все грустно
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: все грустно
Я зараз взагалі ніяку критику держави не підтримую та не сприймаю. Бо війна. Давайте після перемоги то все будемо знов як ми любимо взагалі по взагалям владу ругати та міняти. Все одно Україна краща та переможе ) Якось так.
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Один в один. Только мне нужно было в больницу лечь. Сказали неси справку с военкомата, дадим направление в стационар. Пошел за справкой, сказали проходить ВЛК. Прошел ВЛК, был не годен, стал годен. В армейке не служил. Справку дали для направления в стационар, сказали ждать звонка из ВК. Жду.Keon писав: ↑30 травня 2022, 22:04Подруга хотела взять шлюб в загсе, пришла со своим парнем подавать заявление, им говорят мол примем заявление только тогда, когда её парень принесёт справку из военкомата, что он не прячется от повестки, в общем он пошёл военкомат, прошёл мёд комиссию сказали годен (хотя до войны был не годен и не служил) и сказали иди домой на тебе справку, подали они заявление - через 3 дня ему звонят из военкомата и говорят - все завтра приходи с вещами будем тебя забирать на войну, пришёл весь день его пинали по военкомату от кабинета к кабинету, и в итоге сказали нафик ты нам нужен иди лучше женись и сиди дома
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Ви впевнені, що з такими... у владі як наприклад наш Осачук з Проданом, які не гребують під час війни розкрадати гуманітарку, Україна зможе перемогти?
Це ж не тільки вкрадені ресурси, це ще і наше "лице", з-за цього змінюється ставлення до нас у Європі, ці скандали і там вже чули, і вже є сумніви, чи варто збирати гумдопомогу для нас якщо її розкрадають... А без допомоги Заходу нам буде дуже тяжко.
Чи з цим призовом, кількість мобілізованих з Буковини досить велика, і оця "роздача повісток" на ринку, у чергах на заправках (а черги і проблема з пальним створені діями чи бездіяльністю влади) якось не дуже добре впливає на ставлення до влади. Як і погрози за ті чи інші порушення "вручити повістку". Влада спеціально створює антимотивацію, повістка використовується як покарання??? Як і примусове вилучення автівок для ЗСУ у простих людей, і на фоні цього наші владники зі своїми дорогими авто, і ще черговий скандал з тим самим Осачуком який ще у березні просив митницю "посприяти" у проходженні митниці автомобілем 2022р. випуску вартістю приблизно 100к у валюті, начебто "для потреб ЗСУ"...
Чи ось з останніх новин, міська рада під час війни знайшла чим зайнятися - у них з'явилася геніальна ідея демонтувати занедбані дитячі майданчики.
Якщо не знайдеться "меценатів" або інших бажаючих утримувати їх. Треба розуміти, в місті, особливо в центрі, є дитячі майданчики які розташовані у досить "цікавих" для декого місцях, земля в центрі коштує дорого, а у владі зараз ті хто будує комерційні об'єкти...
Це все приклади "місцевого рівня".
Я не торкався теми про Чонгар - чи то розмінування, чи то відсутності там загородження і укріплення, це за 8 років війни. Владники вже зізналися що напад рф не був несподіванкою, вони знали про це і заяви для населення були просто для заспокоєння. Відпрацьовувалися і можливі сценарії нападу. Але армія рф без перешкод зайшла з Криму. Це вартувало нам досить істотної частини території на півдні, це величезна кількість втрат серед мирного населення і серед військових. Маріуполь був оточений завдяки цьому. І втрата Запорізської АЕС. Так це виглядає зі сторони. А не торкався тому що в мене, звісно, немає повної інформації.
Після перемоги влада знайде мільйон виправдань. Але щоб перемогти, зрадники і крадії мають відповісти за свої дії вже зараз.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
про "щось"OlegLOA писав: ↑31 травня 2022, 09:47Ви впевнені, що з такими... у владі як наприклад наш Осачук з Проданом, які не гребують під час війни розкрадати гуманітарку, Україна зможе перемогти?
Це ж не тільки вкрадені ресурси, це ще і наше "лице", з-за цього змінюється ставлення до нас у Європі, ці скандали і там вже чули, і вже є сумніви, чи варто збирати гумдопомогу для нас якщо її розкрадають... А без допомоги Заходу нам буде дуже тяжко.
Чи з цим призовом, кількість мобілізованих з Буковини досить велика, і оця "роздача повісток" на ринку, у чергах на заправках (а черги і проблема з пальним створені діями чи бездіяльністю влади) якось не дуже добре впливає на ставлення до влади. Як і погрози за ті чи інші порушення "вручити повістку". Влада спеціально створює антимотивацію, повістка використовується як покарання??? Як і примусове вилучення автівок для ЗСУ у простих людей, і на фоні цього наші владники зі своїми дорогими авто, і ще черговий скандал з тим самим Осачуком який ще у березні просив митницю "посприяти" у проходженні митниці автомобілем 2022р. випуску вартістю приблизно 100к у валюті, начебто "для потреб ЗСУ"...
Чи ось з останніх новин, міська рада під час війни знайшла чим зайнятися - у них з'явилася геніальна ідея демонтувати занедбані дитячі майданчики.
Якщо не знайдеться "меценатів" або інших бажаючих утримувати їх. Треба розуміти, в місті, особливо в центрі, є дитячі майданчики які розташовані у досить "цікавих" для декого місцях, земля в центрі коштує дорого, а у владі зараз ті хто будує комерційні об'єкти...
Це все приклади "місцевого рівня".
Я не торкався теми про Чонгар - чи то розмінування, чи то відсутності там загородження і укріплення, це за 8 років війни. Владники вже зізналися що напад рф не був несподіванкою, вони знали про це і заяви для населення були просто для заспокоєння. Відпрацьовувалися і можливі сценарії нападу. Але армія рф без перешкод зайшла з Криму. Це вартувало нам досить істотної частини території на півдні, це величезна кількість втрат серед мирного населення і серед військових. Маріуполь був оточений завдяки цьому. І втрата Запорізської АЕС. Так це виглядає зі сторони. А не торкався тому що в мене, звісно, немає повної інформації.
Після перемоги влада знайде мільйон виправдань. Але щоб перемогти, зрадники і крадії мають відповісти за свої дії вже зараз.
і ні про "що"

- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Корече все дуже .... Знаходжуся у психлікарні, чекаю, мають сказали покласти на 2 - 3 дні :(
Справа у тому що я ніколи не лікувався у психіатра. Медсестра сказала 3 дні хоче військомат аби я спостерігався :(
Оте жирне підп... Забрало в мене повістку учора. Сосиска нардепівська.
У мене коли в перший раз проходив медкомісію було усе ок. І от раптом усьогодні з ранку з'являється діагноз f 06.6
Справа у тому що я ніколи не лікувався у психіатра. Медсестра сказала 3 дні хоче військомат аби я спостерігався :(
Оте жирне підп... Забрало в мене повістку учора. Сосиска нардепівська.
У мене коли в перший раз проходив медкомісію було усе ок. І от раптом усьогодні з ранку з'являється діагноз f 06.6
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Бля, тут усякі ходять тьоті-дяді... странні. ДЦП, ... жах одним словом :( наніч сказали сла господу нашому будуть відпускати.
Санвтар що вів мене по ходу ще більший псих. Медсестра що оформлювала навпаки сподобалася.
По всюди грязь та срамота, хлопці щось мені мій бойовий настрій трохи відбило поки.
Скоро може відпустять. Бля та тут персонал по ходу стрьомний, вони мені здалося самі у бвльшості психи, не всі, заразилися мабуть. Я вже молю господа аби за ці три дні сам психом не став.
Санвтар що вів мене по ходу ще більший псих. Медсестра що оформлювала навпаки сподобалася.
По всюди грязь та срамота, хлопці щось мені мій бойовий настрій трохи відбило поки.
Скоро може відпустять. Бля та тут персонал по ходу стрьомний, вони мені здалося самі у бвльшості психи, не всі, заразилися мабуть. Я вже молю господа аби за ці три дні сам психом не став.
-
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 15 разів
)))))
Це зі слів знайомого про цю картінку-
Хочеться скрутитися на землі колачиком і поплакати))))
1.7 міліарда..... Позиція з 15 року в одній з най гарячіших точок. Над головою дошка і клійонка. Чисто щоб сухо було. Так розумію по документах в нього там бетон, арматура і землі метра 2 ))))