Дякую за гарну відповідь. Договору не має. Власник квартири далекий знайомий)))) просто хотів виговоритися десь. Про те що ціни виросли знаю. Просто зі ста доларів робити 200? Розуму там не багато. Ще й повідомляти це у нахабній формі- якщо не згідний є багато охочих на цю ціну. Треба ж якось поступово піднімати було. Просто сім'я то не дуже бідна. Їх мабуть проста жаба почала давити, як це всім платять багато, а нам так мало. Не добре це. Треба піднімати ціну, бо вже сусіди сміються....
Життя під час війни і після неї
-
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 15 разів
Re: Життя під час війни і після неї
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Ну тут є три варіанти - або платити те, що він хоче, або не платити і тоді про вас будуть як мінімум говорити всякі неприємні речі, чи знайти інше житло, яке влаштовуватиме за ціною та якістю.Рома К писав: ↑04 серпня 2022, 17:38Дякую за гарну відповідь. Договору не має. Власник квартири далекий знайомий)))) просто хотів виговоритися десь. Про те що ціни виросли знаю. Просто зі ста доларів робити 200? Розуму там не багато. Ще й повідомляти це у нахабній формі- якщо не згідний є багато охочих на цю ціну. Треба ж якось поступово піднімати було. Просто сім'я то не дуже бідна. Їх мабуть проста жаба почала давити, як це всім платять багато, а нам так мало. Не добре це. Треба піднімати ціну, бо вже сусіди сміються....
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
А у грубій формі того свиняка не можеш приструнити? У тебе є вагомий аргумент.Рома К писав: ↑04 серпня 2022, 17:38Дякую за гарну відповідь. Договору не має. Власник квартири далекий знайомий)))) просто хотів виговоритися десь. Про те що ціни виросли знаю. Просто зі ста доларів робити 200? Розуму там не багато. Ще й повідомляти це у нахабній формі- якщо не згідний є багато охочих на цю ціну. Треба ж якось поступово піднімати було. Просто сім'я то не дуже бідна. Їх мабуть проста жаба почала давити, як це всім платять багато, а нам так мало. Не добре це. Треба піднімати ціну, бо вже сусіди сміються....
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Що значить у грубій формі, ми ж правова країна, а не гопники...чи не так? Сьогодні за квартиру не платити ринкову ціну, завтра авто на базарі забрати за пів ціни, а післязавтра що - ходити по хатам з автоматом і вибивати гроші??
Отака х...ня, малята
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
Значить власник гондон. Шукайте щось інше. За 250 у.е. бачив вже йдуть квартири двокімнатні та з евроремонтом та технікою. От вам зворотня сторона - ми здали квартиру за 150 у.е., дізналися на підписанні угоди, що люди з Краматорська. Знизили їм до 100. А потім подумали й сказали їм платити 3000 грн. та комунальні. Думаємо, так правильніше.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Рома К писав: ↑04 серпня 2022, 17:05Життя під час війни.
До війни платив за квартиру 120 доларів, на початку лютого сказали платити 4000 тис. Це виходило 140. До недавно платив 4000 тис грн. Я на війні. На квартирі дружина. І я б без проблем платив далі 140 доларів якби сказали, але 8 тис. як на мене за однокімнатну квартиру з ремонтами яким мінімум 10 років ( підшарпаний стан) трохи забагато. І от думаю якої сраки я сижу в окопах на донецькому напрямку. За 5 місяців 15 днів був в тилу. А так то увесь час на передку. Треба мабуть пустити москалів до вас на місяць. Може в наших сраних Чернівцях хоч трохи до людей дійде що не завжди важливі гроші і понти.
По вашим словам не до конца понятная ситуация. В мирное время 120 баксов - это прям недорого, если в самом деле ремонт делался 10 лет назад, вменяемая квартира, локация не где то возле вышки на Цецино. Пришла война и много-много прецедентов, когда аренда даже для местных жителей в марте и в моменте подымалась в 2-3-5 раз - вот такое прям зашквар и звиздец. Вам арендодатель поднял постепенно на 10-12% цену. Разве что с оговоркой, что это считая в баксах, в гривнах в самом деле цифра существенно другая (кстати, а откуда взялось 8к грн? 140 баксов 5600+-). Или арендодатель за столь краткий срок снова изменил договоренности и типа 120 баксов/4000 грн/140 долларов/8к грн?
Выше советуют выбрать другую квартиру под сдачу, так ведь и там уже фигурирует цифра в 250 баксов, что на данный момент 10к. Не до конца понятно, какая сумма приемлема. По городу сейчас можно найти жилые объекты даже от 3к грн, но они стремные или прям далеко.
Еще следует понимать, что весь нынешний рынок аренды - дикий базар-вокзал с договорняками и не попишешь ничего с этим в каком то правовом поле. У арендодателя очень много прав и возможностей, однако и у арендатора есть железный аргумент - его деньги. И я бы плясал от этого аргумента ведя переговоры словами тем более если это знакомый :"Хочешь получать стабильно доход в этом нестабильном мире и не париться, что твоя хата будет вхлам от каких то неизвестных людей? Вот потому тебе стоит согласить на условия, которые я предлагаю и сумму в ХХХ грн/долларов. Или я их отнесу более адекватному арендодателю, а ты будешь сидеть с пустой хатой и оплачивать коммуналку сам со своего кармана. Потому не тупи и веди себя хорошо". Если в хате ЦО, то аргумент прям оч аргумент.
Ну и крайний вариант с учетом ситуации и специфики маленького города, где все всех знают - использовать аргумент возможности публичной огласки ситуации, со всеми факторами и нюансами. Но это палка с двумя концами и нужно очень-очень корректно себя вести, не имея косяков за собой.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Кстати, да. Много же вполне вменяемых, толковых людей. Если к хате нет привязки и нет взаимопонимания с арендодателем - то вполне можно подумать о смене хаты. Вместо всех этих сложных переговоров со спорами и аргументами - можно просто не иметь дело в мудаками (с)Comrad писав: ↑04 серпня 2022, 19:47Значить власник гондон. Шукайте щось інше. За 250 у.е. бачив вже йдуть квартири двокімнатні та з евроремонтом та технікою. От вам зворотня сторона - ми здали квартиру за 150 у.е., дізналися на підписанні угоди, що люди з Краматорська. Знизили їм до 100. А потім подумали й сказали їм платити 3000 грн. та комунальні. Думаємо, так правильніше.
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
Именно. Я почему озвучил 250, типа много конечно. Но Роме подняли как я понял до 8000, за однушку с ремонтом, которому 10 лет. И сравнить с таким вариантом как я писал, вроде 2000 лишних, но уже плюс комната, ремонт и поновее техника.kreativ писав: ↑04 серпня 2022, 21:42Кстати, да. Много же вполне вменяемых, толковых людей. Если к хате нет привязки и нет взаимопонимания с арендодателем - то вполне можно подумать о смене хаты. Вместо всех этих сложных переговоров со спорами и аргументами - можно просто не иметь дело в мудаками (с)
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
это коварный подход, потому вместо 250 за двушку - за 300 можно тогда трешку снять ( +- адекватную по состоянию и где то еще в районе центра типа Богдана Хмельницкого, Лукьяна или Маяковского), а за 500 - дом с целой кучей комнат. а если один человек - потом сидеть и думать, зачем тебе столько места и как это все держать в порядке да отапливать. зима ж близко и сейчас не только русские говорят, что зима будет сложной.
-
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 15 разів
Дякую всім за відповіді)))
8 тисяч сума яку я спокійно потягну ( платив до сьогодні 4000, згідний що це зараз дуже мало). Суть не в грошах, а в манері подання цієї інформації мені- дослівно--
Привіт. Я піднімаю кварплату до 8000. Якщо ти не згідний , то я буду заселяти інших людей.
От сижу я десь такий, спостерігаю як мою позицію обйіхають два танка, заді за ними дві мотилизі з піхотою москальською. Діло йде до повільного але впевненого кільця. Джевелінщики сплять після наряду. Арта взагалі фіг знає де і тут приходить смс- я буду заселяти інших людей. Я відписав на нервах дослівно-
Привіт, чудово. Раніше було 120 доларів. Тепер 200))) Я розумію що в Чернівцях все дорого стало, але наш народ не змінюється. Хтось в окопах помирає, хтось нажертися не може. 6000 я б платив. Але тепер я не хочу не твоєї квартири, ні з тобою щось мати. Дякую за зіпсований настрій.
Після чогомені пішли смс що мене сюди ніхто не відправляв і тд. Що їм дуже зараз важко фінансово. Я написав щоб знайомий йшов в армію і буде мати 45 тис в тилу і все в них буде чудово) Після чого пішов текст- братан ти мені воєнкоматом угрожаєш? ( Я нічим не погрожував) Да я через час приїду на квартиру і вижену твою дружину і тд. Я позвонив до знайомого, він його трохи охолов, все добре. З квартири зїхаю.
І прикол в тому що я розумію що і я не правий, але всеодно я отримую масу задоволення коли думаю як повернуся до дому і зроблю так, щоб він пів року вчився заново ходити. Найбільше мене образили що він хотів мою дружину через годину з квартири виганяти.
8 тисяч сума яку я спокійно потягну ( платив до сьогодні 4000, згідний що це зараз дуже мало). Суть не в грошах, а в манері подання цієї інформації мені- дослівно--
Привіт. Я піднімаю кварплату до 8000. Якщо ти не згідний , то я буду заселяти інших людей.
От сижу я десь такий, спостерігаю як мою позицію обйіхають два танка, заді за ними дві мотилизі з піхотою москальською. Діло йде до повільного але впевненого кільця. Джевелінщики сплять після наряду. Арта взагалі фіг знає де і тут приходить смс- я буду заселяти інших людей. Я відписав на нервах дослівно-
Привіт, чудово. Раніше було 120 доларів. Тепер 200))) Я розумію що в Чернівцях все дорого стало, але наш народ не змінюється. Хтось в окопах помирає, хтось нажертися не може. 6000 я б платив. Але тепер я не хочу не твоєї квартири, ні з тобою щось мати. Дякую за зіпсований настрій.
Після чогомені пішли смс що мене сюди ніхто не відправляв і тд. Що їм дуже зараз важко фінансово. Я написав щоб знайомий йшов в армію і буде мати 45 тис в тилу і все в них буде чудово) Після чого пішов текст- братан ти мені воєнкоматом угрожаєш? ( Я нічим не погрожував) Да я через час приїду на квартиру і вижену твою дружину і тд. Я позвонив до знайомого, він його трохи охолов, все добре. З квартири зїхаю.
І прикол в тому що я розумію що і я не правий, але всеодно я отримую масу задоволення коли думаю як повернуся до дому і зроблю так, щоб він пів року вчився заново ходити. Найбільше мене образили що він хотів мою дружину через годину з квартири виганяти.