Мой товарищ чуть не откомуниздил такого черновицкого "румына", который в очереди на таможне в первые дни пытался пролезть впереди жены и ребенка товарища. Вот и вся ответственность (
Життя під час війни і після неї
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Re: Життя під час війни і після неї
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
На кордонах ЄС - для громадян ЄС і для українців окремі черги.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
вот так и я в первые дни еще не понимал, что в стране у нас война и стоит перестать мирными рамками мерять военные реалии. особенно первых дней.
кароч, по факту - Порубное, толпа народа и создается отдельная очередь для женщин и детей (возможно на месте очереди для граждан ЕС, я ж там не был в этот момент). и вот туда пытался просочится какой парень с румынским паспортом, по словам товарища понимая что происходит и что он делает. а товарищ провожал семью до границы и в не очень мягкой форме объяснил ему, что мужчины идут в общую очередь.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
Re: Знову Чернівці без води - черговий прорив на магістралі
Ти знов не зрозумів, просто якщо на кордоні з'ясовуэться, що ти громадянин України, то тебе просто не пустять по паспорту іншої держави і все. Ніхто не буде тебе якось карати.
На це є закон: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3857-12#Text
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Дід Панас
- Адміністратор
Як я бачу цю ситуацію - якщо "румин" виїзджав по рум паспорту, то він повинен стати в чергу для громадян ЄС разом з жінками, раз туди розподілили наші прикордонники, якщо "румин" виїзджав по укр паспорту - то в загальну. Товаришу руки розпускати і займатись анархізмом не варто, війна чи не війна.kreativ писав: ↑23 квітня 2022, 18:13вот так и я в первые дни еще не понимал, что в стране у нас война и стоит перестать мирными рамками мерять военные реалии. особенно первых дней.
кароч, по факту - Порубное, толпа народа и создается отдельная очередь для женщин и детей (возможно на месте очереди для граждан ЕС, я ж там не был в этот момент). и вот туда пытался просочится какой парень с румынским паспортом, по словам товарища понимая что происходит и что он делает. а товарищ провожал семью до границы и в не очень мягкой форме объяснил ему, что мужчины идут в общую очередь.
Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
Ци ти схоже не розумієш) Це закон про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України і в ньому не сказано нічого про громадян з подвійним громадянством.KVadik писав: ↑23 квітня 2022, 18:31Ти знов не зрозумів, просто якщо на кордоні з'ясовуэться, що ти громадянин України, то тебе просто не пустять по паспорту іншої держави і все. Ніхто не буде тебе якось карати.
На це є закон: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3857-12#Text
Отака х...ня, малята
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
В Україні нема закону про подвійне громадянство. Будь-який громадянин України с точки зору України є тільки громадянином України і все. Будь-які інші його громадянства ігноруються (юридично не існують для державних органів Украіни).
Востаннє редагувалось 23 квітня 2022, 19:07 користувачем KVadik, всього редагувалось 2 разів.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Так...вже 23.02 ввечері на Порубному не хотіли впускати по рум пас чоловіків без рум сертифікату (раніше питання вирішувалося ,,зрозумілим чином,,)...тоді вже не захотіли.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1233 рази
- Подякували: 1308 разів
Та не.
Мій хороший знайомий( якому я часом допомагаю в Німеччині з документами та з походами бюрократичними)——виіжджав з Украіни вже давно——як Михайло.
А заіжджав вже по румунському——як Mihai якийсь. Відповідно і виіжджав по румунському вже.
Це до війни було, але думаю що для простих громадян( не чиновників)—— нічого не змінилося.
пс. Він навіть румунською не балакає взагалі.
ппс. Він тіпа міг вийти з украінського громадянства—— а ось як це вони вже перевірять——це вже інше питання.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1233 рази
- Подякували: 1308 разів