Київстар в Україні планують націоналізувати. Депутати внесли відповідний проект до Верховної Ради.
РНБО та Кабінет міністрів закликали вилучити власність громадян Росії та її резидентів. У зазначеному документі представлені підприємства, власниками чи акціонерами яких є резиденти РФ. Серед них мобільний оператор Київстар, Миргородська, Моршинська, Альфа-Банк та інші.
Київстар пов'язаний із росією через інвестиційну компанію LetterOne. Їй належить близько половини акцій власника Київстар - телеком-групи VEON. Акціонери LetterOne - відомі російські бізнесмени Петро Авен та Михайло Фрідман.
https://biz.today.ua/russkij-kievstar-v ... s-rossiej/
Уряд вирішив націоналізувати Київстар
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Re: Уряд вирішив націоналізувати Київстар
вроде решение правильное, но у меня термин национализация прочно ассоциируется с советским союзом.
ну и ввиду подобных движух иностранные инвесторы могут крепко подумать над безопасностью вложения денег в стране, где может применяться национализация. то есть, к чему могут привести подобные процессы в длительной перспективе?
ну и ввиду подобных движух иностранные инвесторы могут крепко подумать над безопасностью вложения денег в стране, где может применяться национализация. то есть, к чему могут привести подобные процессы в длительной перспективе?
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
А то ті інвестиції мають заходити в країну, яка воює і кінця і краю цьому не видно?kreativ писав: ↑20 травня 2022, 09:58вроде решение правильное, но у меня термин национализация прочно ассоциируется с советским союзом.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
ну тут как сказать ...
когда ахметка выкупил укртелеком , он от этого лучше не стал. (хотя ожидания такие были)
реально мог стать оператором №1
но увы.
когда ахметка выкупил укртелеком , он от этого лучше не стал. (хотя ожидания такие были)
реально мог стать оператором №1
но увы.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
да и в принципе не плохо былобы облэнерго (особенно наше) тоже национализировать.
пока.
пока.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Я думаю, що інвестори можуть спокійно спати, поки їх срана не стане терористом. Але у війну і так ніхто нічого не буде інвестувати.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Проблема в тому в чиїх руках потім опиниться та "націоналізація" ... .
Виходячи з двіжу ... хтось конкретно пробиває питання ... .
Належного системного розв'язку ... рівняння націоналізації ... так досі і не має .
Тому варто пошукати кому ж це найвигідніше ... .
Виходячи з двіжу ... хтось конкретно пробиває питання ... .
Належного системного розв'язку ... рівняння націоналізації ... так досі і не має .
Тому варто пошукати кому ж це найвигідніше ... .