корупція
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
корупція
щойно почитав новини і ось: прокурорка купила авто на 4 свої річні запрп . Вони вже навіть не скриваються... За таке в ЕС зразу б посадили. Наприклад любий громадянин Фінляндії, може подзвонити до прокуратури та запросити податкову декларацію свого сусіда, якщо він побачить що у того дороге авто, якщо сусід не заробляє на це авто то він може сісти.
- nevill333
- Активіст
Re: корупція
жартуєте, а на що вона жила всі ці чотири роки У неї напевно квартира чи будинок за містом, і десь до 4000 - 5к вона на місяць тратить в зимку, а ще поїсти. Прокурорша, вона ж не стане їсти бутербродик з судочка . А ще в вечері піти з друзями, а за бензин... Та вона щомісяци витрачає по 15 000 мінімум. Зарплата 10 000 + хабарі. Ось вона хабарі бере, а якась падлота яка перед цим порушила закон - на волі. А ця падлота ще більше краде, мільйонами, а інша падлота яку вона відмазала - педофіл... Ні я з цим миритися не буду.
Ще раз повторюся - в ЕС якщо людина офіційно не заробляє на авто скажемо - судять.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
цікаво почути детальніше про хабарі і педофілаnevill333 писав: ↑18 січня 2022, 19:10жартуєте, а на що вона жила всі ці чотири роки У неї напевно квартира чи будинок за містом, і десь до 4000 - 5к вона на місяць тратить в зимку, а ще поїсти. Прокурорша, вона ж не стане їсти бутербродик з судочка . А ще в вечері піти з друзями, а за бензин... Та вона щомісяци витрачає по 15 000 мінімум. Зарплата 10 000 + хабарі. Ось вона хабарі бере, а якась падлота яка перед цим порушила закон - на волі. А ця падлота ще більше краде, мільйонами, а інша падлота яку вона відмазала - педофіл... Ні я з цим миритися не буду.
Ще раз повторюся - в ЕС якщо людина офіційно не заробляє на авто скажемо - судять.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
ага ...
только у нас пришлось бы наверное пол страны пересажать...
минимум.
но... все к этому рано или позно придет.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- nevill333
- Активіст
а з кого їй накажете гроші збирати? Вона ж держслужбовець, має владу, має родичів напевно впливових, я думаю вона молода доволі 25-35. Ви мені ще скажіть що до прокуратури та суду йдуть чесно на державу робити, аби ЗАКОН був один для всіх ВУХАХАХАХАХАХАХАХ, там зарплати смішні з нашими цінами сьогоднішніми ... Ніхто з них чесно на країну не робе!
Востаннє редагувалось 18 січня 2022, 19:38 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Тоесть, вы врервые такое увидели? Раньше ничего не слыхали про огромные дома, недельный отдых за десятку зелени, все было от вас скрыто, что вы так удивились машине под 20к зелени? Декларации чиновников я не рассматривал, но слышал, что у них пенсии под 20кгрн, а тут зп озвучили в десятьnevill333 писав: ↑18 січня 2022, 18:28щойно почитав новини і ось: прокурорка купила авто на 4 свої річні запрп . Вони вже навіть не скриваються... За таке в ЕС зразу б посадили. Наприклад любий громадянин Фінляндії, може подзвонити до прокуратури та запросити податкову декларацію свого сусіда, якщо він побачить що у того дороге авто, якщо сусід не заробляє на це авто то він може сісти.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- nevill333
- Активіст
проблема в тому що вони не бояться навіть скривати це. Держава наскрізь прогнила, любого практично держслужбовця можна ставити до стіни.zepellin писав: ↑18 січня 2022, 19:37Тоесть, вы врервые такое увидели? Раньше ничего не слыхали про огромные дома, недельный отдых за десятку зелени, все было от вас скрыто, что вы так удивились машине под 20к зелени? Декларации чиновников я не рассматривал, но слышал, что у них пенсии под 20кгрн, а тут зп озвучили в десять
В ВР також сидять упирі, вони ни хочуть приймати закони для боротьби з цією подалотою.
Востаннє редагувалось 18 січня 2022, 19:40 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Допустимо що вона чесний прокурор і нічого не збирає, потрібні факти корупції. Якщо такі є - то вкажіть, а народ викине іі в смітник .nevill333 писав: ↑18 січня 2022, 19:33а з кого їй накажете гроші збирати? Вона ж держслужбовець, має владу, має родичів напевно впливових, я думаю вона молода доволі 25-35. Ви мені ще скажіть що до прокуратури та суду йдуть чесно на державу робити, аби ЗАКОН був один для всіх ВУХАХАХАХАХАХАХАХ, там зарплати смішні з нашими цінами сьогоднішніми ...
Отака х...ня, малята
- nevill333
- Активіст
агов люди, хто володіє про неї інформацію, як вона живе... може знайдуться добрі люди
Я нажаль такими даними не володію, а навіть якщо б і володів? Ще раз повторюсь в прокурори йдуть діта и то донечки депутатів, чиновників,... звичайним людям хід туди закритий зазвичай. Якщо хтось таки щось надибає його приберуть швидко.
"а народ викине іі в смітник "
а теке робили колись, хоча б раз? аби на місці когось викинули...