Не буду спорить.
Где то слышно где то нет.
Все зависит от расстояния от тебя до этого рупора.
И от работы каждого из них. а их не один, а куча по всей территории области.
у меня их слышно толко на улице , в хате не слышно вообще.
Не буду спорить.
Но надеюсь понимаешь что звук не из ч долетел.
оно все так и сам так же делаю. но это все покуда реально снаряды не начнут прилетать (
Там треба щоб Сучаву знесло, може тоді вони не будуть засуджувати, а щось зроблять....хир ложили вони на румунів. Не литить ПОКИ, бо ще не закріпилися близько для ,,дешевих,, пострілів. Хирячити з Білорусії по Чернівцям напевно не дешеве задоволення і безтолкове на даному етапі. А от вже з якоїсь умовної Вінниці можна і гепнути.
От беларусов по Львову летят ракеты, но у нас работает хорошо пво и пока все ракеты удалось отбить, но тревоги довольно таки часто у насVov4ik писав: ↑03 березня 2022, 23:47Там треба щоб Сучаву знесло, може тоді вони не будуть засуджувати, а щось зроблять....хир ложили вони на румунів. Не литить ПОКИ, бо ще не закріпилися близько для ,,дешевих,, пострілів. Хирячити з Білорусії по Чернівцям напевно не дешеве задоволення і безтолкове на даному етапі. А от вже з якоїсь умовної Вінниці можна і гепнути.
Так, але тут розмова саме про Чернівці. Відстань в два рази далі ніж до Львова. Нема стратегічних цілей і таку відстань не подолає проста ракета.
Есть Приднестровье которое не очень далеко и оттуда чисто теоретически (хотя очень врядли) может, что то прилететь, а цель - ну хз возможно посеять панику и хаос