ВСЕ ПЛОХО!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: ВСЕ ПЛОХО!
И я не знаю, каков процент
Сумасшедших на данный час,
Но, если верить глазам и ушам —
Больше в несколько раз.
В.Цой.
Сумасшедших на данный час,
Но, если верить глазам и ушам —
Больше в несколько раз.
В.Цой.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Думаю до психіатр на медкомісії у військоматі то найважливіший спеціаліст. І там має бути перевірка трохи жорсткіша ніж підрахунок кінцівок у терапевта та хірурга. Не можна давати зброю вочевидь психічно неврівноваженій людині.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Я проходил психиатра для получения оружия. Если честно - особо ничего не спрашивал. Были вопросы типа "посещают ли плохие мысли" и "часто ли конфликтуете с людьми". Ну даже если бы да, то фиг бы кто сказал. Это как полиция спрашивает "бухали?". Ну да, так тебе прямо и скажут.
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Ну явные отклонения будут заметны сразу. Точный диагноз уже потребует времени и сил, но тут это и не требуется. Ну и я сказал, что так должно бы быть, а не есть везде.Nero писав: ↑01 червня 2022, 12:24Я проходил психиатра для получения оружия. Если честно - особо ничего не спрашивал. Были вопросы типа "посещают ли плохие мысли" и "часто ли конфликтуете с людьми". Ну даже если бы да, то фиг бы кто сказал. Это как полиция спрашивает "бухали?". Ну да, так тебе прямо и скажут.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
подскажи пжл,а сколько времени и средств потратил на разрешение на о.о ?Nero писав: ↑01 червня 2022, 12:24Я проходил психиатра для получения оружия. Если честно - особо ничего не спрашивал. Были вопросы типа "посещают ли плохие мысли" и "часто ли конфликтуете с людьми". Ну даже если бы да, то фиг бы кто сказал. Это как полиция спрашивает "бухали?". Ну да, так тебе прямо и скажут.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Не знаю чого ви так упереджено ставитесь до психлікарніч але тут повно вродливих дівчат пацієнток років 17ти. Уш всьому можна знайти позитив. Я навіть здивований, що їх так багато тутч мабуть якісь проблеми мають :(, шкода їх.
Народу тим часом з військомату на комісію набралася повна хата.
Навіть годують, люб'язні з нами. Ну хлопці мені тут стало подобатись :) у другій половині дня круто.
Навіть годують, люб'язні з нами. Ну хлопці мені тут стало подобатись :) у другій половині дня круто.
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Ну вже далеко не всі упереджено ставлятся до психічних захворювань. Це такіж хвороби як будь-які інші. Хоча багато хто у нас цього ще не розуміє. І є ще проблема, що люди не звикли ходити до психіатрів зі своїми проблемами як ходять до терапевтів або стоматологів.nevill333 писав: ↑01 червня 2022, 14:11Не знаю чого ви так упереджено ставитесь до психлікарніч але тут повно вродливих дівчат пацієнток років 17ти. Уш всьому можна знайти позитив. Я навіть здивований, що їх так багато тутч мабуть якісь проблеми мають :(, шкода їх.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів