Китайские есть разные. Можно купить такие китайские часы, совсем не дорого (относительно), которые будут подходить вам и визуально и функционально :)GRAND писав:ну да, що й до речі наблюдається, з того великого списку в них там 2-3 якісних...хоча особисто я поки що ношу китайські, шо можу дозволити собі на даний час те і ношу...
Подскажите магазины часов
- kNIFE
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Re: Подскажите магазины часов
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
дааа і ще як варіант спомнив...друг купив на базарчику(Червоноармійському, напротив коледка), як заходити на ліво, і йти п обходу базару, там буде бабка з часами її добре помітно...короче в неї всі часи по 50 грн, часом є непоганий вибір є, є різні на ремішках і т.п.....друг взяв, дуже задоволений ,на повсякденний час супер часи...і до речі в неї там і можна шось міняти до тих же часів...я колись міняв батерейку , то вона міняє за бесплатно , бере гроші лиш за саму батерейку(1:3:5 грн), а от в цьому магазинні біля Юності поміняти батерейку 25 грн...так шо ремонтувати там не рекомендую, подивитись на часи можна, так як ціни на самі часи задовільні як на мене
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- kNIFE
- Активіст
Как по мне, часы не тот товар который можно покупать "у бабки". На след. день могут сломаться и все) Это как повезет. Да и батарейку поменять - проблем нет. А вот на счет ремонта - да, надо искать надежных и по нормальным ценам, в чем у нас и проблема.GRAND писав:дааа і ще як варіант спомнив...друг купив на базарчику(Червоноармійському, напротив коледка), як заходити на ліво, і йти п обходу базару, там буде бабка з часами її добре помітно...короче в неї всі часи по 50 грн, часом є непоганий вибір є, є різні на ремішках і т.п.....друг взяв, дуже задоволений ,на повсякденний час супер часи...і до речі в неї там і можна шось міняти до тих же часів...я колись міняв батерейку , то вона міняє за бесплатно , бере гроші лиш за саму батерейку(1:3:5 грн), а от в цьому магазинні біля Юності поміняти батерейку 25 грн...так шо ремонтувати там не рекомендую, подивитись на часи можна, так як ціни на самі часи задовільні як на мене
ааа)))kNIFE писав: Вообще против нечего не имею интернет-магазинов, сам часто заказывал и буду заказывать. Но часы это такое дело, которое надо перед покупкой обязательно примерять на руку)
а какую модель берете? из серии G-Shock?
- GRAND
- Експерт
ну все таки б не сказав шо не надійно...той китай в більшості одинаковий ,такий самий бачив і на каліні по 100-150 грн, і навіть в маленьких магазинчиках по таких цінах...друг носив олні десь 2 роки, потім взяв в неї інші, але ті до тепер працюють, він замінив тому шо хотів шось нового...
- kNIFE
- Активіст
Просто, я так понял что за 50грн. это бу у нее?GRAND писав:ну все таки б не сказав шо не надійно...той китай в більшості одинаковий ,такий самий бачив і на каліні по 100-150 грн, і навіть в маленьких магазинчиках по таких цінах...друг носив олні десь 2 роки, потім взяв в неї інші, але ті до тепер працюють, він замінив тому шо хотів шось нового...
А так, ты прав, это тоже что и покупать китайские, еще и дороже.
- GRAND
- Експерт
ні, в неї нове..я теж здивувався, але я сам в тому переконався...kNIFE писав:Просто, я так понял что за 50грн. это бу у нее?GRAND писав:ну все таки б не сказав шо не надійно...той китай в більшості одинаковий ,такий самий бачив і на каліні по 100-150 грн, і навіть в маленьких магазинчиках по таких цінах...друг носив олні десь 2 роки, потім взяв в неї інші, але ті до тепер працюють, він замінив тому шо хотів шось нового...
А так, ты прав, это тоже что и покупать китайские, еще и дороже.
- kNIFE
- Активіст
Считаю что шоки для меня бесполезные, уж очень много функций, которые не нужны.Nemezida писав:ааа)))kNIFE писав: Вообще против нечего не имею интернет-магазинов, сам часто заказывал и буду заказывать. Но часы это такое дело, которое надо перед покупкой обязательно примерять на руку)
а какую модель берете? из серии G-Shock?
Хочу взять бюджетку, которую фиг убьешь, для спорта)
- GRAND
- Експерт
ні найків, адідасів там немає...там є в принципі різні часики, в більшості змахують на ті шо у вк, багато неробочих стрелок і т.п....в мене є один варіантик моїх часів ,і є старий варіантик часів брата(на повсякденний час)...якшо цікаво шоб подивитись шо то є ,можу закинути фото...