Подскажите магазины часов

Вільне спілкування
kNIFE
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Re: Подскажите магазины часов

Повідомлення kNIFE » 02 грудня 2012, 02:28

GRAND писав:ну да, що й до речі наблюдається, з того великого списку в них там 2-3 якісних...хоча особисто я поки що ношу китайські, шо можу дозволити собі на даний час те і ношу...
Китайские есть разные. Можно купить такие китайские часы, совсем не дорого (относительно), которые будут подходить вам и визуально и функционально :)

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 02 грудня 2012, 02:34

дааа і ще як варіант спомнив...друг купив на базарчику(Червоноармійському, напротив коледка), як заходити на ліво, і йти п обходу базару, там буде бабка з часами її добре помітно...короче в неї всі часи по 50 грн, часом є непоганий вибір є, є різні на ремішках і т.п.....друг взяв, дуже задоволений ,на повсякденний час супер часи...і до речі в неї там і можна шось міняти до тих же часів...я колись міняв батерейку , то вона міняє за бесплатно , бере гроші лиш за саму батерейку(1:3:5 грн), а от в цьому магазинні біля Юності поміняти батерейку 25 грн...так шо ремонтувати там не рекомендую, подивитись на часи можна, так як ціни на самі часи задовільні як на мене
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

kNIFE
Активіст

Повідомлення kNIFE » 02 грудня 2012, 02:39

GRAND писав:дааа і ще як варіант спомнив...друг купив на базарчику(Червоноармійському, напротив коледка), як заходити на ліво, і йти п обходу базару, там буде бабка з часами її добре помітно...короче в неї всі часи по 50 грн, часом є непоганий вибір є, є різні на ремішках і т.п.....друг взяв, дуже задоволений ,на повсякденний час супер часи...і до речі в неї там і можна шось міняти до тих же часів...я колись міняв батерейку , то вона міняє за бесплатно , бере гроші лиш за саму батерейку(1:3:5 грн), а от в цьому магазинні біля Юності поміняти батерейку 25 грн...так шо ремонтувати там не рекомендую, подивитись на часи можна, так як ціни на самі часи задовільні як на мене
Как по мне, часы не тот товар который можно покупать "у бабки". На след. день могут сломаться и все) Это как повезет. Да и батарейку поменять - проблем нет. А вот на счет ремонта - да, надо искать надежных и по нормальным ценам, в чем у нас и проблема.

Nemezida
Постійний користувач

Повідомлення Nemezida » 02 грудня 2012, 02:41

kNIFE писав: Вообще против нечего не имею интернет-магазинов, сам часто заказывал и буду заказывать. Но часы это такое дело, которое надо перед покупкой обязательно примерять на руку)
ааа)))

а какую модель берете? из серии G-Shock?

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 02 грудня 2012, 02:43

ну все таки б не сказав шо не надійно...той китай в більшості одинаковий ,такий самий бачив і на каліні по 100-150 грн, і навіть в маленьких магазинчиках по таких цінах...друг носив олні десь 2 роки, потім взяв в неї інші, але ті до тепер працюють, він замінив тому шо хотів шось нового...

kNIFE
Активіст

Повідомлення kNIFE » 02 грудня 2012, 02:46

GRAND писав:ну все таки б не сказав шо не надійно...той китай в більшості одинаковий ,такий самий бачив і на каліні по 100-150 грн, і навіть в маленьких магазинчиках по таких цінах...друг носив олні десь 2 роки, потім взяв в неї інші, але ті до тепер працюють, він замінив тому шо хотів шось нового...
Просто, я так понял что за 50грн. это бу у нее?
А так, ты прав, это тоже что и покупать китайские, еще и дороже.

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 02 грудня 2012, 02:47

kNIFE писав:
GRAND писав:ну все таки б не сказав шо не надійно...той китай в більшості одинаковий ,такий самий бачив і на каліні по 100-150 грн, і навіть в маленьких магазинчиках по таких цінах...друг носив олні десь 2 роки, потім взяв в неї інші, але ті до тепер працюють, він замінив тому шо хотів шось нового...
Просто, я так понял что за 50грн. это бу у нее?
А так, ты прав, это тоже что и покупать китайские, еще и дороже.
ні, в неї нове..я теж здивувався, але я сам в тому переконався...

kNIFE
Активіст

Повідомлення kNIFE » 02 грудня 2012, 02:49

Nemezida писав:
kNIFE писав: Вообще против нечего не имею интернет-магазинов, сам часто заказывал и буду заказывать. Но часы это такое дело, которое надо перед покупкой обязательно примерять на руку)
ааа)))

а какую модель берете? из серии G-Shock?
Считаю что шоки для меня бесполезные, уж очень много функций, которые не нужны.
Хочу взять бюджетку, которую фиг убьешь, для спорта)

kNIFE
Активіст

Повідомлення kNIFE » 02 грудня 2012, 02:51

GRAND писав:ні, в неї нове..я теж здивувався, але я сам в тому переконався...
Китайские, типа LED ADIDAS, NIKE, GUCCI? :D

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 02 грудня 2012, 02:55

ні найків, адідасів там немає...там є в принципі різні часики, в більшості змахують на ті шо у вк, багато неробочих стрелок і т.п....в мене є один варіантик моїх часів ,і є старий варіантик часів брата(на повсякденний час)...якшо цікаво шоб подивитись шо то є ,можу закинути фото...

Закрито

Повернутись до “Балачки”