вроде и все верно, но из побочных моментов я думаю это будет минус 50-100к граждан в краткой перспективе и минус 150-300к в длительной перспективе и ввиду воссоединения семей уже в других странах.Дід Панас писав: ↑04 липня 2022, 11:09Все залежить від ситуації на фронті,
і від поставок зброї. На мій погляд є досить грамотним і має всі шанси бути прийнятим цей законопроект. і мобілізованих і резерву є вже думаю достатньо, щоб ця кількість справилась з ворогом, а економіку треба ж комусь розвивати…от держава і хоче дати цю можливість певним категоріям, а батьки неповнолітніх дітей якраз і є самими ефективними в цьому , ну і цей законопроект стимулює підвищувати народжуваність, що теж важливо зараз після таких втрат населення.
автор законопроекта небезызвестный Мазурашу. при всей противоречивости фигуры Гоблина, вот как то услышал его мысль о законотворчестве от всяких спортсменов/певцов/артистов и чем дальше - тем больше согласен.
видео шортс, не вставится нормально. но там секунд 5-10, я думаю стоит их потратить на просмотр.
https://www.youtube.com/shorts/rIOOdT8CZak