Так зазвичай ведуть себе дівчата інших національностей для яких принципово вийти заміж невинною. Нашим дівчатам таке не притаманно. Так завжди було, в кожному районі міста була одна чи дві дівки, яких мали всі кому не лінь. Певно і Сергій знайшов таку, тільки йому здавалось що це був феєричний роман))barbar писав: ↑11 серпня 2022, 09:54Лет 20 назад, на проспекте была девчёнка, которая занималась сексом со всеми подряд парнями из двора, но исключительно орально и анально. Как она сама говорила - целку, для мужа берегу...
А потом какой-то олень, будет думать, какая порядочная жена у меня, девственницей мне досталась.![]()
Ночные приключения в городе
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Ночные приключения в городе
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Игорь ты бы побрился.Дерзкий писав: ↑11 серпня 2022, 11:11Так зазвичай ведуть себе дівчата інших національностей для яких принципово вийти заміж невинною. Нашим дівчатам таке не притаманно. Так завжди було, в кожному районі міста була одна чи дві дівки, яких мали всі кому не лінь. Певно і Сергій знайшов таку, тільки йому здавалось що це був феєричний роман))
А хрен знает....может эти девки доброй воли. Разберемся. Ответим. Отомстим.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Выпили красны девицы и добры молодцы зелена вина и стали молодцы красными а девицы добрыми...
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Я не розумію звідки беруться ось ці уявлення проте, що щоб мати стосунки з хорошою порядною дівчиною треба обов'язково мати купу бабла? Є, звичайно, дівки, які ціну собі не можу визначити і ви@обуються так наче вони королеви, але, як на мене, це не хороші порядні дівчата. Тим більше у юнацькому віці. Там від хлопця не вимагають водити дівчину по дорогих ресторанах і дарувати дорогущі подарунки. Тому що - звідки у студента такі гроші. Інша справа, коли чоловіку за 30-ть. Там вже інші вимоги до нього.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Нема ніякого уявлення. Це просто старий анекдот. Я про те, що визначення "порядна" дуже широке. І сильно залежить від світогляду людини яка його дає.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази

І махає мені ручкою...
- are y speak English?
Я - a little, hi
Він - hi
- ???
- where are y from?
- ....
- how old are y?
-...
- are y want to married?
- nooo thanks.
- i want
- good luck

Може це хтось з форумчан прикалюється

От Звідкиля стіки Голубят развелося?
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
А все почалося з того що я вирішив фейсбук на англійську перевести. І почав писати англійською і.т.д.
Так ось сьогодні дивився відео про котиків морських. І написав шо мені їх шкода:
- i feel sorry for these poor animals.
Так ось цей араб коментаря мого вподобав та почав слати квіточки у месседжер... Напевно теж звірята подобаються. А ви все дівчата, дівчата... Любов справжня не має меж!
Тута мені чешечка на рецепшені сподобалася. Так ось. я її теж зацікавив видно. Їй бачити до вподоби що я англійській говорю. Так ось вчора защебетала на англійчькій зі мною, я то зрозумів але складати речення так хутко не взмозі.. вона тоді
- ага... Y learned english at schooll ...
І щось там промявчила що ось деякі люди в університеті вивчають... Короче посоромилв мене і УСІМ СВОЇМ ЇСТВОМ показала що мною більше не цікавиться... Отак от.. отакі вони ці дівчата. Звичайного роботягу-оператору верстата з заводу їм не шкода. Особливо тих чешечок гарних що на рецепшині для них ми українські хлопці - сміття... :( Їм з офісу подавай, чеха, з зарплатнею напевно під 50.000 мінімум корунів.
Так ось сьогодні дивився відео про котиків морських. І написав шо мені їх шкода:
- i feel sorry for these poor animals.
Так ось цей араб коментаря мого вподобав та почав слати квіточки у месседжер... Напевно теж звірята подобаються. А ви все дівчата, дівчата... Любов справжня не має меж!
Тута мені чешечка на рецепшені сподобалася. Так ось. я її теж зацікавив видно. Їй бачити до вподоби що я англійській говорю. Так ось вчора защебетала на англійчькій зі мною, я то зрозумів але складати речення так хутко не взмозі.. вона тоді
- ага... Y learned english at schooll ...
І щось там промявчила що ось деякі люди в університеті вивчають... Короче посоромилв мене і УСІМ СВОЇМ ЇСТВОМ показала що мною більше не цікавиться... Отак от.. отакі вони ці дівчата. Звичайного роботягу-оператору верстата з заводу їм не шкода. Особливо тих чешечок гарних що на рецепшині для них ми українські хлопці - сміття... :( Їм з офісу подавай, чеха, з зарплатнею напевно під 50.000 мінімум корунів.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
" саме смішне в цій історіі"—— це те що саме ти почав якісь фантазіі навколо цих стосунків))——Дерзкий писав: ↑11 серпня 2022, 07:51Та певно порядні дівчата йому не давали.![]()
Тільки шаболда у якої було таких оленей декілька. А саме смішне в цій історії, що в кінці вона його кинула і повернулася до свого основного оленя, якій їй все простив і тепер вони живуть щасливо. Це на скільки треба себе не поважати, щоб з такою дівчиною мати стосунки? Фу, аж тошнить від таких людей.![]()
Звідки в тебе уява про те які бувають стосунки між чоловіком та жінкою?——
У вас ніби трошки інакше це відбувається))
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Можеш дєрскому контакта кинути))——nevill333 писав: ↑11 серпня 2022, 15:41![]()
![]()
Чисто по приколу!! Сиджу, аж раптом зв'язується за допомогою фейсбука щойно зі мною хлопець з бельгії. По відеозв'язку... А у чаті йшле мені сердечка, ведмедиків та клеверу листя, а ще грошенята були...
І махає мені ручкою...
- are y speak English?
Я - a little, hi
Він - hi
- ???
- where are y from?
- ....
- how old are y?
-...
- are y want to married?
- nooo thanks.
- i want