мій домік, буду тут писати.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Re: мій домік, буду тут писати.
Зараз 2.03 нарешті він вгамувався. Тупо пів ночі ходив туди-сюди як зомбі і жрав і жрав і знову на лягав аби потім стати і пожрати. А що травка це якійсь допінг? Звідкиля в нього стіки взялося енергії?
У мене тепер підозри що на Магмі були травколюбителі...
У мене тепер підозри що на Магмі були травколюбителі...
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- nevill333
- Активіст
Знову про наркотики. А ви знаєте що агентура спеціально підсажує своїх працівників на наркотики, якщо вони не можуть робити ро 12 годин... Про цю проблему всі знають, але работодавця це влаштовує: на здоров'я раба йому начхати та і продуктивність у нариків висока.
- nevill333
- Активіст
Щось на мене нахлинули спогади. Згадав ту чешечку руленьку що приймала на роботі на магмі. Сексі. Вона ще по дробині за взуттям піднімалась а я за нею слідом прям у її попоньку ледь носом не влазив. ..
Коли вона уходила вона голову до мене повернула... Еххх бачив її одиного разу лише...
Присвячкю цю пісеньку їй
Коли вона уходила вона голову до мене повернула... Еххх бачив її одиного разу лише...
Присвячкю цю пісеньку їй
- nevill333
- Активіст
Короче більше ніяких будов та ремонтів квартир. Пішов з ремонту, получив розрахунок за роботу, і повертатися до цієї теми більше не хочу. Ця пилюка дається взнаки до сих пір.
Зараз починаю готуватися до переїзду вже, випру речі деякі. Учора зіпсував кастрюльку, підгорів рис, у холодильнику м'ясо здохло . Завтра поідеї мають зарплату за той місяць давати. І у кінці тижня напевно переїзджам...
Зараз починаю готуватися до переїзду вже, випру речі деякі. Учора зіпсував кастрюльку, підгорів рис, у холодильнику м'ясо здохло . Завтра поідеї мають зарплату за той місяць давати. І у кінці тижня напевно переїзджам...
- nevill333
- Активіст
Думав що на нову работу їду в кінці цього тижня. Але холепа - можу їхати лишень 8 серпня у наступну п'ятницю. Знав би з ремонту хати не пішов би. Сусіда наркоман з'їхав. Я один. Але холопа, тепер сусіди по поверху наркомани та шумні досить.
Коротше шукаю нову підпрацьовку але обережно у цей раз.
Таки так хлопці та дівча. Тут саджають людей на наркоту. Згадую як я їхав з работи а один каде що йому на робочому місці дали якісь пігулки чарівні ( бо в нього работа тяжка і він руку поранив) . Так ось біль пройшла і все кайфово було. Я тоді замислився: а це як? Чарівні пігулочки. А взагалі тут люблять марихуанити, побочка: дибільний вираз обличчя, приторможена вимова, проблеми з пам'яттю. Якщо молодий: то зайва смішливість. Дівчина регоче і регоче сутками!!! І У ВСІХ ЗАМІТНА ДУЖЕ СИЛЬНА АКТИВНІСТЬ: ходіння туди сюди годинами, сміятися можуть теж годинами...
Таки так хлопці та дівча. Тут саджають людей на наркоту. Згадую як я їхав з работи а один каде що йому на робочому місці дали якісь пігулки чарівні ( бо в нього работа тяжка і він руку поранив) . Так ось біль пройшла і все кайфово було. Я тоді замислився: а це як? Чарівні пігулочки. А взагалі тут люблять марихуанити, побочка: дибільний вираз обличчя, приторможена вимова, проблеми з пам'яттю. Якщо молодий: то зайва смішливість. Дівчина регоче і регоче сутками!!! І У ВСІХ ЗАМІТНА ДУЖЕ СИЛЬНА АКТИВНІСТЬ: ходіння туди сюди годинами, сміятися можуть теж годинами...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Что то тебя слишком клинит на теме наркотиков.nevill333 писав: ↑28 липня 2022, 18:27Думав що на нову работу їду в кінці цього тижня. Але холепа - можу їхати лишень 8 серпня у наступну п'ятницю. Знав би з ремонту хати не пішов би. Сусіда наркоман з'їхав. Я один. Але холопа, тепер сусіди по поверху наркомани та шумні досить.
- nevill333
- Активіст
Так з цим тут проблеми. Наших людей саджають на наркоту :(
До того ж вони і мені в якійсь мірі заважають.
Тут мені запропонували стати членом сім'ї американської компанії Amway - розповсюджувати їхню продукцію через внтернет, як думаєте?