини сказати не можу, може десь персонал ненавчений і може бути складно. Ще й пояснюючи на пальцях, адже з інглішем в румунів важко :)