краще згадаю як воно все було на останок:
Початок лютого - мене почало колбасити. Я тоді відвідував заняття у ГЦ - і мене колбасило дуже. Це було 3 лютого.
Я просто став на занятті та сказав БАЙ!
Потім мене колбасило дуже, і я навіть хотів повернутися. Але мене знову накрило. Якесь передчуття, відчай, лють, і в одночас жаль переповнювали мене.
В мені наче проснувся вулкан.
Я пам"ятаю як тоді у вівторок я то написав у чаті своєї группи по англійській
![rofl *rofl*](./images/smilies/rofl.gif)
- то було смішно (мене вже не раз попереджали аби я там не флудив, після нового року коли в нас були канікули і я трохи підгадив у чаті,
тоді мене видалили) - тоді мене вигнали з ГЦ - сказали йди н... х..й. У середу 8 числа мені було так погано що я думав звернутися до психіатра з приводу самі знаєте чого, я тоді тут на форумі ту тему створив.
Потім трохи посидів, поплакав, та заспокоївся.
У четверг на наступний день це було 10 лютого - мені ще пох...ло, я взяв відгул на роботі, сказав що в мене психічні проблеми.
Короче прокинувся я 11 лютого - наче нова людина. І вирішив - їду за кордон. З ранку з ходу побіг у агенство - заключив контракт. потім сказав директору що звільняюся. Почав усиленно вчити мову...
Пішов і купив деякі речі.
Тоді я підсів на цю
композицію - трек лютого, я його тоді мільйон разів слухав.
Він досить точно передає мій внутрішній стан тоді. В мені наче прокинулися сили. Я палав з середини.
У лютому ще слухав В. Цоя, його пісні
я ухожу,
перемен требуют наши сердца - знайшли відгук у моєю сердці.
потім ще до війни тематика почала зміщуватися до військових пісень:
останній бій чи на зразок цієї
щось таке.
Це ще до війни було, повторюю. В моїй свідомості я відчував, скору смерть, разруху, війну якщо хочете,
підсвідомо але відчував.
І тут коли почалася війна, з мене наче все впало, я був на диво більш спокійним ніж до війни.
24 лютого почалася ВІЙНА.
Я ще вирішив їхати тоді тролейбусом і дівчата такі "Війна, Війна!!!, Путін напав на нас... скоро у Румунії будемо, Занять нема... Канікули..
![Очень доволен :-D](./images/smilies/kolobok_biggrin.gif)
" - радіють. Їду думаю, а їм забави ради...
У березні треком номер один стає це безумовно метатрон-
Тоді в мене закрадатися думки почали що все не так просто. Я тоді ще пророцтво зробив,
що на початку літа поїду за кордон а через місяць після (орієнтовно кінець літа- початок осені)- буде погано.
Головні теги цього місяця -
все не просто так у моєму житті, я обраний.
Ось текст пророцтва в оригіналі:
► Показати
Моя думка. В ЕС нас візьмуть але нажаль неиасю країну а клаптиками і станеться це не скоро. Кордони відкриють десь на початку літа. Війна буде йти і надалі. Чи нас зачепить незнаю. Коли я поїду за кордон, а станеться це скоро - чекайте лиха! Прошу це запам'ятати. Не знаю напевно що станеться але буде вам погано, нажаль так завжди у моєму житті я звідкілясь уходжу - підприємство розвалюється, групи людей після цього разхрдяться, хєр його зна чому. Можливо вас і пронесе в цей раз, мені от цікаво, а що буде якщо я поїду в іншу країну?
Я десь читав що у кожного міста є свій яннол хранитель, можливо це про мене, а можливо це моє ЕГО. Подивимся...
Якби там не було, але за кордон на початку літа їду раз, ГЦ - коли я пішов призупинив заняття, і хто зна відновить він свою роботу чи ні?
17 березня вирішив піти з форому - виключив його з браузеру та більше не дивився до травня.
Настав квітень, я погряз у роботі.
Треком номер один у квітні стає: (присвятив її моїм бувшим однограпникам у ГЦ, бажав їм здохнути та мучитися, хоча і розумів що це не правильно, зараз все ок вже)
Першим треком що я її знайов був -
I WANNA DIE. Ця виконавиця запали мені до душі. ЇЇ композиції
цукерки , та особливо
шизофреник, також непогана композиція
плітки
Потім слухав багато чого, також дуже зайшла мені группа УНБ
Десь числа 25 травня, мені знов по..ло, я пішов у військомата і записався добровольцем. Мені навіть повісточку дали, я був щасливий. Але новобранцем був не довго з четверга до понеділка. У вівторка як пам"ятаєте мене поклали до божевільні на "лікування" . Де я багато цікавого побачив,
На наступному тижні
у понеділок - мене викреслили з реестрів назавжди за непридатністю.
І я зразу побіг - до агенства, про закордон.
У середу я вже білета купив. (це була минула середа доречі)
У четверг відсвяткував з шашличком.
І ось, замість армії я їду за кордон, навіть раніше...
Наче ціла вічність пройшла... Ціле життя.
ну і на останок ЦЯЦЬКИ
в нас все добре...