Tweak писав: ↑02 березня 2022, 16:55
Кстати, Шарий переобулся или дальше топит за своих?
Ну , інформація від нього ... і надалі істотно однобока , але максимально слизька ... !
Так само і Семченко і Подоляк ... .
Чим більша ймовірність успіху РФ тим більше у них підстильних мотивів ... .
В такій ситуації це важко безсвідомо приховати ... .
Хоча в принципі , як зосередитись просто на інформації , то дивитися можна ... .
І я би сказав що і дещо треба . А то на оф. каналах теж забагато штучного патріотизму , в т.ч. починаючи з "дикторів" , які вже перестали і забули що таке надавати суху інформацію ... .
Заклики до громадян ... перевіряти інформацію ... з точки зору громадян ... виглядають дуже безглуздо ... якщо враховувати що у людей нема жодних можливостей в основному ... .
Головна біда сучасності -- відсутність прямої сухої хроніки , яку б ніхто не намагався спотворити ... .
В я думаю що саме це має стати основною перемогою і реалізацією її мали б займатися справжні АйТі-шніки ... для початку .
А то в нас і до війни який реєстр не візьми ... час від часу регулярно інформація і справи регулярно пропадають , особливо як це стосується владників , олігархів , бандитів і ін. швалі різного калібру ... .
Має бути якесь автоматизоване публічне хроно-досьє без права вмішуватися в нього з будь-якої сторони . Може бути залишено від влади тільки право помітити дещо відповідною характеристикою на рівні з іншими ... .