тут зависит ещё сколько он вкинул. Если 100баксов то фигня, а если заложил хату как некоторые, то да попандосsergej1974007 писав: ↑15 травня 2022, 15:10Вот самое прикольное что я зашел написать коммент как раз про Луну))
Там чувак есть—был(?)—— он на Луне дошел до 3 лямов баксов почти.
И за один день эти 2,8 ляма упали до штуки баксов(((
А на следующий——до 58 баксов(((
У меня по сравнению с этим еще норм))
Как зайти на drive2.ru?
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 955 разів
- Подякували: 1638 разів
Re: Как зайти на drive2.ru?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
Даже если он ничего не вкинул——вот как я с собаками своими))——
Прикинь как сейчас чуваку, который строил какие—то планы——и практически чувствовал себя полноценным миллионером(( ( и был им по сути)—— и за несколько дней он потерял практически всё((
пс. Я знаю как это тяжело прочувствовать)))
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Найшов тут цю тему, тай думаю запитаю, бо вже дайно про це думав, і виявилося шо тут ще є користувачі драйва то вот якраз можливість почути іншу думку)))
Стикнувся теж з тим шо драйв2 заблокований, і маю сумніви до того що колись знову запрацює, буде так як з ВК. І появилася в мне ідея (поки тільки ідея:), так як я був активний користувач драйва і активно там щось викладав, то знаю багато мінусів для себе яких там не вистачало, та і блокування теж стало приводом. І подумав я а чи не зробити якийсь аналог драйва але з урахуванням всього що там не хватало ну і плюс з українським комюніті. Але маю сумніви що до того чи це взагалі потрібно як окрема платформа суто для України з інтеграцією українських сервісів і т.д. Бо є приклади коли пробувати робити аналог ВК після того як його в нас заблокували і шось взагалі воно не зайшло. Ну і якщо врахувати що населення ереф більше та і взагалі на драйві була вся спільнота з СНД, а тут тільки Україна, а це 20% можливо.
Хто що думаю з цього приводу?
Стикнувся теж з тим шо драйв2 заблокований, і маю сумніви до того що колись знову запрацює, буде так як з ВК. І появилася в мне ідея (поки тільки ідея:), так як я був активний користувач драйва і активно там щось викладав, то знаю багато мінусів для себе яких там не вистачало, та і блокування теж стало приводом. І подумав я а чи не зробити якийсь аналог драйва але з урахуванням всього що там не хватало ну і плюс з українським комюніті. Але маю сумніви що до того чи це взагалі потрібно як окрема платформа суто для України з інтеграцією українських сервісів і т.д. Бо є приклади коли пробувати робити аналог ВК після того як його в нас заблокували і шось взагалі воно не зайшло. Ну і якщо врахувати що населення ереф більше та і взагалі на драйві була вся спільнота з СНД, а тут тільки Україна, а це 20% можливо.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Идея хорошая и я за, так же есть украинский аналог на минималках драйва/дрома от инфокар https://www.infocar.ua/ увы но он слабо раскручен, да и контента там маловатоtarik писав: ↑25 червня 2022, 22:31Найшов тут цю тему, тай думаю запитаю, бо вже дайно про це думав, і виявилося шо тут ще є користувачі драйва то вот якраз можливість почути іншу думку)))
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
https://www.infocar.ua/ це вроді щось типу авторіа. А я мав на увазі щось все ж більш схоже на тематичний блог, барахолку деталей і т.д. а продаж це вже як другорядна річ. А ще на дромі дуже класний каталог по моделях, по моторах, комплектаціях і т.д, а на драйві нема такого. Тому було б класно якусь суміш драйва і дрому)))Keon писав: ↑25 червня 2022, 23:22Идея хорошая и я за, так же есть украинский аналог на минималках драйва/дрома от инфокар https://www.infocar.ua/ увы но он слабо раскручен, да и контента там маловато
- Dgray
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 24 рази
Заходячи на їхній сайт Ви допомагаєте їм заробляти гроші. Гроші = податки. Податки = бюджет на армію.
Закликаю Вас використовувати всі можливості аби виграти в цій війні!
І використовувати альтернативні джерела. До прикладу Youtube.
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Якщо використовувати якісний блокувальник реклами і рекламних трекерів, то ви нічого нікому не приносите.
- Dgray
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 24 рази
Блокувальник це вирішення лише половини проблеми. Важлива також аналітика сайту (Google Analytics), якщо там є хороший трафік, то це ще один плюс до карми сайту і туди може зайти як реклама так і просто інвестиція на розвиток.
Якби у сайту була низька відвідуваність, малоймовірно що хтось би його утримував, бо немає хорошої точки зросту.
Як приклад: Telegram і платна підписка\реклама.
- Stas_PC
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 87 разів
- Подякували: 9 разів
Так може, ефективніше буде - відмовитися від електроенергії?!
Правоохоронці не зуміли заарештувати енергоактиви російської групи VS Energy, яка також контролює “Чернівціобленерго”
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
А я про що писав? Хороший блокувальник реклами також вирізає різного роду: гугл аналітику, метрики, Яндекси-срандекси, скрипти поділитися від Facebook, twitter і т.д. Тобто, як для аналітики так і для рекламодавців вас на сайті немає. Тому, я майже впевнений, що ви ніякою кармою не ділитеся