Ті дівчата теж не дають за це. Там такса величенька. Біля Метро є поворот на Прут. Там теж точка. Дають тільки за гроші. І не малі. Більше, ніж моя зарплата за день. Біля Епіцентру дають за чекушку. Знаю від колег, вони розповідали. Але може то брехня...
В чем привлекательность женщин?))
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Re: В чем привлекательность женщин?))
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
От ви дурні. Там коли пляшка джин тоника - то не пляшка, то чоловіча врода та певний рік. А то меркантилизували тут девчат. Соромно.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
От нема дівчат аби бескоштовно давали як у старі добрі часи. Зараз я вам скажу вони квартиру хочуть і машину як мінімум - нема, котися тоді на всі чотири сторони. Готові з п'ятидисятилітніми . Гроші, гроші... не дівчата а п....и
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Мда....дожилися....роздають ліворуч і праворуч - ш..хи.....не роздають -"п....и"....я вже даже не знаю, як тим дівчатам бути....при любому варіанті - клеймо

-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Впору создать тему про привлекательность мужчин. С вариантами бутылка шаверма, квартира, 50 лет.
- nevill333
- Активіст
У чоловіка має дві речі бути: стояк та яйця до колін

У жінки: форми та красиве обличечько аби можна було своїм причиндаллям туди тикати...

У жінки: форми та красиве обличечько аби можна було своїм причиндаллям туди тикати...
- Вкладення
-
- Ось вам ікона хлопці. Моліться та на вас прийде божа благодать
- f4a9c7b9ce44e06ac21466d91cf1a6ce.jpeg (15.65 Кіб) Переглянуто 1870 разів
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Вибач, будь ласка, не стримався - одна з твоїх тем декілька місяців назад була пов'язана з тим, що ти помітив у себе ознаки, що відповідають другому реченню?

Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- nevill333
- Активіст
Ні всетаки форми це найголовніше. В міру великі цяцькі, попонька. Шкіра має бути наче pesca intatta (стиглий персик). E annar son come polle tra rose (а пахнути наче поле роз). А обличчячко гарне як у Герміони. І волосся довге кучерявеньке... І м'якенька і тепленька малютка вся має бути. Моя секс мрія. 
Я тут новеньких минулого тижня вів на завод, так от там Чешечка рано у ранці др роботи ходить повненька така крихітка. Так от розповідає земляк. Ішов він учора а вона раком стала шнурки заправля, а він ізогнувся так і диви туди, а тут вона хоп і поверта до нього. Він зразу вскочив, а вони посміхається каже.
Потім пита в мене: ну що *** хочеш з такою малюткою діток наробити? Видно що пушечки йому подобаються.

Я тут новеньких минулого тижня вів на завод, так от там Чешечка рано у ранці др роботи ходить повненька така крихітка. Так от розповідає земляк. Ішов він учора а вона раком стала шнурки заправля, а він ізогнувся так і диви туди, а тут вона хоп і поверта до нього. Він зразу вскочив, а вони посміхається каже.
Потім пита в мене: ну що *** хочеш з такою малюткою діток наробити? Видно що пушечки йому подобаються.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
вот вам и опа..

Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.