Да это лакмус.
ВІЙНА
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: ВІЙНА
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Во Львове тоже опасаются и начинают возводить сооружения оборонные, усиливают блокпосты и тдMaster писав: ↑29 червня 2022, 10:26есть другая версия, что на Киев он не пойдет , а пойдет "освобождать" западную с целью - Львов.
но очень надеюсь, что все эти нагнетания создаются русопропагандой , чтобы удерживать на северной границе значительные силы ВСУ, которых очень не хватает на юге и востоке...
- Master
- Легенда Форуму
да , читаю об этом , видно желание растянуть наши ВСУ на всю границу - по полной.
от Молдовы до Бреста.
про вступление бульбаша в войну фон идет чуть не с первых дней.
свою территорию он изначально уже предоставил для наступлений , ракетных и авиа ударов.
но вот решится ли он напрямую ввязаться в войну .... вопрос.
если действительно там (по состоянию на 2020) подавляющее большинство населения против него , то это чревато...
плюс у белорусов абсолютно нет никаких мотивов воевать.
если рашистам нужен наш Крым и Донбас (типа они русские), то какой мотив у белорусов?
его нет вообще, но ... провокация (про которую много пишут в сми ) может что то изменить (для тупоголовых).
- Master
- Легенда Форуму
Вот и этот тоже
- Master
- Легенда Форуму
ГУР повідомляє про найбільший обмін військовополоненими від початку повномасштабного російського вторгнення.
З полону визволено 144 захисники України. Зі 144 звільнених – 95 оборонців «Азовсталі». Серед них – 43 військовослужбовці полку «Азов».
Загалом звільнено:
59 бійців Національної гвардії;
30 – Військово-морських сил;
28 – Збройних сил України;
17 – Державної прикордонної служби України;
9 – Територіальної оборони;
1 – Національної поліції України.
З них 23 офіцери та 69 військовослужбовців сержантського та старшинського складу. Найстаршому зі звільнених виповнилось 65 років, наймолодшому – 19.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Путін усе ще хоче захопити більшу частину України
Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс заявила, що президент РФ Владімір Путін не відмовився від планів захопити більшу частину території України військовим шляхом.
Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс заявила, що президент РФ Владімір Путін не відмовився від планів захопити більшу частину території України військовим шляхом.
"Ми й далі перебуваємо в ситуації, коли розглядаємо Путіна і вважаємо, що він має по суті ті ж політичні цілі, які мав і раніше, тобто він хоче захопити більшу частину України", – заявила Гейнс під час пресконференції міністерства торгівлі США у вівторок.
За її словами, американська розвідка розробила три можливі сценарії подальшого розвитку війни Росії в Україні в короткостроковій перспективі. Найбільш імовірним вона вважає сценарій загрузлого конфлікту, за якого РФ досягне лише незначних завоювань.
Інші сценарії – це масштабний прорив Росії або успішна стабілізація лінії фронту українськими силами із можливими, але незначними успіхами в районі Херсона та інших населених пунктів півдня України.
"Якщо коротко, то ситуація має доволі похмурий вигляд", – підсумувала директорка Національної розвідки США.
Отака х...ня, малята
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Ситуація мала б не такий похмурий вигляд, якщо б захід не тягнув так з постачанням зброї, а не тільки обіцяв її надати, і давав не по краплі...
Я розумію побоювання заходу і стосовно реакції путіна, і стосовно нашої корупції, але це затягування дозволяє рф захопити більше територій, укріпитись, знищити більше об'єктів інфраструктури, мирного населення, та є причиною того що гинуть наші захисники.
Я розумію побоювання заходу і стосовно реакції путіна, і стосовно нашої корупції, але це затягування дозволяє рф захопити більше територій, укріпитись, знищити більше об'єктів інфраструктури, мирного населення, та є причиною того що гинуть наші захисники.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
Так вот оно как...