мій домік, буду тут писати.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: мій домік, буду тут писати.
Выходит что мало быть в ЕС чтобы были хорошими ЗП ?
Почему в Румынии и Болгарии маленькие ЗП ?
Что им не хватает ?
Почему в Румынии и Болгарии маленькие ЗП ?
Что им не хватает ?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Так....або ви тролите.....або я щось не доганяю.
В любому випадку....краще проконсультує Сергій по цьому питанню. Да і він писав раніше, що похир на ті пашапорти....вони майже нічого не дають, хоча я так не думаю
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Мій завод зараз стоїть, свята. Тому я шукав підпрацьовку (фушку - як тут кажуть). Зі мною зв'язався чоловік. Короче попрацював три дня на будівельних роботах усередині автозаводу. Кожного дня в кінці отримував по 1500 крон. А вже на четвертий день не взяли, сказали чекати. Завтра відвезуть до дому... Бо я в іншому місті зараз. Живу правда у готелі, один у кімнаті...
Працював по 12 годин відбійним молотком та лопатою... Це тяжко, більше ніяких будівництв.
Мене дуже дратують та розачаровують наші хлопціч посиійно мат, посміюються якщо ти не справляєшся, з мене глазували з того шо я володію англійською. Короче в основному це бидло. Чехи навпаки, розмовляють зі мною. Чехам дуже подобається що я розмовляю на англійській. Мій сусід взагалі.... Х...ло. постійно його лайку чути. Але я зараз коли приїду буду в іншій кімнаті - пересилили, бо він БАБУ (яку пів обшаги п..ло) собі знайшов.
До речі про наших за кордоном розкрийте тему плз...
Що цікаво і на работі основній і тут мене ставлять з Чехами працювати. Кажуть шо в мене блатна позиція - там чехи роблять. Наших туди не брали а мене взяли. А от з нашими в мене не дуже відносини. С...ки це здебільшого...
П.с є звичайно багато нормальних і класних людей. Але багато бидло-ухилянтів...
У мене вже номер чеський, карта є чеська, все це завдяки англійській.
Listen to Rammstein - Sonne by bassyt on #SoundCloud
https://soundcloud.app.goo.gl/eKKBH щоб
Працював по 12 годин відбійним молотком та лопатою... Це тяжко, більше ніяких будівництв.
Мене дуже дратують та розачаровують наші хлопціч посиійно мат, посміюються якщо ти не справляєшся, з мене глазували з того шо я володію англійською. Короче в основному це бидло. Чехи навпаки, розмовляють зі мною. Чехам дуже подобається що я розмовляю на англійській. Мій сусід взагалі.... Х...ло. постійно його лайку чути. Але я зараз коли приїду буду в іншій кімнаті - пересилили, бо він БАБУ (яку пів обшаги п..ло) собі знайшов.
До речі про наших за кордоном розкрийте тему плз...
Що цікаво і на работі основній і тут мене ставлять з Чехами працювати. Кажуть шо в мене блатна позиція - там чехи роблять. Наших туди не брали а мене взяли. А от з нашими в мене не дуже відносини. С...ки це здебільшого...
П.с є звичайно багато нормальних і класних людей. Але багато бидло-ухилянтів...
У мене вже номер чеський, карта є чеська, все це завдяки англійській.
Listen to Rammstein - Sonne by bassyt on #SoundCloud
https://soundcloud.app.goo.gl/eKKBH щоб
Востаннє редагувалось 07 липня 2022, 15:28 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 431 раз
- Контактна інформація:
- nevill333
- Активіст
Ок. Зараз у Чеському "селі" Сольніце. Тут є другий автозавод Шкода. Усього у Чехії мені сказали їх три. Як би я хотів на Шкоді робити.... Але поки роблю на іншому автозаводі. На Шкоді взагалі робити престижно. Там кращі умови, контракт, соц. Пакет... Зарплата від 210 крон/година.
Востаннє редагувалось 07 липня 2022, 15:38 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.
- nevill333
- Активіст
- nevill333
- Активіст
Ху%ово все ....дь знову. Приїхав з работ, поселили в іншу кімнату, бо у той були проблеми з сусідом. Короче та норм була, а ця - жахіття справжнє. І коштує 5000 крон на місяць!!!!! 5000 крон за таке гівно. Вже шукаю нове помекання.
- nevill333
- Активіст
Короче запам'ятайте Млада Болеслава - сране місто. Все дякуючи велитенському, центральному автозаводу Шкоди
Тут дуже завищені ціни на нерухомку.
Тут дуже завищені ціни на нерухомку.
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 431 раз
- Контактна інформація:
Так шукай в сусідніх селах/містечках, думаю в рази має бути дешевше.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Якийсь ти дуже імпульсивний.....ще вчора все було круто, а сьогодні вже ,,срань,,. Та ж не мали тебе там ставити за ,,Образи,,. В чомусь в плюсі (баблішка отримуєш більше, ніж інші). В чомусь ДАЖЕ не мінус, а так, як майже у всіх (проживання).