Ну вот хороший пример, иначе строители сидели бы без зарплатДід Панас писав: ↑10 травня 2022, 13:39Розмовляв пару днів назад зі своїм товаришем, досить крупним бізнесменом в Че в сфері будівництва, так от… непродані квартири він здав переселенцям, і основну частину цього єдиного прибутку тратить на виплату зарплат авансом своїм будівельникам, які зараз не працюють, а годувати сім’ї потрібно.
Життя під час війни і після неї
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Re: Життя під час війни і після неї
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2868 разів
Да .
Хороший. Только скорее всего не массовый.
И зп у них скорее всего минималка...
Ну хоть что то...
Лучше чем вообще ничего.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Наскільки мені відомо, максимум, який є в квартирах від забудовника, це вікна, якось зроблені електрика та сантехніка (звичайно, без фурнітури та приборів), розведене опалення (але газ часто не підключений), та зроблена штукатурка. І як таке житло можна здати людям?Дід Панас писав: ↑10 травня 2022, 13:39Розмовляв пару днів назад зі своїм товаришем, досить крупним бізнесменом в Че в сфері будівництва, так от… непродані квартири він здав переселенцям, і основну частину цього єдиного прибутку тратить на виплату зарплат авансом своїм будівельникам, які зараз не працюють, а годувати сім’ї потрібно.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Зачастую да, но есть в продаже также квартиры в новостройках с ремонтом.zepellin писав: ↑11 травня 2022, 10:22Наскільки мені відомо, максимум, який є в квартирах від забудовника, це вікна, якось зроблені електрика та сантехніка (звичайно, без фурнітури та приборів), розведене опалення (але газ часто не підключений), та зроблена штукатурка. І як таке житло можна здати людям?
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Забудовник зразу робить ремонт під проживання для ще НЕВІДОМОГО покупця/його смаки і т.д.? Що за забудовники такі? Хіба котеджі....
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
До тех пор пока они не перерегистрируют свой бизнес у нас, налоги будут идти в тот регион откуда они переехали, несмотря на то что работать они будут у нас...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
на Прутской я видел в продаже квартиры со сделанным ремонтом в продаже. ну то есть я понимаю, что это скорее исключение из правил, но ведь есть и такой подход на рынке.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Я тоже у такого застройщика снимаю. Может это даже один и тот же человек. Дом на продаже, но с мебелью, техникой, жалюзи, полностью жилой. Кровати привезли под нас дополнительно, диван был по проекту так сказать. Меня это тоже удивило, но походу в Че это не редкость. У него таких объектов было несколько.
Что интересно, агент хотел сдать этот домик в 2.5 разв дороже цены застройщика, плюс свою комиссию на месяц. но мне повезло и я снял напрямую через знакомства. А агенту не повезло. Фишка Черновиц со знакомствами очень полезное дело )
Что интересно, агент хотел сдать этот домик в 2.5 разв дороже цены застройщика, плюс свою комиссию на месяц. но мне повезло и я снял напрямую через знакомства. А агенту не повезло. Фишка Черновиц со знакомствами очень полезное дело )
- Master
- Легенда Форуму
может и к лучшему.
тем регионам оно нужнее как бы.
но если работать будут у нас , то рабочие места будут тут и это тоже хорошо.
- Master
- Легенда Форуму
да , в Че - блат (знакомства/свЯзи) это 99% успеха.akinak писав: ↑11 травня 2022, 11:11Я тоже у такого застройщика снимаю. Может это даже один и тот же человек. Дом на продаже, но с мебелью, техникой, жалюзи, полностью жилой. Кровати привезли под нас дополнительно, диван был по проекту так сказать. Меня это тоже удивило, но походу в Че это не редкость. У него таких объектов было несколько.
так было и так и есть...