Поговорим про наш форум?

Нам цікава ваша думка
Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 963 рази

Re: Поговорим про наш форум?

Повідомлення Дід Панас » 26 квітня 2022, 11:40

TAZIT писав:
26 квітня 2022, 11:12
Мне лично всё равно какой гандон от лица администрации позволяет себе удалять мои редкие довольно посты в некоторых темах , которые по полдня пишутся , а гандоны даже минимально не способны проанализировать ни суть написанного ни то чем оно сопровождалось ценным в инфоплане параллельно , удаляя всё напрочь ... .
При этом посты явных вопрошающих провокаторов ... с весьма явной антигоспозицией между прочим ... ревносто оставляются на своих местах ... .
Вот именно это делает якобы перспективный форум мертвым заживо ... !
Именно такая безмозглось убивает какое либо живое и естественное общение на ФмЧ !
Именно такая вылизанная мёртвая "красота" ... отпугивает потенциальных новичков , у которых ещё были интересы форумообщения ... .
. . .
Большая просьба не лайкать это сообщение ... дабы не попадать в возможную немилость администрации и её отдельных представителей ... по сути фашистского толка в местном понимании ... !
TAZIT2022040226111000UA26FmC !
1. Попередження за неповагу до адміністрації форуму.
2. Якщо ти про той пост у темі Війна (політсрач в темі війна заборонено влаштовувати, про що неодноразово попереджалось), де ти влаштував розборки з Дерзким про політику Порошенка - то ти помилився темою для політичних розборок. Можу тобі той пост скинути в ПП якщо тобі він такий цінний, щоб ти міг його розмістити у відповідній темі.
Отака х...ня, малята

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 квітня 2022, 00:13

Дід Панас писав:
26 квітня 2022, 11:40
1. Попередження за неповагу до адміністрації форуму.
2. Якщо ти про той пост у темі Війна (...
1.
Доцентів ... попереджати ... думаю зайве ... . Як дійсно є за що -- наказуйте, як при цьому дійсно маєте беземоційне реальне пояснення за що саме і заради чого ... .
Не розумію в чому саме неповага по суті ... !
Як вас слово ... зачепило ... то пробачте і виправте на більш відповідне на вашу думку і згідно ваших прав ... . Я от якось іншого більш відповідного слова підібрати не зміг за наявний час такого щоб не було далеко від суті ... .
Сам пост з усією повагою і написаний і відповідає суті викладеної думки ... з метою упередження деяких самогубних для форуму речей з боку модерату ... і у відповідній темі !
2.
Так , саме за той пост .
Яким чудом він не відповідає темі ?
Чим відео пресконференції діючого президента під час війни не відповідає темі про війну ... ? Назвіть хоч одну причину чому його потрібно було видаляти з теми !?
Який ви там "срач" ... , пробачте , розгледіли якщо я раз на рік-два щось відповім і поясню Дєрзкому по суті того що він насправді робить ... ? Як у когось свербіж від того що було в темі до мене ... то я яким чином маю бути відповідальний за все , не маючи жодного відношення до того ... ?
Я гадаю при аналізі нібито "срачу" потрібно було аналізувати сказане , а не те когось саме згадали в тексті ... !
Який в біса Порошенко як мова то по суті не про нього ? Як його боти прокинулись і пожалувались то що ми тепер незважаючи ні на що всі маємо страждати що комусь за щось невдобно ... що насправді мало місце в історії , плюючи на всі людські права ... ?
За що саме пост насправді видалено !? Я особисто не можу знайти відповіді на це питання аж ніяк ... .
Пост Дєрзкого ... і надалі висить із питанням і запитом відповісти на нього ! Він відповідає темі !? Він апровокативний по суті і зовсім нікого не провокує ... ?
Згадка про відомий пост Бутусова нікого не провокує ? Той пост Бутусова є абсолютно адекватний ситуації в Україні і нікого не зачіпає і не провокує ... ?
За те що надіслали видалене ... окрема велика подяка ... !
От тільки не розумію чому тема раптом виявилася невідповідною і де знайти згідно вищевикладеному відповідну і чому сам пост не відправлений куди слід ... замість видалення ?
І раніше не раз просив надсилате нібито невідповідне мені в хатинку , для чого і адресу спеціяльно вліпив в підпис для зручності ... .
Але ні , чомусь все на ФмЧ вічно якось по дикому поки що вирішується і поки безнадійно безальтернативно ... .
TAZIT2022040327001200UA26FmC !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 27 квітня 2022, 02:14

TAZIT писав:
27 квітня 2022, 00:13
1
.
Доцентів ... попереджати ... думаю зайве ... . Як дійсно є за що -- наказуйте, як при цьому дійсно маєте беземоційне реальне пояснення за що саме і заради чого ... .
Не розумію в чому саме неповага по суті ... !
Як вас слово ... зачепило ... то пробачте і виправте на більш відповідне на вашу думку і згідно ваших прав ... . Я от якось іншого більш відповідного слова підібрати не зміг за наявний час такого щоб не було далеко від суті ... .
Сам пост з усією повагою і написаний і відповідає суті викладеної думки ... з метою упередження деяких самогубних для форуму речей з боку модерату ... і у відповідній темі !
2.
Так , саме за той пост .
Яким чудом він не відповідає темі ?
Чим відео пресконференції діючого президента під час війни не відповідає темі про війну ... ? Назвіть хоч одну причину чому його потрібно було видаляти з теми !?
Який ви там "срач" ... , пробачте , розгледіли якщо я раз на рік-два щось відповім і поясню Дєрзкому по суті того що він насправді робить ... ? Як у когось свербіж від того що було в темі до мене ... то я яким чином маю бути відповідальний за все , не маючи жодного відношення до того ... ?
Я гадаю при аналізі нібито "срачу" потрібно було аналізувати сказане , а не те когось саме згадали в тексті ... !
Який в біса Порошенко як мова то по суті не про нього ? Як його боти прокинулись і пожалувались то що ми тепер незважаючи ні на що всі маємо страждати що комусь за щось невдобно ... що насправді мало місце в історії , плюючи на всі людські права ... ?
За що саме пост насправді видалено !? Я особисто не можу знайти відповіді на це питання аж ніяк ... .
Пост Дєрзкого ... і надалі висить із питанням і запитом відповісти на нього ! Він відповідає темі !? Він апровокативний по суті і зовсім нікого не провокує ... ?
Згадка про відомий пост Бутусова нікого не провокує ? Той пост Бутусова є абсолютно адекватний ситуації в Україні і нікого не зачіпає і не провокує ... ?
За те що надіслали видалене ... окрема велика подяка ... !
От тільки не розумію чому тема раптом виявилася невідповідною і де знайти згідно вищевикладеному відповідну і чому сам пост не відправлений куди слід ... замість видалення ?
І раніше не раз просив надсилате нібито невідповідне мені в хатинку , для чого і адресу спеціяльно вліпив в підпис для зручності ... .
Але ні , чомусь все на ФмЧ вічно якось по дикому поки що вирішується і поки безнадійно безальтернативно ... .
TAZIT2022040327001200UA26FmC !
1. У мене відношення однакове, як до авторитетів, доцентів, так і до новачків - дію відповідно правил форуму, а якщо щось там не прописано, то відповідно до здорового глузду. Підчищати за тобою не буду - плюнув в обличчя адміністрації, будь добрий прибери за собою.
2. Повторюю ще раз - для політичних розбірок є відповідний розділ з темами про різних політичних діячів, де тобі люб"язно і було запропоновано зарепостити отой твій текст, над яким ти пів дня трудився і який я тобі скинув в ПП.
У мене не завжди є час чи можливість сортувати повідомлення у відповідні теми, я не 24 години на добу маю можливість цим займатись і якщо бачу в темі 2-3 сторінки офтопа, то роблю попередження, щоб дотримувались теми (в нашому випадку безпосередньо війни) і видаляю після цього офтоп і політичні баталії (політсрач).
Дерзкого повідомлення залишилось, щоб на нього мав змогу відповісти телефонист, який тоді був забанений на добу.

ps.
Дана відповідь тобі була дана публічно, щоб був більш зрозумілий мій підхід до модерації форума, ну і не хочу, щоб тут були натягнуті відносини із за дрібних непорозумінь. Надалі залишаю за собою право ігнорувати подібні пости.
Також рекомендую ще раз переглянути чи ознайомитись тим, хто не читав правила.
Отака х...ня, малята

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 квітня 2022, 04:37

Дід Панас писав:
27 квітня 2022, 02:14
1
. У мене відношення однакове, як до авторитетів, доцентів, так і до новачків - дію відповідно правил форуму, а якщо щось там не прописано, то відповідно до здорового глузду. Підчищати за тобою не буду - плюнув в обличчя адміністрації, будь добрий прибери за собою.
2. Повторюю ще раз - для політичних розбірок є відповідний розділ з темами про різних політичних діячів, де тобі люб"язно і було запропоновано зарепостити отой твій текст, над яким ти пів дня трудився і який я тобі скинув в ПП.
У мене не завжди є час чи можливість сортувати повідомлення у відповідні теми, я не 24 години на добу маю можливість цим займатись і якщо бачу в темі 2-3 сторінки офтопа, то роблю попередження, щоб дотримувались теми (в нашому випадку безпосередньо війни) і видаляю після цього офтоп і політичні баталії (політсрач).
Дерзкого повідомлення залишилось, щоб на нього мав змогу відповісти телефонист, який тоді був забанений на добу.

ps.
Дана відповідь тобі була дана публічно, щоб був більш зрозумілий мій підхід до модерації форума, ну і не хочу, щоб тут були натягнуті відносини із за дрібних непорозумінь. Надалі залишаю за собою право ігнорувати подібні пости.
Також рекомендую ще раз переглянути чи ознайомитись тим, хто не читав правила.
Боюсь що я правила знаю і розумію краще ніж більшість модераторів ... .
Ваш пост вельми цікавий , але не потребує відповід(-)ей і не містить їх по суті ... .
Сваритися з дідом , котрий не боїться сказати правду малятам ... публічно ... точно не було і немає жодного бажання ... .
Так само як і плювати в чиїсь обличчя чи мІни підкладати ... теж ніколи таких потягів не виникало , в т.ч. і через те що практично і не маю фізично часу на таку дурню ... . Тим більше коли представники модерату самі успішно цим займаються по відношенню до себе ж ... .
Тож просто дуже не хотілося б бачити в подальшому подібні приклади ... сумнівного "глузду" ... .
Посилати мене вишукувати якусь нібито більш підходящу тему ... для деякого повідомлення , котре точно апріорі більш відповідне місцю розміщення ніж де інде ... , ну , якась дуже дивна ідея по відношенню до людини в якої в гороскопі написано що якщо її послати невідомо куди і невідомо за чим ... то вона неодмінно принесе ... !
Про телефоніста ... краще б не казали : то взагалі дещо з іншої реальності по суті розглянуваного ... , та й ще виглядає явно протирічливо і з точки зору правил і сказаного одночасно ... .
. . .
Я так і не почув що саме в повідомленні там виявилося "срачем" ... .
При цьому ми чекали чувака із бану щоб він щось відповів ... .
По факту в даному випадку ми бачимо дивну реалізацію деякого задекларованого підходу , десь збоку приліплених до всього правил і з іншого боку приклеєного здорового глузду ... . Я розумію що немає часу ... , але наврядчи як мінімум мене можна переконати що у всьому тому місиві відчутна істотна гармонія ... .
Але сама наявнісь ідеї хоч деякого підходу ... вже заслужено похвальна ... . Хоча б тому що на відміну від діда ... всім іншим тут вообщє насрать ... в практичному сенсі ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 квітня 2022, 11:46

kind писав:
24 квітня 2022, 00:10
ясно.
(спс, что через месяц вспомнили.)
Лучше радуйтесь что хоть в течение месяца ответили ... !
Это ж не инста и не ток ... где все дружно лайкнули и забыли так же дружно на завтра ... .
Форум -- медленно формируемый , в идеале хорошо структурируемый , приближенный к адекватному , контент , у которого нет четких сроков формирования и реакций ... .

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 квітня 2022, 12:01

kind писав:
29 березня 2022, 17:56
Какой порядок действия
про смену администратора на форуме?

Нужно быть масоном н-го уровня , способным нести корону форума , каждый день жизни которого добавляет к её весу 1 грамм ... !

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 08 травня 2022, 10:00

Дід Панас писав:
08 травня 2022, 00:04
Не бачив що там, відеоролики не переглядаю, треба мати час на перегляд відео, а кнопку скарги на повідомлення ніхто не натиснув. Коли є скарга на пост, перший з адмінів який її побачить , обов’язково відреагує.

А до чого там якісь відео ... ?
Я вимагаю від Дєрзкого належного публічного обгрунтування на подібні від нього персональні висєропровокації в публічному форматі або публічних вибачень якщо їх по суті не буде ... !
Чи ви вважаєте що якщо б я сказав де інде що "ДідПанас готовий насолоджуватися персональним висєрокалом від Дєрзкого на форумі вічно і споживати його регулярно" -- це було б достатньо коректним повідомленням в подібному міні-вкиді в абсолютно лівій темі ... ?
. . .
Чергова безгрунтовна і безвідповідальна персональна висєроДєрзость яка регулярно хаває форум зсередини
Дерзкий писав:
05 травня 2022, 10:55
Чому тобі шкода? Ти ж, судячи з теми про шарія, дуже полюбляв його інфокал споживати.

viewtopic.php?f=92&t=51636&start=600#p521875

Я прям не знаю на що сподівався ДП , залишаючи це лайно з голови Дєрзкого в ефірі ... .
. . .
Навіть поки не знаю чи вже можна відповідати ... чи зачекати ще добу ... .

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 08 травня 2022, 11:09

TAZIT писав:
08 травня 2022, 10:00
А до чого там якісь відео ... ?
Я вимагаю від Дєрзкого належного публічного обгрунтування на подібні від нього персональні висєропровокації в публічному форматі або публічних вибачень якщо їх по суті не буде ... !
Чи ви вважаєте що якщо б я сказав де інде що "ДідПанас готовий насолоджуватися персональним висєрокалом від Дєрзкого на форумі вічно і споживати його регулярно" -- це було б достатньо коректним повідомленням в подібному міні-вкиді в абсолютно лівій темі ... ?
. . .
Чергова безгрунтовна і безвідповідальна персональна висєроДєрзость яка регулярно хаває форум зсередини

Я прям не знаю на що сподівався ДП , залишаючи це лайно з голови Дєрзкого в ефірі ... .
. . .
Навіть поки не знаю чи вже можна відповідати ... чи зачекати ще добу ... .
Ти і такі як ти, роками споживали лайно з лопати шарія, а потім ще й розносили це лайно по всюди, що я і підтвердив твоїм же постом на цьому форумі. Так, що це тобі скоро доведеться вибачатися за свої, як ти там писав - висєри.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 08 травня 2022, 23:50

Дерзкий писав:
08 травня 2022, 11:09
Ти і такі як ти, роками споживали лайно з лопати шарія, а потім ще й розносили це лайно по всюди, що я і підтвердив твоїм же постом на цьому форумі. Так, що це тобі скоро доведеться вибачатися за свої, як ти там писав - висєри.

Наскільки я бачу ... по суті ... Дєрзкому зась описати на чому саме грунтується його позиція ... і при цьому ще й зверхньо зневажливий прихований привід і рецидив персональних безгрунтовних образ ... він явно втрачати не готовий .

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 810 разів

Re: Нужна флешка на 1, 2 или 4 Гб

Повідомлення Nero » 25 серпня 2022, 13:54

kind писав:
25 серпня 2022, 09:54
центр
ох ты ж как тебя это задело. Я вот захожу иногда на форум - ничего нового. Кинд придирается к креативу где только может. Если где поправляют кинда, указывая, что он неправ - он тут же фыркает, что ему пофиг на это всё. И идёт дальше страдать хернёй по всему форуму)) не надейся, мне с высокой колокольни на твои попытки задеть.

Відповісти

Повернутись до “Побажання та пропозиції”